Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spam

Návštěvník

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Také nejsem svatý. Ale jen proto že jsem nepochopil o co šlo,tak jsem byl "praštěnej" a to je v pohodě.. :myslim Mě se to třeba dotklo, proto jsem reagoval tak podrážděně.. :mad: Ban a trestné body jsem si zasloužil. Omluvil jsem se, ale asi moje omluva nebyla přijata, protože byla bez reakce. Od té doby se snažím zbytečně moc nereagovat na různá témata abych nebyl zase trestán, když vidím co se tady na fóru děje. Toto je výjimka. :papa

IMG_20211102_181112.jpg

Screenshot_2021-11-02-18-10-49-966_com.android.chrome.jpg

IMG_20211102_181414.jpg

IMG_20211102_181745.jpg

IMG_20211102_181847.jpg

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno

když už jsme u těch citaci , kdo ví skutečně , proč je/bylo zakázáno/dovoleno s rozumem , citovat předchozí příspěvek ? Jsem zvědav na pamětníky. Protože s nepřehledností fora , to nemá vůbec žádnou souvislost. 

OT : znáte ten "zřejmě nikdy neuskutečněný " experiment s opicemi , žebříkem , banány a studenou vodou ? 

Odesláno

V jednom kuse tady čtu jak tady bylo jinak před xx lety a jak se tady furt vytahuje že ten je tady tak a tak dlouho a přijde mi, že se snažíte aby "nováček" držel hubu a krok. To je fakt pro nový členy krásné počteni 👏

Tohle konkrétně není na poslední příspěvek @Pe.Tra ale i na to chci reagovat.

Určitě tady nejsou někteří tak dlouho jako např. Ty nebo dalších X lidí, ale tak když už máš nějaký námitky na to, že dřív to dávalo smysl a teď ne tak není nic složitějšího, kór pro tebe se ozvat.

nemyslím si že menší úprava by byla k horšímu. Ale chtělo by to taky dát nějaký rozumný návrh a ne jen štěkat

Odesláno (upraveno)

když jsem to měl napsané (tehdy ve vlakne ohledne citaci- mimochodem kam zmizelo ?) tak uz neslo odepsat neb ho nekdo zamkl , to me dozralo poprve. podruhe kdyz jsem zjistil ze se jen tak upravilo pravidlo ad psani prispevku a dorazil to Pavel rejpavou edici me citace . Presla me veskera chut na cokoliv s Peugeot klubem 

uplne nezavazne na me prisel s vlaknem Scratch kde o pravidlech z dob krale klacka pise v prvnim prispevku vlakna. 

napisu jen toto

zakladni kostra pravidel fora se kopiruje uz snad od r 2006 , to co zneprehlednovalo forum byly citace citaci citacema,vcetne fotek ale primarne slo o data a rychlost pripojeni (a mam pocit ze vtom i hralo zneprehledneni na mobilech ), tenkrat to vse bezelo na pidiserveru sem tam aktualizovanem a pripojeni uz si presne nepamatuji , dnes co si pamatuji mame zelezo za desetitisice a na rychle lince . vidite sami ze citace prispevku vypada stejne at uz je ta citace z predchoziho prispevku nebo predchozi strany. Proto byla pozdeji doplnena veta citujte s rozumem (aby se necitovalo citace s citacema) . NIkdy jsme na tom ale nejak extra s moderatori nelpeli. 

Upraveno uživatelem Pe.Tr
jsme
Odesláno (upraveno)
před 21 minutami, Pe.Tr napsal:

dorazil to Pavel rejpavou edici me citace

Kde? nikde to tam není

Jo ty myslíš tohle, no tak to fakt je rejpavý a nehodný :D Naopak, je to celkem vhodný, protože když dlouholetý člen, který ty pravidla má zažitý piše jak nováček je potřeba mu připomenout že tu není první den. Zrovna v tomhle teda nevidim problem.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

No, to je spiše usměvný, ne. No tak tě popichnul, a pro tebe je to nevhodné. 

Když jsem něco podobného udělal já za tveho předsedování tak jsi napsal že Radek vnáší do moderování humor a nadsázku a že se ti to líbí, a dneska reaguješ jak bubák.

Odesláno

Radku absolutne nechapu oznaceni nedotknutelny a celkem me to urazi , nikdy jsem nic takoveho nevyzadoval. 

slo o to ze to bylo hned po tom co jsem to resili v tom vlakne citaci v cirkuse, ktere jste zamkli a evidentne i skryly , protoze se asi moc nehodilo nebo nevim proc tu neni. 

Odesláno (upraveno)

To nebylo na tebe a bylo to tam asi 5 vteřin, kua jak jsi to mohl tak rychle přečíst. Upravil jsem to pravě proto aby jsi si to nahodou nevztahl na sebe, no a nemylil jsem se.

Vlakno se zamklo na žadost autora, a není tu proto kvuli nevhodnosti. Hádací vlakna ze staré doby jsou taky skrytý, foru rozhodně nic nepřidají

Odesláno
před 5 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Když jsem něco podobného udělal já za tveho předsedování tak jsi napsal že Radek vnáší do moderování humor a nadsázku a že se ti to líbí, a dneska reaguješ jak bubák.

ty bubaku , ja se bavim o tom v jake dobe to bylo vlozeno 

Odesláno (upraveno)

No nevim jestli si to jen prostě moc nebereš. Ale stale nikde nevidím mnou nevhodně upravené příspěvky.

A o bubakovi pišu ve smyslu že dřív ti to nevadilo a ted se čílíš

Odesláno (upraveno)

Takže nemáš, to by jsi se měl asi omluvit ne? Jak jednoduché někoho obvinit přede všemi, bez toho abych to byl schopen dokázat. To už chce charakter

Odesláno

ja se ti klidne omluvim , Omlouvam se Radkovi , Omlouvam se Misovi , Omlouvam se Pavlovi , Omlouvam se vsem koho jsem se nejak dotkl , ale pojdme uz konecne vyndat hlavy z prdele a zacit resit podstatu veci :

- zmenu pravidel 

- stejnou rovinu pro jejich dodrzovani 

- stejnou rovinu pro trestani jejich porusovani

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...