Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Palivový filtr je těsně za nádrží pod autem. Válec cca 80x130 mm. Jak často se mění? Já jsem ho vyměnil při koupi auta cca 300Kč (Peugeot). Jinak ho budu měnit cca po 50.000 km nebo jednou za dva roky.

Odesláno

Palivový filtr je otázka pár korun,já ho měním pri každě výměně oleje+filtr,dneska nevíš co na benzince natankuješ,potom řešít ucpané trisky a podobné věci bych neměl náladu:super:roker

Odesláno

Podle katalogu mají všechny benzíny u 406ky (sedan, break, kupé, 1.6, 1.8, 2.0, 3.0) palivovej filtr na stejným místě. ;)

[upravil dne 19/4/06 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Dave_k

Podle katalogu mají všechny benzíny u 406ky (sedan, break, kupé, 1.6, 1.8, 2.0, 3.0) palivovej filtr na stejným místě. ;)

[upravil dne 19/4/06 Dave_k]

nevím nevím ale pokud jsem jej měnil u sedana rok 95/96 byl jinde než u break 98/99 viz na fota co jsem uvedl

Tu první fotku jsem předtím nějak přehlíd. Nějaký divný. Když koukám do katalogu tak tam jsou ty trubičky k filtru u benzíňáků vesměs stejný. :myslim

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Mam taky 2.0 16V. Potreboval jsem vymenit vzduchovy filtr a tak jsem si rekl, ze rovnou koupim i palivovy abych to mel v cajku.

Prolezl jsem celej spodek auta a nenasel.

Jel jsem na vymenu vyfuku a poprosil je aby mi rovnou vymenil i ten palivovej filtr, ale taky nenasli.

Tak jsem zajel primo k Domanskymu a tam mi rekli, ze tenhle motor ma pouze sitko v nadrzi, ale zadnej jinej palivovej filtr :P

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: stefan.m

kratky navod ako nato pre tych co to este nikdy nemenili by nam umelcom:D urcite pomohol...

Mám teda 306 ale myslim že to bude stejný ten postup:

Na palivovým filtru je z obou stran vývod(přítok a odtok) takže odděláš starej nejlépe na straně přítoku z nádrže a nasadíš tam novej(ten novej má ty vývody zadělaný takovejma čepičkama což využiješ aby ti po nasazení na hadičku z nádrže netekl benzín takže ji tam na straně odtoku necháš) potom odděláš starej filtr i z duhýho konce, sundáš tu čepičku na odtoku z novýho filtru a nasadíš ho na tu hadičku nakonec to zajistíš sponkama který tam máš a je to :super

Jo a ještě jedna důležitá věc: Na tom novým filtru je směr průtoku benzínu, myslim taková šipka tak at to nedáš obráceně :bojim

Jinak pokud seš zručnej tak to vyměníš aniž by ti kápl bezín:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...