Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Poslední asi měsíc a půl mi občas chcípne motor pří rozjezdu. Současně s chcípnutím motoru jako by palubka se vypne a znovu naskočí. Děje se mi to při rozjedu, obvykle při vjezdu do kruháče nebo jiný křižovatky. Přijedu ke křižovatce dám neutrál a čekám až budu moct vjet. Když mohu vjet sešlápnu spojku zařadím a ..... motor zhasne spolu s elektronikou, nebo se auto lehce rozjede a zhasne motor. Musím počkat až naskočí palubka a znovu nastartovat. Děje se to občas ale již se mi to stalo asi 10x. Z toho jednou sem stihl vjet do kruháku a konec. Docela i nebezpečná situace. Jezdím s vypnutým start stopem ale už se mi to stalo i když byl zapnutej.  Netuší někdo čím to je?

Upraveno uživatelem petr-svetr
Odesláno

Tak v první řadě sem to sem napsal jestli nemá někdo podobnou zkušenost a nevěděl by co s tím. Jinak dovolená je za pár dnů a těžko to někdo dá tak narychlo do kupy. Takže budu jezdit celej Červenec a doufat že někde nezůstanu vyset. Servis zkusím v Srpnu. 

Odesláno (upraveno)

Já bych teda ještě před dovolenou navštívil nějakýho autoelektrikáře nebo minimálně někoho, kdo má diagnostiku a umí s ní víc, než jen vyčíst závady.

Na delší cestu bych asi nevyjížděl - a už vůbec ne do zahraničí

V Hronově mám známého, zkus mu po weekendu zavolat (ale není to autoelektrikář a ani nevím, zda má přímo pažroutí diagnostiku, nicméně mohl by Ti minimálně poradit kam, se obrátit)
Míla Čech 608 77 88 79

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj pánové,mohl by mi někdo poradit origo čísla snímače vačkové hřídele a snímače klikové hřídele vín je VF38ERHF8EL010940 moc děkuji ještě nevím kde objednat Předem děkuji 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...