Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potrebuji poradit s koupi nove autobaterie pro Peugeot 407 Coupe r.v. 2008, 2.7 HDI (VIN VF36JUHZJ21461585). Puvodni baterie ma tyto parametry: 12V 95Ah, 950A - 5600TK, rozmery 353 x 175 x 190 mm. Hledam vsude mozne, ale nabizene baterie 95Ah maji startovaci proud nizsi, 720A nebo 800A, bude to pripadne stacit?

Soucasna baterie uz to nedava, pred tydnem dobita a dnes jsem zase nenastartoval:) Predem dekuji za doporuceni nove vhodne baterie.

Odesláno

Sice mám benzína, ale už 10let tam je Varta Silverdynamic, a za mě spokojenost. Auto stojí furt venku a v létě v zimě vždy vpohodě nastartuju. V odkaze je baterie co by ti pásla, ne co mám v autě. ;) Já dával parametrově stejnou jako byla origo.

Odesláno (upraveno)

Do mojí 607 jsem v r. 2018 dal stejnou, jak píše @MJSytic . EXD EA1000 Autobaterie Exide Premium 12V, 100Ah, 900A, EA1000 - Autobaterie kapacita: 100Ah, napětí: 12V, rozmístění pólů: pravá, rozměry: 353x175x190, startovací proud: 900A

Zatím spokojenost, .

Upraveno uživatelem Agrafik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...