Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stolní PC HP 290 G1 MT

MotoMoto

Recommended Posts

Odesláno

Plně funkční stolní PC s procesorem Intel i3 pevným diskem 500 GB RAM 4 GB integrovanou grafikou a DVD mechanikou. Obnovený legální OS Windows 10 (home), vhodné pro brouzdání po internetu a jiné nenáročné aplikace. 

Zadarmo úplně ne, dal bych si něco dobrého k pití. Třeba dobrý Rum. (tuzemák neni rum)

možno poslat nebo přes někoho dopravit. 

Rozhraní VGA, HDMI, 6x USB, Jack 3,5 zvuk, Ethernet

bedna menší tower

hp.jpg

hp1.jpg

hp2.jpg

hp3.jpg

hp4.jpg

Odesláno

Ještě včera se ozval Vena garazista, tak uvidíme zda to bude chtít, měl by dát vědět. Děkuji za pochopení. 

Odesláno

Příští týden jsem středa odpoledne až pátek ráno na Seči, tak kdyby to někomu pomohlo a mohl to třeba vyzvednout, tak to mohu přiblížit.

• Péťa locked a unlocked this téma
Odesláno

Muším se pochubit, jakej jsem stratég.

Původní představa, když jsem se ozýval na tohle vlákno, byla o tom, že PC od MotoMota buď sám vyzvednu, až budu mít cestu do Liberce, nebo požádám spřáteleného kolegu z TUL, zda by mi ho do Prahy nepřiblížil. Já koncem října jedu na Slovensko a pokud nepojedu dřív do Brna pracovně, tak nejpozději cestou na Slovač bych kýžený předmět mohl doručit. Úplně mi ale vypadlo, že už minimálně měsíc vím o tom, že v Boleslavi proběhne setkání všech rektorů vysokých škol spojené s oficiálním zahájením akademického roku a že tam teda určitě bude X kluků z Brna, kterým nebude problém tu maličkost nadělit a oni to Elektronikovi určitě předají.
Pak už to byl fofr. Petr z Liberce se s Motomotem spojil, počítač si předali, já kontaktoval Elektronika, zjistil kde v tom Brně študýruje, krabici předal řidičoj ze stejné univerzity a teď už je pičítadlo možná v Brně a čeká, až si ho chlapi předajou. Když to jde a jsou lidi ochotní, dějou se někdy i pozitivní věci

Odesláno

Ani nevím, zda už je na místě doručení a zda je vše OK.

Odesláno

Ahoj, včera jsem si ho úspěšně vyzvednul díky medvědovu geniálnímu plánu :D Jsem si jistý že počítač bude ještě dlouho dobře sloužit, a děkuji za něj

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...