Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý deň prosím o radu,behom dvoch dní mi zmizla úplne chladiaca kvapalina z nádržky. Zistil som to nasledovne.Včera počas jazdy upozornila kontrola stop a vypísalo na display vetu na dve sekundy, jedine čo som si všimol bolo myslím temperature. Následne pri stojacom nastartovanom aute stúpala teplota daleko cez 90 stupňov. Počas jazdy teplota klesla. Auto som odparkoval nechal vychladnúť.Pozrel som pod kapotu a nádržka bez kvapaliny.

Potrebujem vedieť ako pokračovať?

Je možné ísť autom po doliati dest.vody cca 20km do servisu?

Ďakujem

Peugeot 307 lift 2006, 1.6 16v

Upraveno uživatelem Peter27
Odesláno (upraveno)

ano, nalej a jeď, v servisu je upozorni, ať změří kapalinu na mrazuvzdornost, nebo zavezou auto do dílny do tepla, na olej v motoru ses díval?

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Tak že nakoniec sme so zaťom pozreli ešte raz kde je problém,demontovali sme vzduchový filter,bateriu a hneď našli problém.Áno ďakujem ti je to prasknuté tesnenie termostatu 

Tak sme podľa vyr. čísla objednali diel a výmenu zvládneme sami

Servis využijem na opravu klimatizácie 😉

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna úplně zbytečná citace
Odesláno (upraveno)

Hlavne neobjednavejte jenom tesneni, objednejte celej ten termostat. Vetsinou tam praskne to telo termostatu v miste drazky pro tesneni a tesneni se pak vyhne do boku (třeba dovnitř, viz foto) a pak to teče. Takovou chybu jsem taky udelal a po kompletnim vypusteni a rozdelani se nestacil divit. Neopravitelne, jen vymena celeho toho bloku. Ber znacky jako Calorstat, Valeo, Wahler. Cena 500-800 a mas na 10let zas klid.

IMG_20220306_141547.jpg

Upraveno uživatelem inoxing
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Dobrý deň, otváram túto tému a mám otázku.

Bol vymenený termostat 

Cca pol roka bol pokoj a je to tu opäť, prikladám foto čo mám pod autom,je tam voda je tam aj olej každý fľak je zvlášť. Som objednaný do servisu. Dolievam kvapalinu asi raz do týždňa prázdna nádržka. Motor špinavý od oleja vo vrchnej časti ako je to tesnenie a vyditelne je poškodené.

Čo ma čaká aké prekvapenie? 🙂

Ďakujem za odpoveď 

IMG20231208123535.jpg

Screenshot_2024-01-14-18-30-41-19_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Upraveno uživatelem Brontofuzik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...