Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Když sleduju jaká auta tahá z DE dovozce, kterého dlouhodobě sleduju, nepřijde mi ten stav až tak šílený. Bohužel ale i ceny ojetin vzhledem k nedostatku nových aut stoupají naprosto všude a to, co by se dalo dovézt ještě před rokem za 10 000 € stojí dnes klidně o 3 - 5 000 € víc

Třeba tuhle 308u dovezl mému známému za nějakých 7 000 € (Peugeot 308 SW 1.6hdi 82kw rv 2013 najeto 130tis ve výbavě jsou xenony , panoramatická střecha , kůže . Po 1.majiteli. )
image.thumb.png.644ea6be6efb2d33fd264157a1b39faa.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 11 hodinami, fox131514635481652 napsal:

@JendaB Teda, skoro půl mega za auto a stejně je to v tak hrozném stavu všechno? To si snad radši necháme tu naší rv2005 Fábii, akorát si do ní dáme udělat automat a senzory 😅

Je to smutné no, když ani u autorizáku člověk nenarazí na slušné auto. Přitom si nemyslím že bych měl přehnané požadavky(nafta, najeto do 120tis. km, slušná výbava). 

Odesláno
V 14. 2. 2022 at 21:04, JendaB napsal:

Jestli tě to uklidní, tak já aktuálně vybírám 308čku s rozpočtem do 400k a popravdě aktuální nabídka je děs běs, buď má auto šrámy přes celý bok(myšleno tak že vezmeš štětec o šířce několika cm a zatřeš tím rýhu co vede od zadního blatníku až pomalu k přednímu) druhá je opravená tak že hlavní úkol zněl co nejlevněji, takže ti na určitých místech prosvítá kit + půlka auta je po laku kdy na střeše ti hodnoty lítají od 500 do 1200. Toto jsou prosím auta v cenové relaci 350tis. Kč a 5-6 let stáří.

Hernajs 308 jsem před skoro 5 lety kupoval novou za 370 tisíc - viz podpis. Asi jsem koupil investiční auto...😬

Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, Ajap napsal:

Hernajs 308 jsem před skoro 5 lety kupoval novou za 370 tisíc - viz podpis. Asi jsem koupil investiční auto...😬

Se staci podivat na bazos kolik se aktualne prodava rifteru… :D tam je rozdíl desítky tisíc do plusu od nákupní ceny.

edit mam “stejnou” 308 jako ty a uz me ten benzin přestává bavit a chtel bych ho vymenit za naftu.

Upraveno uživatelem JendaB
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...