Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Arwen +7.9.2021

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všem, dnes jsem musel odvézt Arwenku k lékaři a domů už jsem přijel sám. Měla krásný život, dožila se necelých 15 let. Píšu to sem, protože spousta lidí ji znala ze srazů, kde s námi výletila, než přišly děti. Za každou věnovanou tichou krátkou vzpomínku moc děkujeme :(

PS: pokud by to někomu vadilo, tak mne to mrzí

090810_204659.jpg

01072009.jpg

DSC04366.JPG

DSC04373.JPG

DSC05372.JPG

DSC07890.JPG

DSC08038.JPG

P7035812.JPG

IMG_20181021_121122.jpg

Odesláno (upraveno)

To je moc smutný. Vidím to jak dnes,když se vám narodila první,byly  jste tu,otevřel jsi auto a jak ji hlídala.

Upraveno uživatelem Milan+
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@Scratch Tak to je fakt špatná zpráva, je mi to moc líto... 

Koukám dle datumovky, že věk měla obdivuhodný. Alespoň měla krásný život. Držte se. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Byl to fajn pes a 15 let byla s Vámi po vašem boku, je to jako když odejde někdo blízký.... My když nám umřel pejsek tak nám to trvalo 2roky než jsme z toho byli venku, až teď máme doma zas psího kamaráda 

Až to preboli, tak ať zase najdete ctyrnohyho mazlíčka, který bude dělat radost 

IMG_20210825_163640.jpg

Odesláno

Je to líto, na druhou stranu podle fotek měla krásný život.... Držte se, sami od ledna víme, jak moc to bolí....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jirko, cítím s tebou a vím, co v dané chvíli nejen ty prožíváš. Sám jsem to poznal. Zvlášt, když se Arwenka stala plnohodnotním členem vaší rodiny. 
Jistě se u Vás měla dobře a i v psím nebi bude na Vás vzpomínat.
Věřím, že až čas zahojí bolest, objeví se ve Vaší rodině další psí člen.

Odesláno

@ScratchJá myslím, že ten Kokršpaněl o kterém jsme si kdysi psali, by mohl urychlit zahojení bolavých srdcí 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...