Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Skusal som aj odinstalovat appku s kompeltnym vymazanim dát a vyrovnavacej pamate a nainstaloval som starsiu verziu 1.39.2 ktora mi bez problemov fungovala, ale nepomohlo to. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak u mne může být klidně připojená a stejně prd stáhne .. a nejlepší teď bylo, že několik měsíců nic nestáhla, přišla aktualizace jednotky a jízdy jsou v tahu .. najednou si apka data stáhla (od té doby zase nic) a jen info "chybí jízdy" .. za mne aplikace jednoznačně k ničemu ..

Odesláno

Ja som mal appku stale pripojenu k autu, ukazovala, ze je pripojena, ale jazdy sa uz nenacitali ziadne a to od poslednej aktualizacie na verziu 1.40.2

Nakoniec som bol donuteny vymenit moj starucky LG G7 ThinQ za novy mobil, konkretne Nothing Phone 1 a zial, appka si data aj tak nestahuje. Zjavne je problem v appke a nie v nasim autach a mobiloch. Podobne ako aj @pavelu96 , zabudam na tuto appku, ze existuje. Je pre mna uplne nepouzitelna v tomto stave. Ako som uz pisal, vinu pripisujem verzii 1.40.2, odvtedy sa to vsetko zacalo kazit aj u mna.

Odesláno (upraveno)

Takze takto, mam Nothing phone 1 a verte ci neverte, ale ja tam tu moznost "zamknut aplikaciu" nemam. V starom LG G7 to mam, tam sa to vola "pripnut aplikaciu". Ale, v Nothing phone som nastavil cez nastavenia, priamo v appke, neobmedzenu spravu baterie pre appku MyPeugeot. Cuduj sa svete, appka si hned po prvom spojeni s autom teraz vecer stiahla vsetky jazdy, ktore jej chybali, t.j. od 12.8 2023. Po odparkovani auta a vypnuti motora, zrazu na telefone piplo upozornenie a to ze mam nove jazdy v appke 😁 Takze za mna, appka uz stahuje, aspon zatial 🤣 Uvidim v najblizsich dnoch, ci to bude stahovat data.

Dakujem @enikybeniky za tip, co a ako urobit

Upraveno uživatelem stankobn
Odesláno (upraveno)

Večer jsem si přepnul v aplikaci auto na 5008, že ráno pojedu s SUV, jenže manželka se rozmyslela, že můžu jet 308, ale z5 jsem to nepřepnul. Takže apka ani ťuk a ráno v práci po jízdě jí otevřu a tam jen hláška, že se nepodařilo spojit s 5008 SUV.

Takže automatické přepínání mezi auty zatím rozhodně nefunguje.

Co se týká využití dat, tak u mě je to v průměru 0,5GB za měsíc.

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno (upraveno)
před 23 hodinami, enikybeniky napsal:

Otevřít seznam naposledy spuštěných aplikací a přes logo aplikace nahoře zvolit "ponechat otevřenou". Následně se dole vpravo zobrazí zámek.

@enikybeniky palec nahoru 👍 fakt to funguje. Jen u mého Samsungu S21 se aplikace nejprve musí spustit. Pak se klikne na levou ikonu dole (3čárky) přehled spuštěných aplikací a následně na ikonku aplikace uprostřed horní hrany jejího okna. Vyskočí menu a v něm se zvolí: "Zachovat otevřenou" (pro zrušení se na stejném místě zvolí "zastavit otevírání")

Velikost konzumovaných dat zjistím až po delším úseku - za dva dny to není vypovídající.

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno (upraveno)

a dalsia novinka s appkou. Z nicho nic, pyta odomna aby som pridal vozidlo 🤣🤣🤣 zadam VIN, zobrazi sa obrazok auta a pyta stav kilometrov, zadam a napise "nastal technicky problem, skuste to neskor" akoze paradicka. 

EDIT: odhlasil som sa z appky a hned na to prihlasil a uz tam auto mam a vsetky data tiez

Upraveno uživatelem stankobn

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...