Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny, chtěl bych se podělit o fotku dílenského zpracování nové 5008. Po roce ježdění upadající dveře řidiče, odstávající plasty u zadnich oken, nesedí tapec, výměna sedáku spolujezdce. Dle zastoupení Peugeot vše v normě. Kvalita šla do kytek. Bye bye Peugeot.....

IMG_20220330_132903.thumb.jpg.5185f85fc022d17781a1ae9ba51d410d.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Upraven formát vložení fotografie.
Odesláno (upraveno)

Kvalita nikam nesla, nohla, kdyz tam nebyla.

Furt neco resim. Svitoco kontrolka motoru kvuli ad blue, rozpadajici se potah sedadla, prikani kontrolky mrtveho uhlu, pokazde jine zavirani el.kufru. jednou to pekne dotahne viko po zavreni a jindy to s tim flakne.

A.to ze lecos licuje jako u ziguliku z roku 1989 je dle prodejce normalni

Upraveno uživatelem doctortom508
Odesláno

Ještě jedna perlička na závěr... Dle vyjádření Peugeot pouze kosmetické vady, karosář mi řekl, že může v nejbližší době zatékat za dveře.  Jen info pro nové zájemce 5008. 

Odesláno (upraveno)

Já ti nevím... mě to přijde, že je to kus od kusu. Na mojí 5008 z konce roku 2017 nic z vámi popsaného nepozoruji. Dveře (všechny) sedí, kufr funguje, jeho otvírání/zavírání jsem dotáhl k úspěšnosti 96% :aut , sedáky bez poškození a sledování mrtvého úhlu bez problémů (při velmi hustém dešti občas blikne :mrk). Takže taky jen info pro zájemce o 5008. :papa

Upraveno uživatelem pavelu96
pravopis
Odesláno

Mam 2021 a od zacasu hruza, kapota blbe slicovana s maskou (na zadost odstraneno), slicovani schranky pred spolujezdcem sileny, krivy a pry s tim nelze nic udela, maji to vsechny auta na salonu, takze vlastnost. Hlnikova lista u radici paky v rohu odstava a v cele delce je vyskove vudci plastum ruzne utopena., ruzekmzatlacili, vyleza znovu. Kdyz je vlhko, ne silnice pod vodou, ani me nespini zadni okno, tak do rychlosti cca 50km/h me blika nebo sviti dioda mrtveho uhlu, ale jen u ridice. Kdyz to popisu servisakoj, tak me posle citaci z navodu,mze to muze byt za silneho deste a snezeni, ale ja mu rikal, ze je pouze trochu vlchko. Rikam mu to priste a on vsechny tyto systemy po nastartovani vypina, ***. Uz si vsecjno natacim, protoze jim se to pochopitelne nikdy neprojevi, asi nechtej, protoze by to museli resit. Mel jsem pujceny nahradni auto a nekdo tam prede mnou nechal papiry, na 5008 menili potah sedadla, me taky. Ani to nechteli videt, asi bezny problem.

Odesláno (upraveno)

Prvá verze byla 308 SW ve výbavě GT. Poté, co mě Peugeot vypekl s i-cocpit, jsem se plácl přes kapsu a šel jsem do 5008 allure pack. A výsledek?.....na houby.

Upraveno uživatelem MichalGavron
Odesláno (upraveno)

V lednu 2021 jsem objednával 308 s Digi i-cocpit. V květnu mi bylo sděleno, že 308 je vyběhový model a bude se osazovat klasickými budíky. Chtěl jsem se posunout dále ve výbavě a proto jsem kývl na 5008 s digitálem.

Upraveno uživatelem MichalGavron
Odesláno

Nepověsil se ti na ně někdo? Jestli to není hnutý na pantu. :myslim

před 23 minutami, MichalGavron napsal:

V lednu 2021 jsem objednával 308 s Digi i-cocpit. V květnu mi bylo sděleno, že 308 je vyběhový model a bude se osazovat klasickými budíky. Chtěl jsem se posunout dále ve výbavě a proto jsem kývl na 5008 s digitálem.

Teď už to chápu. Tobě šlo o digitální přístrojovku. Díky za vysvětlení. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...