Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem prosím vás o radu mám takový problém když zapnu tempomat tak se mně zobrazí pomlčky byl jsem na diagnostice v Peugeotu a tam mě bylo řečeno že tuto chybu hlásí vstřiky   že jim nic není ale že se stává že je vadní po elektronické stránce a že hodí tuto hlášku jinak auto jede super a spotřeba taky tak nevím  dík moc 

Upraveno uživatelem latus
Odesláno (upraveno)

Vstřiky rozhodně s tempomatem nesouvisí, popiš problém který řešíš trochu lépe tady není jasné vůbec nic. Mně se po zapnutí tempomatu taky zobrazí pomlčky, potom musím zvolit rychlost, takže z toho co píšeš nic nepoznáme

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Ahoj dík moc tak já vám to popíši lépe auto jsem koupil cca před 14ti dny jel jsem po dálnici a zapnul tempomat plynem nastavil rychlost a zmáčknul temp. rychlost se zkopírovala a mohl jsem +- korigovat rychlost super a když jsem jel nazpátek tak stejný postup a už to nešlo jenom blikaly ty pomlčky a pak jsem zajel do Peugeotu Příbram a výsledek co mě řekl technik už víte já si tu přečetl že to může bít čidlo nebo spínač na brzdě   

Jinak nic mě nesvítí žádná chyba nic 

Upraveno uživatelem latus
Odesláno (upraveno)

Taky aby tempomat fungoval musíš jet více než 40 km v hodině a mít zařazený minimálně 4. Rychlostní stupeň. Jinak funkčností spínačů tempomatu Na brzdě, spojce, se dá na diagnostice ověřit

Odesláno (upraveno)

Ahoj ty jsi asi nečetl pozorně psal jsem že jsem jel po dálnici a poprvé to šlo a zpáteční cesta už né.

Necituj těsně předcházející příspěvky!!!
Odesláno

Jedině udělat pořádně diagnostiku a to i za jízdy měřit dynamické parametry. Bez toho těžká rada. V servisu ti udělali pouze výpis chyb a to bylo všechno. Ještě by bylo dobré vyčíst deník závad, tam by se určitě mělo něco objevit.

Odesláno

chyba v jednotce motoru = 90% šance, že ti nedovolí aktivovat tempomat ;) a chyby vstřiků nevyskakují jentak... pokud tam je, tak je dobré to řešit co nejdříve než to ucpe například fap..

Odesláno

Děkuji všem za rady v Peugeotu mě technik všechny chyby smazal tak ten tempomat zkusím znovu jestli půjde zase jenom jednou nebo třeba bude fungovat  

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj tak po delší době napíši tak jsem to zkusil a tempomat nejde ale omezovač rychlosti jde normálně tak nevím štve mě to.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

můžeme se domluvit já bych přijel teda jestli bys na mně měl čas možno i tel.721360196

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj mám stejný problém omezovač jde a tempomat někdy ano a někdy ne.V servise v M.B. ze mě udělal servisák debila,že jemu to funguje a žádná hláška se neobjevila.Můžete prosím někdo poradit

Děky

Vláďa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...