Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska jsem po dlouhé době očekávání konečně koupil xenony:mrkO výkendu nechám namontovat.Jsem moooooc zvědavej jak to bude vypadat.Chtěl jsem se zeptat jesli někdo nevíte o nějakých dobrých parkovačkách.Chtěl bych bílé nebo namodralé.Děkuju za všechny odpovědi:papa

Odesláno

V každé mototechně,možná i v Tescu a spol. ty parkovačky stojí do 100,-jsou i různých barev(bílá,modrá,zelená,červená) vypadají třeba takhle

led43487.jpg

led43493.jpg

[upravil dne 14.4.06 chuck11]

[upravil dne 14.4.06 chuck11]

Odesláno

Mám tam ty modrý co jsou na obrázku vejš a nejsou namodralý. Jsou pěkně blue. :)

Ale ztratí se to okamžitě jak rozsvítím potkávačky a je to pak pěkně namodralý světlo. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Mám tam ty modrý co jsou na obrázku vejš a nejsou namodralý. Jsou pěkně blue. :)

Ale ztratí se to okamžitě jak rozsvítím potkávačky a je to pak pěkně namodralý světlo. ;)

Cau, prosim Te jak jsi se k nim dostal, ja to zkousel a nejak mi to nejde. Asi jsem kopyto... fakt se mi to nepovedlo

Diky

Odesláno
Původně zaslal: sager

Původně zaslal: Dave_k

Cau, prosim Te jak jsi se k nim dostal, ja to zkousel a nejak mi to nejde. Asi jsem kopyto... fakt se mi to nepovedlo

Diky

To má stejný uchycení jako obyčejný bezpaticový žárovky.

Prostě vytáhneš parkovačku pomocí toho bílýho kolíčku a prohodíš za tu LEDku a vrátíš z5. ;)

2Jirkap: Nerejpej. :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: bobo7

ja je tam mel taky a vadilo me kdyz byla tma a svitil jsem parkovackama tak to malo svitilo,vratil jsem tam zarovicky.

Ty snad jezdíš na parkovačky nebo co:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

ja je tam mel taky a vadilo me kdyz byla tma a svitil jsem parkovackama tak to malo svitilo,vratil jsem tam zarovicky.

jj je to mozny, to sis jeste nevsim ze jsou taci, kteri pri povinnem zimnim sviceni jezdi na parkovacky a mysli si jak to pekne ochcali a jak usetri ? nad takovyma vzdycky jen :bojim a :o Riskovat kvuli 60Kc za zarovku, ze me nekdo sestreli, rozbije mi auto a nebo jeste hur, ze me zrani, protoze me prehledl, to myslim ze se nevyplati

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: chuck11

jj je to mozny, to sis jeste nevsim ze jsou taci, kteri pri povinnem zimnim sviceni jezdi na parkovacky a mysli si jak to pekne ochcali a jak usetri ? nad takovyma vzdycky jen :bojim a :o Riskovat kvuli 60Kc za zarovku, ze me nekdo sestreli, rozbije mi auto a nebo jeste hur, ze me zrani, protoze me prehledl, to myslim ze se nevyplati

Tak takových sem si nevšim,spíš co vidím tak jezdí na parkovačky s mlhovkama:super:D:roker

Odesláno

Ty joudo nejezdim,ale kdyz nekde stojim tak mam vecer aspon parkovacky a nestojim bez svetel:roker

Tak potom ti vzadu svítí světla normálně a z protisměru tě taky uvídí,to barevný světlo je nezaměnitelný:D:D

Odesláno

/DJ/ bobo:

Nechapu - nechces mi tu tvrdit, ze s zarovkou jsi neprehlednutelny, zato s rozptylkovou diodou te kazdy prehledne? :bojim

Pokud mas pocit, ze jsi v noci, kdyz stojis prehlednutelny - zkus si obcas zapnou vystrazne... treba se uz tolik bat nebudes..

Jinak bile diody davaji jasnejsi intenzitu nez zazloute vlakna, ale pokud si myslis opak vyvracet ti to nebudu...

Odesláno

Já mám xenony přes 3 roky. Na začátku jsem tam nahradil žárovkové parkovačky ledkami, po pár dnech odešly, s xenony je vyšší napětí i do parkovaček. Tak jsem tam vrátil žluté žárovičky a po čase objevil v sadě s bílými H7kami (do dálkových) speciální žárovky parkovačky ke xononům. Nejsou úplně bílé, ale spíše napodralé a vypadají lépe než žluté. Už jsem je viděl samostatně, 2 stojí, myslím kolem 2-3 stovek (nevím ale přesně), vyrábí je OSRAM. nemám už balení, tak nevím přesně typ. Ale měli je ve specializovaných prodejnách, v supermarketech rozhodně ne. Ptej se na parkovačky (žárovky, ne diody!) ke xenonům.;)

Jo a ještě k montáži xenonů: pokud nemáš ostřikovače a nezachováš seřiditelnost světel, můžeš mít problémy při STK, protože xenony musí mít ostřikovače a seřiditelnou výšku světel.

[upravil dne 21/4/06 Igor]

Odesláno
Původně zaslal: Igor

Já mám xenony přes 3 roky. Na začátku jsem tam nahradil žárovkové parkovačky ledkami, po pár dnech odešly, s xenony je vyšší napětí i do parkovaček. Tak jsem tam vrátil žluté žárovičky a po čase objevil v sadě s bílými H7kami (do dálkových) speciální žárovky parkovačky ke xononům. Nejsou úplně bílé, ale spíše napodralé a vypadají lépe než žluté. Už jsem je viděl samostatně, 2 stojí, myslím kolem 2-3 stovek (nevím ale přesně), vyrábí je OSRAM. nemám už balení, tak nevím přesně typ. Ale měli je ve specializovaných prodejnách, v supermarketech rozhodně ne. Ptej se na parkovačky (žárovky, ne diody!) ke xenonům.;)

Jo a ještě k montáži xenonů: pokud nemáš ostřikovače a nezachováš seřiditelnost světel, můžeš mít problémy při STK, protože xenony musí mít ostřikovače a seřiditelnou výšku světel.

[upravil dne 21/4/06 Igor]

Mohl si to vyřešit že by si k těm parkovačkam prodloužil dráty nebo dal odpor,tím by snížil napětí a parkovačky by ti nepraskly:myslim:roker

Odesláno

ty zarovky od Osramu se jmenujou Cool Blue, delaji je ve vsech provedenich od H1 H4 H7 az po bezpaticove W5W

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar Světlušky! Tak vidím,že si tady děláte tak trochu prdel z BoBo 7. Tak na jeho obranu musím říci,že ze stejného důvode jsem zůstal u klasických žárovek. A né proto,že bych jezdil na parkovačky,ale proto,že svítí daleko více než ty diody. a to tak že o mooooooooc! :super Diody hezky vypadají,ale to je všechno. Takže Klasika vede!!!!!!:papa

Odesláno
Původně zaslal: Krmy

Zdar Světlušky! Tak vidím,že si tady děláte tak trochu prdel z BoBo 7. Tak na jeho obranu musím říci,že ze stejného důvode jsem zůstal u klasických žárovek. A né proto,že bych jezdil na parkovačky,ale proto,že svítí daleko více než ty diody. a to tak že o mooooooooc! :super Diody hezky vypadají,ale to je všechno. Takže Klasika vede!!!!!!:papa

Když myslíš:aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...