MotoMoto Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 Tak včera jako obvykle děsná cesta přes Německo. Tedy druhá polovina. Vyjeli jsme z Liberce v pul šesté a po desáté hodině byli v Mnichově. Tam to bohuzel stalo a ve dvě odpoledne jsme stále ještě nebyli v Rakousku. Děs běs utrpení. Takže do našeho strediska jsme dojeli kolem páté odpoledne. Cesta 12 hodin nic moc, ale zase bez problémů. Ubytování a první kontrola Green pasu. Ubytování v pohodě i když jsme měli mít 7 lůžek, ale máme jen 5. Ale protože je nás jen pět, tak to není zase tak strašné. Dnes ráno vyzvednutí skipasu a jeho registrace soojena s Green pasem. Musí se to dělat každý den ráno znovu. Ale pokud si stáhneš aplikaci, tak to můžeš udělat sám ráno na hotelu a nemusíš to dělat na pokladně u lanovky. -8 ° a azurové nebe. Krásné lyžování i když na naše zvyklosti víc lidí. Vzhledem k tomu, že je neděle a tam bylo hodně místních že severu Itálie. Takže jsme jednou nebo dvakrát stát frontu u sedačkové lanovky cca 8 minut než jsme jeli zase nahoru. A trochu víc lidí bylo i na terasách restaurací. Zítra už bude lépe. Takže teď bazén a vyrivka na relax. petrinza, Charlie 1, llug a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 Tiše závidím ,tak si to pěkné užijte MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 14. únor 2022 Odesláno 14. únor 2022 Počasí jak z prospektu cestovky MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 14. únor 2022 Autor Odesláno 14. únor 2022 Dnes je vidět jak je tu narváno. Jinak nuda nuda šeď šeď. Hafity, llug, Veverka a 2 další ohodnotil 5 Citovat
sitler Odesláno 14. únor 2022 Odesláno 14. únor 2022 tvl tam bych nejel. takovejch lidi. Se mackat na sjezdovce, na lanovkach... no fuj Charlie 1, MotoMoto, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
MotoMoto Odesláno 15. únor 2022 Autor Odesláno 15. únor 2022 (upraveno) Tak mě ta po včerejšku mě tak bolí nohy, že počasí se rozhodlo, že dneska je odpočinkový den. Upraveno 15. únor 2022 uživatelem MotoMoto Citovat
sitler Odesláno 15. únor 2022 Odesláno 15. únor 2022 Skoro ti to i zavidim. Ale jen skoro, hreje me, ze 26. jedu na tyden do Rakous za stejnym ucelem Citovat
MotoMoto Odesláno 16. únor 2022 Autor Odesláno 16. únor 2022 Jako za špátným počasím? Dneska to stálo za prd, sice už nechumeilo, ale bylo špatně vidět a také rolbovali před koncem sněžení a tak tam byl čertvý mokrý sníh. Nic moc, takže jsme to včas zabalili a jeli dolů. Zítra snad bude lépe. Citovat
sitler Odesláno 16. únor 2022 Odesláno 16. únor 2022 Za lyzovanim samozrejme, a snad za dobrym pocasim ... ikdyz, ja mam na blby pocasi kliku Citovat
MotoMoto Odesláno 17. únor 2022 Autor Odesláno 17. únor 2022 Ono obecně je v Rakousku počasí vždy horší. Proto tam už nejezdím a raději tu jižní stranu Itálie. Tak ještě dva dny, tak za chvíli vyrazíme. Citovat
Ajdamek Odesláno 17. únor 2022 Odesláno 17. únor 2022 My mame vzdy stesti a v rakousku nam pocasi vyjde, jezdime lednu. Pristi rok planujem Sella rondu, tak snad to vyjde taky se slunickem Citovat
MotoMoto Odesláno 20. únor 2022 Autor Odesláno 20. únor 2022 (upraveno) Tak jsme včera dorazili domů. Kromě malého úrazu mého lokte dokonce v pořádku a za podstatně kratší čas než byla cesta tam. Vyjížděli jsme v půl šesté a doma v Liberci byli ve tři odpoledne. Takže celkové shrnutí. Super lyžování, cesta tam děs, cesta zpět dobré. I když mohu (konečně něco co se týká aut) opět opakovat nechci už německé auto. To je tak tvrdé auto a moje zadní část už to fakt nedává. A shodli jsem se všichni, že to není stejné jako francouz co jsem dřív měli. Ať to byl Renault, Peugeot a nebo Citroen. To je jiné kafe. Upraveno 20. únor 2022 uživatelem MotoMoto Péťa ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 4. březen 2022 Autor Odesláno 4. březen 2022 Tak ještě jeden dozvuk naší krásné dovolené. Včera mi přišel milý dopis z Rakouska, že jsem prý jel v Innsbrucku místo 50 tak 65 km. A tak jsem jim poslal 45 euro jako příspěvek. I to se stane. Snad nepřijdou další pozdravy. Charlie 1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. březen 2022 Odesláno 4. březen 2022 (upraveno) všiml jsem si, že při placení pokut jsme rovnocenní se Západem , s platy je to jinak Upraveno 4. březen 2022 uživatelem ozzy56 Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 4. březen 2022 Autor Odesláno 4. březen 2022 Tož je potřeba se snažit abychom vydělávali víc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.