Přejít na obsah

Qwinak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

O uživateli Qwinak

  • Datum narození 18.6.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Rifter
  • Rok výroby
    2020

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Řepín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Qwinak's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

13

Popularita

  1. Jsem docela uchyl do digitálních věcí atd atd... Myslíte, že půjde předělat analogové ručičky na ten digitální kokpit? (asi hloupý dotaz) V lednu půjdu na další garanční prohlídku, tak se schválně zeptám prodejce, asi na mě bude čumět jako puk, ale zkusím to a dám pak vědět.
  2. Já jsem na to použil takové plastové páčky a šlo to raz dva. Člověk se nesmí bát trošku zabrat.
  3. Ahoj, řešilo se to ve skupině na FC ZDE
  4. Qwinak

    Doplňky pro Rifter

    Ahoj, přesně tuto jsem koupoval. https://www.gumko.cz/gumova-vana-do-kufru-peugeot-rifter-l2-2019-/
  5. Mě v červnu ještě měnili čidlo na baterce. Tato motorizace s tím má problém... ale už to má Peugeot v databázi, takže by to tam měli vidět. Uvidím, jak to bude teď šlapat no... Já jezdím do Peugeot Došek na Mělníku. Dokonce říkali, že už tam někdo taky jezdí s Rifterem a má úplně stejné problémy s baterkou co já.
  6. @Kpetr jakou máš motorizaci? Já mám 1.5BlueHdi 130 EAT8 vyrobeno v únor 2020 a je na to svolávačka ohledně přehrání SW, přesně kvůli problému s baterkou.
  7. Qwinak

    Disky pro Rifter

    Tak to budeš mít jako já v TP, protože plná rezerva je kolo 16". Viz. foto mého TP.
  8. Qwinak

    Disky pro Rifter

    a nemáš plnohodnotnou rezervu? Kdyby ano, tak budeš mít v TP zapsané jak 17 tak 16. Takto to mám já. a Zrovna o víkendu jsem přezouval na 16 zimní.
  9. Zdravím, já měl pučený od kamaráda držák na 4 kola od Thule a úplně v pohodě. Ale už jsem řešil s tím samým kamarádem vozík (on mám nové Berlingo) a koupil si nové led světla na starý vozík a po zapojení to hlásilo různé chyby a světla nefungovala jak měla. V prodejně mu bylo řečeno, že ty "francouzké" auta a jejich elektronika je děs... a doporučil před koupím vozíku či světel osobně dojet s autem a vyzkoušet.... takže takovou mám zkušenost..
  10. Qwinak

    Dodací lhůta Rifter

    Já mám GT Line 2020 a vlevo nic nemám bohužel :(, ale nevadí. Auto jezdí i bez toho, takže to neřeším. Stejně mám malé děti a lítám furt kolem auta, takže není problém dojít k řidičovi a zamknout.
  11. Qwinak

    Rifter vs. kolegové z PSA

    Hele o té sedačce jsem taky slyšel. Dokonce soused co má Belingo (výbavu má střední FEEL) už dokonce reklamoval sedačku řidiče, ale bohužel bez úspěchu. (je pravda, že ji má fakt na h****) Já mám Riftera v GT line a na sedačku si tedy nemůžu stěžovat. Je pohodlná. Už jsem jel delší cesty a fakt se v ní sedí pohodlně. Ani manželka si nestěžuje... Teď nevím jestli nedávají do nejvyšší třídy jiné sedačky nebo jsou všechny stejné, to nevím, ale oproti sousedovy nebe a dudy...
  12. Qwinak

    Rifter vs. kolegové z PSA

    Já s rodinou jsme si vybrali Riftera, má prostě ze všech sourozenců nejhezčí předek A jak píše ozzy56, tak jediný rozdíl je ve předu, zadních světlech, budíkách a volantu. Plus každý má trošku výbavu jinou, popřípadě kombinaci...
  13. Qwinak

    Dodací lhůta Rifter

    @Pe.Tr no co vím, tak fungují jen servis ne? Nebo teda alespoň můj dealer to tak má. Nebo jsem to jen blbě pochopil, ale prodej nových auto je uzavřen.
  14. Qwinak

    Dodací lhůta Rifter

    Já když věděl VIN kód, tak do měsíce jsem měl auto doma. Takže Ti přeji ať ti to utíká a hlavně ať brzy autosalony otevřou...
  15. Qwinak

    Aktualizace navigace Rifter

    Jojo vím vím. Už mám jednu flešku danou na stranu pro našeho Pažouta. Aktualizace map trvala cca 30-40 minut.
×
×
  • Vytvořit...