Guest Scratch Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 ahoj všem, dnes jsem musel odvézt Arwenku k lékaři a domů už jsem přijel sám. Měla krásný život, dožila se necelých 15 let. Píšu to sem, protože spousta lidí ji znala ze srazů, kde s námi výletila, než přišly děti. Za každou věnovanou tichou krátkou vzpomínku moc děkujeme PS: pokud by to někomu vadilo, tak mne to mrzí Citovat
Milan+ Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 (upraveno) To je moc smutný. Vidím to jak dnes,když se vám narodila první,byly jste tu,otevřel jsi auto a jak ji hlídala. Upraveno 7. září 2021 uživatelem Milan+ Citovat
Pepito Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 Ahoj Jirko, Adélko a děti. To mne mrzí. Ať se má v tom psím nebi hezky jako u vás. Citovat
radim.1008 Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 To mě mrzí. Ať se má za duhovým mostem fajn. Citovat
Medvěd Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 (upraveno) Smutná zpráva,měla u Vás krásný život a tý radosti co přinesla Držte se Upraveno 7. září 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Návštěvník Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 (upraveno) @Scratch Tak to je fakt špatná zpráva, je mi to moc líto... Koukám dle datumovky, že věk měla obdivuhodný. Alespoň měla krásný život. Držte se. Upraveno 7. září 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 Byl to fajn pes a 15 let byla s Vámi po vašem boku, je to jako když odejde někdo blízký.... My když nám umřel pejsek tak nám to trvalo 2roky než jsme z toho byli venku, až teď máme doma zas psího kamaráda Až to preboli, tak ať zase najdete ctyrnohyho mazlíčka, který bude dělat radost Medvěd a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 7. září 2021 Odesláno 7. září 2021 Je to líto, na druhou stranu podle fotek měla krásný život.... Držte se, sami od ledna víme, jak moc to bolí.... Citovat
OK406 Odesláno 20. září 2021 Odesláno 20. září 2021 Jirko, cítím s tebou a vím, co v dané chvíli nejen ty prožíváš. Sám jsem to poznal. Zvlášt, když se Arwenka stala plnohodnotním členem vaší rodiny. Jistě se u Vás měla dobře a i v psím nebi bude na Vás vzpomínat. Věřím, že až čas zahojí bolest, objeví se ve Vaší rodině další psí člen. Citovat
Návštěvník Odesláno 21. září 2021 Odesláno 21. září 2021 @ScratchJá myslím, že ten Kokršpaněl o kterém jsme si kdysi psali, by mohl urychlit zahojení bolavých srdcí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.