Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Potřeboval bych radu nejlépe od mechanika. Mám 1.6 Hdi 88KW . Teplota motoru kulminuje v rozmezí 80 až 90 stupňů. Spíše se drží na 80 stupňů. Termostaty jsem dával už dva nové. I když nejedu nějak agresivní jízdou tak po vypnutí klíčku běží Sahara… dochlazuje, né pokaždé. Ale teplota není na 90 stupňů. Dále… i když běží Sahara tak vrchní hadice od chladiče není tolik rozpálená.  Napadá mne, že by vodní pumpa nefungovala. Ale to by se pak hřál motor?  Připadá mi, ze necirkuluje voda v motoru. Nemá někdo s tím skušenosti? Díky 

Odesláno (upraveno)

ahoj, možná běží sahara kvůli FAP--nedokončené regeneraci, ale 206ka motor HDi 88kw nemá :myslim, jinak teplota 80-90 je OK, ale divné je že kolísá, obvykle to řídící jednotka drží furt na jednom čísle, začni diagnostikou peugeot

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

206 tuhle fukci jeste nemela- teplota na budiku odpovida skutecnosti. Aspon predface to urcite neumel a nejaky posledni rocniky nebo 206+, ktera uz ma defacto elektroniku 207 to mit muze/ma. Sahary muzou bezet i kvuli zaple klimatizaci, ale to asi nemyslis. Ta teplota je ok, ale jak pise kolega- mel bys zacit diagnostikou. 80kw 1.6hdi ma FAP, takze to muze byt i kvuli regeneraci, jak bylo receno.

Odesláno

Klima nefunguje. Je to složitý s tím autem 😀. Bylo koupeno…(člověk asi nerozuměl autům, hodně závad) pak hned půjčeno osobě a ta osoba ťukla předek. Tak ze klima hadice vytržené z klima kompresoru. Ten člověk to opravil ale tak nějak na prasáka. A ja teď opravuji ty věci s kterými bylo asi auto pořízeno. ( auto bylo darem) jen tak pro úvod 😬

Odesláno

Nevím jak 1.6 HDI, ale 2.0 HDI Mux neměla budíky nafixlované viz výše, takže ano, opravdu se ručička za jízdy hýbala (což za mě osobně bylo super (bez ironie)). A 2.0 měla provozní teplotu motoru 80°C.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...