Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak včera jako obvykle děsná cesta přes Německo. Tedy druhá polovina.  Vyjeli jsme z Liberce v pul šesté a po desáté hodině byli v Mnichově.  Tam to bohuzel stalo a ve dvě odpoledne jsme stále ještě  nebyli v Rakousku. Děs běs utrpení.

Takže do našeho strediska jsme dojeli kolem páté  odpoledne. Cesta 12 hodin nic moc, ale zase bez problémů. 

Ubytování a první kontrola Green pasu. Ubytování v pohodě i když jsme měli mít 7 lůžek, ale máme jen 5. Ale protože je nás jen pět, tak to není zase tak strašné. 

Dnes ráno vyzvednutí skipasu a jeho registrace soojena s Green pasem. Musí se to dělat každý den ráno znovu. Ale pokud si stáhneš aplikaci, tak to můžeš udělat sám ráno na hotelu a nemusíš to dělat na pokladně u lanovky. 

-8 ° a azurové nebe. Krásné lyžování i když na naše zvyklosti víc lidí. Vzhledem k tomu, že je neděle a tam bylo hodně místních že severu Itálie.  Takže jsme jednou nebo dvakrát stát frontu u sedačkové lanovky cca 8 minut než jsme jeli zase nahoru. A trochu víc lidí bylo i na terasách restaurací.  Zítra už bude lépe. 

Takže teď bazén a vyrivka na relax. 

IMG-20220213-WA0021.jpg

IMG-20220213-WA0020.jpg

IMG-20220213-WA0019.jpg

IMG-20220213-WA0018.jpg

20220213_135546.jpg

20220213_135538.jpg

20220213_114124.jpg

20220213_135132.jpg

20220213_114116.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak mě ta po včerejšku mě tak bolí nohy, že počasí se rozhodlo, že dneska je odpočinkový den. 

FB_IMG_1644923037542.jpg

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Jako za špátným počasím?😄

Dneska to stálo za prd, sice už nechumeilo, ale bylo špatně vidět a také rolbovali před koncem sněžení a tak tam byl čertvý mokrý sníh. Nic moc, takže jsme to včas zabalili a jeli dolů. Zítra snad bude lépe.

Odesláno

Ono obecně je v Rakousku počasí vždy horší. Proto tam už nejezdím a raději tu jižní stranu Itálie.

Tak ještě dva dny, tak za chvíli vyrazíme.

Odesláno (upraveno)

Tak jsme včera dorazili domů. Kromě malého úrazu mého lokte dokonce v pořádku a za podstatně kratší čas než byla cesta tam. Vyjížděli jsme v půl šesté a doma v Liberci byli ve tři odpoledne. Takže celkové shrnutí. Super lyžování, cesta tam děs, cesta zpět dobré. I když mohu (konečně něco co se týká aut) opět opakovat nechci už německé auto. To je tak tvrdé auto a moje zadní část už to fakt nedává. A shodli jsem se všichni, že to není stejné jako francouz co jsem dřív měli. Ať to byl Renault, Peugeot a nebo Citroen. To je jiné kafe.

Upraveno uživatelem MotoMoto
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak ještě jeden dozvuk naší krásné dovolené. Včera mi přišel milý dopis z Rakouska, že jsem prý jel v Innsbrucku místo 50 tak 65 km. A tak jsem jim poslal 45 euro jako příspěvek. 

I to se stane. Snad nepřijdou další pozdravy. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...