ozzy56 Odesláno 23. listopad 2021 Odesláno 23. listopad 2021 před 45 minutami, zaso napsal: najväčšie problémy majú long verzie - chýba kabeláž na tých predĺžených 35cm a preto tieto verzie predbiehajú krátke L1. možná nemám svůj den, ale nerozumím Citovat
pjetrof Odesláno 23. listopad 2021 Odesláno 23. listopad 2021 (upraveno) mají jen krátkou kabeláž, tak L1 verze předbíhají L2 .. pokud nechybí něco jiného .. ale taky jsem chvíli koukal co chce autor říct .. Upraveno 23. listopad 2021 uživatelem pjetrof zaso a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
zaso Odesláno 23. listopad 2021 Odesláno 23. listopad 2021 Před hodinou, pjetrof napsal: mají jen krátkou kabeláž, tak L1 verze předbíhají L2 .. pokud nechybí něco jiného .. ale taky jsem chvíli koukal co chce autor říct .. Správne, tak som to presne myslel, len nelogicky napísal Pred cca dvoma mesiacmi chýbali aj strešné lyžiny a kabeláž ku tažným zariadeniam. Mám len útržkovité informácie... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
MiraZ Odesláno 23. listopad 2021 Odesláno 23. listopad 2021 zaso: Moc pekna recenze. Uplne presne vystihuje, jaka je situace nyni s auty. Ja mam od brezna objednane Combo XL s automatem a pokud ho vyrobi v prosinci, budu mit stesti. To mi sliboval pred mesicem prodejce, ale vse se dynamicky meni. Zajimal by me ten digitalni stit. Nevypada to vubec zle. Mas tam vestavenou navigaci, ktera se dokaze promitat na stitu nebo tam lze zobrazovat i Waze z Android Auto? Citovat
Ufomartan Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 (upraveno) dovolím se připojit, ta navigace by mě také zajímala. Dokáže zpbrazit pouze navigaci co je součástí auta, nebo i tu přes AA - např. mapy.cz atd? Předem díky za detail. před 16 hodinami, zaso napsal: Správne, tak som to presne myslel, len nelogicky napísal Pred cca dvoma mesiacmi chýbali aj strešné lyžiny a kabeláž ku tažným zariadeniam. Mám len útržkovité informácie... jsem také čekatel, a to už hooodně dlouho a tak hledám jakékoliv informace v éteru.... pokud to nění tajné, odkud prosím čerpáte informace? Zajímá mě především benzín ve spojení s automatem a dlouhá verze a tedy co ty kabeláže nedovolí vyrobit Předem moc díky za detail. Pěkný den. Upraveno 24. listopad 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek zaso ohodnotil 1 Citovat
zaso Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 (upraveno) před 13 hodinami, MiraZ napsal: zaso: Moc pekna recenze. Uplne presne vystihuje, jaka je situace nyni s auty. Ja mam od brezna objednane Combo XL s automatem a pokud ho vyrobi v prosinci, budu mit stesti. To mi sliboval pred mesicem prodejce, ale vse se dynamicky meni. Zajimal by me ten digitalni stit. Nevypada to vubec zle. Mas tam vestavenou navigaci, ktera se dokaze promitat na stitu nebo tam lze zobrazovat i Waze z Android Auto? Navigáciu mám vstavanú a priznám sa, že som AA ešte neskúšal - dnes sa na to pozriem a dám vám vedieť, či vie premietať do kokpitu aj AA. @Ufomartan Benzín s automatom - túto informáciu mám od predajcu Peugeot, keď mi odovzdával auto. Hovoril to dosť presvedčivo, pretože ako som písal vyššie, tak zaskočil ho digitálny kokpit a volič prevodovky. Pousmial sa, že o voliči a kokpite nič nevedel, ale čo vie isto iste je, že toto je posledná kombinácia benzínu s automatom, ktorá sa vôbec dodá a vyrobí. Lyžiny a kabeláž - firemný fleet máme z Toyoty. Nakupujeme od nich autá už skoro 10 rokov, takže počas tohoto obdobia som sa dostal ku hlavnému imortérovi Toyoty pre slovenský trh. Hovoria mi trocha viac ako by mali, kvôli dobrým vzťahom. Predĺžené verzie majú problémy u štvorčiat všeobecne. Keď som zrušil objednávku Toyoty, tak som si dal prácu a obvolával som postupne dodávateľov Toyoty na SVK a všetci hovorili rovnaké scenáre - nič na sklade nemajú a pomerne dlho mať nebudú kvôli problémom vyššie. Opel Combo XL som mal v hladáčiku tiež - v marci 2021 mi dávali termín dodania 6 mesiacov. Vtedy mi to prišlo dlho Upraveno 24. listopad 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Citovat
pavelu96 Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 Ahoj @zaso a @Ufomartan , vítám Vás na Peugeot clubu. Chápu, že komunita "Rifteráků" si tu žije vlastním životem, ale i v sekci Rifter platí pravidla fóra. To co jste tu předvedli citacemi a psaním dalších příspěvků po sobě je nepřípustné. Máme tu sekci pokusy https://www.peugeot-club.com/forum/14-pokusy/ a zde si můžete zkoušet vkládání, editaci a ostatní věci spojené s fungováním fóra. Prosím o přečtení pravidel fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Předejdete tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříte práci teamu moderátorů. Děkuji za pochopení perito a zaso ohodnotil 2 Citovat
