petr-svetr Odesláno 9. červenec 2021 Odesláno 9. červenec 2021 (upraveno) Poslední asi měsíc a půl mi občas chcípne motor pří rozjezdu. Současně s chcípnutím motoru jako by palubka se vypne a znovu naskočí. Děje se mi to při rozjedu, obvykle při vjezdu do kruháče nebo jiný křižovatky. Přijedu ke křižovatce dám neutrál a čekám až budu moct vjet. Když mohu vjet sešlápnu spojku zařadím a ..... motor zhasne spolu s elektronikou, nebo se auto lehce rozjede a zhasne motor. Musím počkat až naskočí palubka a znovu nastartovat. Děje se to občas ale již se mi to stalo asi 10x. Z toho jednou sem stihl vjet do kruháku a konec. Docela i nebezpečná situace. Jezdím s vypnutým start stopem ale už se mi to stalo i když byl zapnutej. Netuší někdo čím to je? Upraveno 10. červenec 2021 uživatelem petr-svetr Citovat
MJSytic Odesláno 9. červenec 2021 Odesláno 9. červenec 2021 Zajímavá informace. Co s tím budeš dělat? Citovat
petr-svetr Odesláno 10. červenec 2021 Autor Odesláno 10. červenec 2021 Tak v první řadě sem to sem napsal jestli nemá někdo podobnou zkušenost a nevěděl by co s tím. Jinak dovolená je za pár dnů a těžko to někdo dá tak narychlo do kupy. Takže budu jezdit celej Červenec a doufat že někde nezůstanu vyset. Servis zkusím v Srpnu. Citovat
Medvěd Odesláno 10. červenec 2021 Odesláno 10. červenec 2021 (upraveno) Já bych teda ještě před dovolenou navštívil nějakýho autoelektrikáře nebo minimálně někoho, kdo má diagnostiku a umí s ní víc, než jen vyčíst závady. Na delší cestu bych asi nevyjížděl - a už vůbec ne do zahraničí V Hronově mám známého, zkus mu po weekendu zavolat (ale není to autoelektrikář a ani nevím, zda má přímo pažroutí diagnostiku, nicméně mohl by Ti minimálně poradit kam, se obrátit) Míla Čech 608 77 88 79 Upraveno 10. červenec 2021 uživatelem Medvěd Citovat
ChouLu Odesláno 10. červenec 2021 Odesláno 10. červenec 2021 nenapíšeš ani motorizaci, ani co je to přesně za 508 a chceš poradit? to jde těžko... Citovat
ccdeny Odesláno 28. leden 2024 Odesláno 28. leden 2024 Ahoj pánové,mohl by mi někdo poradit origo čísla snímače vačkové hřídele a snímače klikové hřídele vín je VF38ERHF8EL010940 moc děkuji ještě nevím kde objednat Předem děkuji Citovat
Péťa Odesláno 28. leden 2024 Odesláno 28. leden 2024 Ahoj. Na zjišťování těchto informací tady máme speciální vlákno. https://www.peugeot-club.com/forum/197-servisni-historie-a-nahradni-dily-podle-vin-kodu-peugeot-citroen/ Je pouze pro členy klubu - členem se staneš tady. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.