Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím puegoťáky,jsem zde nový ještě se v tom nevyznám. mám 308 RV 2011,navigace asi WIP NAV/MYWAY/RNEG. Mapy jsou v češtině z roku 2016.Taky bych potřeboval odkaz na 2020-2

verze rneg-D-R50b-R50.03. kdyby mi někdo pomohl budu moc rád.

děkuji Roman

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Zkusím se zeptat tady. Když používáte ty neoficiální "BMW" mapy pro PSA RNEG (aktuálně 2020-2, protože 2021-1 je pouze západní Evropa), fungují vám korektně? Neřešil někdo problém s mizející mapou, když je nastaven zoom větší, než 500m?

Našel jsem o tom nějaké zmínky na internetu, ale žádné info, co to způsobuje, případně, jak ten BUG odstranit :myslim

Odesláno (upraveno)

Ahojte. Poprosim Vas na RNEG do 5008micky 2014tky. Mate niekto posledny odkaz na overene mapy. - vyriesene

Ale zaujimalo by ma ci tento system sa uz povazuje za mrtvy alebo sa este da najst neaka aktualizacia zmena prostredia systemu a pod? 

Upraveno uživatelem Stano308
Vyriesene
  • O 2 měsíce později...
Odesláno
V 11. 2. 2021 at 13:14, Lechowicz.Roman napsal:

Zdravím puegoťáky,jsem zde nový ještě se v tom nevyznám. mám 308 RV 2011,navigace asi WIP NAV/MYWAY/RNEG. Mapy jsou v češtině z roku 2016.Taky bych potřeboval odkaz na 2020-2

verze rneg-D-R50b-R50.03. kdyby mi někdo pomohl budu moc rád.

děkuji Roman

Já když jsem měl 308 rok 2011, měl jsem tam WIP COM 3D. Sehnal jsem vždycky aktualizační DVD na e-bay za pár stovek..

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,  ano taky mi občas u verze 2020-2 někdy vypadávala mapa a nemohla se chytnoutod listopadu mám nahrané upravené mapy pro BMW do RNEG ... 2021-2  a mají pokrytí  CZ+SK= Východní Evropu   ..jen už nevím, kde jsem získal 🙂

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj kluci, prosím vás kde seženu novější mapy do mé 308, rok 2015 a vin - VF3LCBHYBGS029582 ,koukal jsem na stránky Peugeot a tam je májí za 80 eur, jestli jsem koukal dobře.Děkuji mooooooc za rady.Díky Tomáš

• O 4 měsíce později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, lze někde (případně kde a jak ..) sehnat nejnovější aktualizaci map pro P 308II SW. Má webu Peugeot již nemohu stáhnout, vypršela mi platnost..☹️  díky 

Odesláno
před 13 hodinami, PauliCV napsal:

Ahoj, lze někde (případně kde a jak ..) sehnat nejnovější aktualizaci map pro P 308II SW. Má webu Peugeot již nemohu stáhnout, vypršela mi platnost..☹️  díky 

Ano, zakoupit na www.navteq.com ;) 

Odesláno

Bohužel není. Poslal jsem ti soukr. zprávu. Já mám v autě doživotní aktualizaci zdarma... Jezdím často do KV, tak se někde můžeme sejít a zkusit tu moji verzi. V menu auta se dá najít, co máš za verzi ty...

Odesláno

Navody na aktualizacie map pre starsie systemy ako SMEG+ a pod. publikuje na youtube a tiez svojej stranke chlapec menom Theo Bouzige.

Staci si ho vygooglit a potom pouzit vstavany translator v Chrome. Ma to vsetko po francuzsky. 

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...