Ufomartan Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 (upraveno) už jsem zticha Upraveno 24. listopad 2021 uživatelem Ufomartan Citovat
slimboy Odesláno 24. listopad 2021 Autor Odesláno 24. listopad 2021 3 hours ago, zaso said: Keď som zrušil objednávku Toyoty... Opel Combo XL som mal v hladáčiku tiež... Cize ak chapem spravne, tak Ti islo o co najskorsie dodanie auta a bolo Ti jedno aka to bude znacka? Alebo si objednavku Toyoty zrusil aj kvoli niecomu inemu ako terminu dodania? Citovat
zaso Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 Áno, auto som potreboval čím skôr, kvôli rodine. Toyotu ako značku som primárne volil kvôli fleetovej zľave. Po informácií, že vlastne nevedia, kedy Toyotu vyrobia som bral, čo bolo na trhu dostupné. Citovat
MiraZ Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 zaso: Nepodarilo by se ti prosim zjistit, jestli se i Android auto navigace (tzn. nevestavena) zrcadli do toho digitalniho stitu? Diky moc. Citovat
zaso Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 (upraveno) Sorry, úplne mi to vypadlo. Vyskúšal som Sygic aj Mapy a žiadna z týchto aplikácií navigáciu na kokpit nezrkadlí - je to škoda Upraveno 24. listopad 2021 uživatelem zaso pjetrof ohodnotil 1 Citovat
pjetrof Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 docela škoda, i když čekat se to dalo .. zase displej je docela dobře umístěn tak to není taková hrůza .. Citovat
zaso Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 Ina trochu z iného súdka - pri parkovaní a celkovo pri manévrovaní mi svieti ikona asistenta núdzového brzdenia. Spočiatku som myslel, že je to nejaká chyba, ale po nahliadnutí do manuálu žiadny popis tomuto stavu nezdopovedná - ikona svieti, ale žiadna doprovodná správa sa nezobrazí. Potom som skúsil vypnúť tohoto asistenta a správalo sa to rovnako. Vyhodnotil som si teda, že je to chcená vlastnosť a asistent núdzového brzdenia je pri parkovaní a manévrovaní dekativovaný aby auto nekopalo do bŕzd a zbytočne neplašilo vodiča. V robote na Lexuse NX 2021 to takto nefunguje a také cúvanie je celkom odstrašujúce. Správa sa tento asisten u vás rovnako ako u mňa? Citovat
jarokare Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 Zkus se připoutat , ona zhasne radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
zaso Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 Pas si rozopinam az ked auto stoji a je vypnute. Ale skusim, dik. Citovat
SCT77 Odesláno 24. listopad 2021 Odesláno 24. listopad 2021 V 23. 11. 2021 at 14:16, zaso napsal: Aj vonkajšie GT znaky sú bez doplnku line - pri sondení na internete som sa s podobnou vecou nestretol. Neviem, či sa jedná o modelový rok 2022 (v papieroch od auta mám uvedený modelový rok 2021). Čo sa týka opcií na pohon - svoje som si začil pri objednaní Toyota Procace City Verso - objednané v apríli 2021, dodávka mala byť v auguste, potom posun na november a nakoniec v októbri info o možno vyrobení auta ASI v 3/2022. Nehovoriac o tom, že sa konfigurácia auta menila za pochodu. Nakoniec som objednávku zrušil a našiel auto v tranzite s dodaním v druhej 1/2 novembra - samozrejme som si musel priplatiť. Koncem května jsme převzali longa a označení má úplně stejné, tedy GT. Mireczech85 a zaso ohodnotil 2 Citovat
Qwinak Odesláno 25. listopad 2021 Odesláno 25. listopad 2021 Jsem docela uchyl do digitálních věcí atd atd... Myslíte, že půjde předělat analogové ručičky na ten digitální kokpit? (asi hloupý dotaz) V lednu půjdu na další garanční prohlídku, tak se schválně zeptám prodejce, asi na mě bude čumět jako puk, ale zkusím to a dám pak vědět. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 25. listopad 2021 Odesláno 25. listopad 2021 (upraveno) ...teoreticky ano, oba pristrojove panely maji vlastni ridici jednotku a jsou rozmerove i konektorove identicke. Jen nevim jestli pak bude digi kokpit mluvit se zbytkem auta...... ..tolik toho o Pazoutech jeste nevim... EDIT> jinak mas, koukam, v podstate stejne auto ne? Upraveno 25. listopad 2021 uživatelem BubakGS Qwinak ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.