MotoMoto Odesláno 29. září 2021 Odesláno 29. září 2021 Plně funkční stolní PC s procesorem Intel i3 pevným diskem 500 GB RAM 4 GB integrovanou grafikou a DVD mechanikou. Obnovený legální OS Windows 10 (home), vhodné pro brouzdání po internetu a jiné nenáročné aplikace. Zadarmo úplně ne, dal bych si něco dobrého k pití. Třeba dobrý Rum. (tuzemák neni rum) možno poslat nebo přes někoho dopravit. Rozhraní VGA, HDMI, 6x USB, Jack 3,5 zvuk, Ethernet bedna menší tower
ElektronikCZ Odesláno 29. září 2021 Odesláno 29. září 2021 Měl bych zájem, dalo by se to nějak přiblížit k Třebíči nebo do Brna? Děkuji
Medvěd Odesláno 29. září 2021 Odesláno 29. září 2021 Jde o to jak moc to chvátá. Určitě bych byl schopen to dostat do Šalingadu, ale třeba během měsíce
MotoMoto Odesláno 30. září 2021 Autor Odesláno 30. září 2021 Ještě včera se ozval Vena garazista, tak uvidíme zda to bude chtít, měl by dát vědět. Děkuji za pochopení.
ElektronikCZ Odesláno 30. září 2021 Odesláno 30. září 2021 Tak bych tedy měl zájem pokud to medvěd přiblíží
MotoMoto Odesláno 1. říjen 2021 Autor Odesláno 1. říjen 2021 Příští týden jsem středa odpoledne až pátek ráno na Seči, tak kdyby to někomu pomohlo a mohl to třeba vyzvednout, tak to mohu přiblížit.
Medvěd Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 Muším se pochubit, jakej jsem stratég. Původní představa, když jsem se ozýval na tohle vlákno, byla o tom, že PC od MotoMota buď sám vyzvednu, až budu mít cestu do Liberce, nebo požádám spřáteleného kolegu z TUL, zda by mi ho do Prahy nepřiblížil. Já koncem října jedu na Slovensko a pokud nepojedu dřív do Brna pracovně, tak nejpozději cestou na Slovač bych kýžený předmět mohl doručit. Úplně mi ale vypadlo, že už minimálně měsíc vím o tom, že v Boleslavi proběhne setkání všech rektorů vysokých škol spojené s oficiálním zahájením akademického roku a že tam teda určitě bude X kluků z Brna, kterým nebude problém tu maličkost nadělit a oni to Elektronikovi určitě předají. Pak už to byl fofr. Petr z Liberce se s Motomotem spojil, počítač si předali, já kontaktoval Elektronika, zjistil kde v tom Brně študýruje, krabici předal řidičoj ze stejné univerzity a teď už je pičítadlo možná v Brně a čeká, až si ho chlapi předajou. Když to jde a jsou lidi ochotní, dějou se někdy i pozitivní věci
MotoMoto Odesláno 13. říjen 2021 Autor Odesláno 13. říjen 2021 Ani nevím, zda už je na místě doručení a zda je vše OK.
ElektronikCZ Odesláno 13. říjen 2021 Odesláno 13. říjen 2021 Ahoj, včera jsem si ho úspěšně vyzvednul díky medvědovu geniálnímu plánu Jsem si jistý že počítač bude ještě dlouho dobře sloužit, a děkuji za něj
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.