Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Mám Peugeot 308 rv. 2009 s Wip Nav RNEG na SD kartě nejspíš v původní verzi, popř. verzi cca 2010/11.

Dají se někde stáhnout aktuální mapy?

A co jsem koukal, různé společnosti, které se zabývají češtinou do navigací slibují, že po jejich aktualizaci půjde streamovat hudba přes bluetooth z telefonu. Dá se to nějak udělat růčo nebo musí člověk solit? 

Díky

H

Odesláno

A mohl byste mi prosím zaslat konkrétní odkaz a info jak na aktualizaci? A co s tím BT streamingem? Aktualizuje se s mapami i firmware, ve kterém je to pak možné?

Odesláno

Včera jsem pátral. Češtinu seženete asi pouze od prodejců na internetu, kteří to dělají za nemalé peníze. Pokud máte firmware max do v20.17, tak Vám budou fungovat stažené mapy, jinak musíte koupit oficiální.

Odesláno
V 31. 5. 2017 at 9:02, mracek25 napsal:

Ahoj mohl bych i ja poprosit o odkaz na aktualizaci map i navod?Mám teď EUROPE2011/2012 EDITION 1,0 .Radio má FW: rneg_D_R50b_R50.03

DĚKUJI

Ja prosím s kolegou... :-D ,mám RT6 s Europe 2013/2014 a bez češtiny... :-/

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno
před 29 minutami, TomasARN napsal:

@milacikk mapy mas na sdkarte? Ake auto? Ja mam iba pre rt6 a smeg

Mapy nemám na SDkarte . Obrazovka neni dotyková . Peugeot 5008 Allure 2,0 HDi  r.v 2014 , Wip nav .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...