latus Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 (upraveno) Ahoj všem prosím vás o radu mám takový problém když zapnu tempomat tak se mně zobrazí pomlčky byl jsem na diagnostice v Peugeotu a tam mě bylo řečeno že tuto chybu hlásí vstřiky že jim nic není ale že se stává že je vadní po elektronické stránce a že hodí tuto hlášku jinak auto jede super a spotřeba taky tak nevím dík moc Upraveno 31. srpen 2021 uživatelem latus Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 (upraveno) Vstřiky rozhodně s tempomatem nesouvisí, popiš problém který řešíš trochu lépe tady není jasné vůbec nic. Mně se po zapnutí tempomatu taky zobrazí pomlčky, potom musím zvolit rychlost, takže z toho co píšeš nic nepoznáme Upraveno 31. srpen 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
mmartinkovic Odesláno 31. srpen 2021 Odesláno 31. srpen 2021 Nesmie svietit chyba motora, a vtedy by sa to malo zapnut, blikajuce pomlcky su chyba. Citovat
latus Odesláno 31. srpen 2021 Autor Odesláno 31. srpen 2021 (upraveno) Ahoj dík moc tak já vám to popíši lépe auto jsem koupil cca před 14ti dny jel jsem po dálnici a zapnul tempomat plynem nastavil rychlost a zmáčknul temp. rychlost se zkopírovala a mohl jsem +- korigovat rychlost super a když jsem jel nazpátek tak stejný postup a už to nešlo jenom blikaly ty pomlčky a pak jsem zajel do Peugeotu Příbram a výsledek co mě řekl technik už víte já si tu přečetl že to může bít čidlo nebo spínač na brzdě Jinak nic mě nesvítí žádná chyba nic Upraveno 31. srpen 2021 uživatelem latus Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 (upraveno) Taky aby tempomat fungoval musíš jet více než 40 km v hodině a mít zařazený minimálně 4. Rychlostní stupeň. Jinak funkčností spínačů tempomatu Na brzdě, spojce, se dá na diagnostice ověřit Upraveno 1. září 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
latus Odesláno 1. září 2021 Autor Odesláno 1. září 2021 (upraveno) Ahoj ty jsi asi nečetl pozorně psal jsem že jsem jel po dálnici a poprvé to šlo a zpáteční cesta už né. Upraveno 1. září 2021 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předcházející příspěvky!!! Citovat
HonzaZ Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 Jedině udělat pořádně diagnostiku a to i za jízdy měřit dynamické parametry. Bez toho těžká rada. V servisu ti udělali pouze výpis chyb a to bylo všechno. Ještě by bylo dobré vyčíst deník závad, tam by se určitě mělo něco objevit. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 tak tempomat se nezapne napriklad kdyz mas problem s vetrakem chlazeni (muj pripad u C4) Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 chyba v jednotce motoru = 90% šance, že ti nedovolí aktivovat tempomat a chyby vstřiků nevyskakují jentak... pokud tam je, tak je dobré to řešit co nejdříve než to ucpe například fap.. Citovat
latus Odesláno 4. září 2021 Autor Odesláno 4. září 2021 Děkuji všem za rady v Peugeotu mě technik všechny chyby smazal tak ten tempomat zkusím znovu jestli půjde zase jenom jednou nebo třeba bude fungovat Citovat
latus Odesláno 28. září 2021 Autor Odesláno 28. září 2021 (upraveno) Ahoj tak po delší době napíši tak jsem to zkusil a tempomat nejde ale omezovač rychlosti jde normálně tak nevím štve mě to. Upraveno 28. září 2021 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ChouLu Odesláno 28. září 2021 Odesláno 28. září 2021 Chyby je třeba řešit a né mazat HonzaZ ohodnotil 1 Citovat
latus Odesláno 28. září 2021 Autor Odesláno 28. září 2021 ahoj nevím o někom tady v okolí Příbrami kdo má diagnostiku na Peugeot aby mě pomohl Citovat
latus Odesláno 28. září 2021 Autor Odesláno 28. září 2021 (upraveno) a ty jsi z Prahy Upraveno 28. září 2021 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek viz pravidla Citovat
latus Odesláno 28. září 2021 Autor Odesláno 28. září 2021 (upraveno) můžeme se domluvit já bych přijel teda jestli bys na mně měl čas možno i tel.721360196 Upraveno 28. září 2021 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
pegas27 Odesláno 12. říjen 2021 Odesláno 12. říjen 2021 ahoj mám stejný problém omezovač jde a tempomat někdy ano a někdy ne.V servise v M.B. ze mě udělal servisák debila,že jemu to funguje a žádná hláška se neobjevila.Můžete prosím někdo poradit Děky Vláďa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.