stankobn Odesláno 8. srpen 2023 Odesláno 8. srpen 2023 Skusal som aj odinstalovat appku s kompeltnym vymazanim dát a vyrovnavacej pamate a nainstaloval som starsiu verziu 1.39.2 ktora mi bez problemov fungovala, ale nepomohlo to. Citovat
enikybeniky Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 Tak to vypadá už několikátý den, že mi pomohlo / vyřešilo uzamknout aplikaci. Mám Android - Samsung Galaxy S23 Ultra. Citovat
pavelu96 Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 @enikybeniky Čo si predstavujetě pod takým pojmom "uzamknout aplikaci"??? Mě se třeba tento měsíc apka s autem vůbec nespojila a pomalu zapomínám, že existuje... Citovat
skorpion Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 Myslím že to znamená nechat aplikaci otevřenou pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
enikybeniky Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 Otevřít seznam naposledy spuštěných aplikací a přes logo aplikace nahoře zvolit "ponechat otevřenou". Následně se dole vpravo zobrazí zámek. RichVa, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 A řeší to co? Načítají se automaticky všechny jízdy? Dříve pomáhalo https://www.peugeot-club.com/topic/123920-mypeugeot-app/?do=findComment&comment=2107403 , ale teď už na to kálím... Citovat
enikybeniky Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 Ano, načítá mi to všechny jízdy i informaci o nízké hladině paliva. Jediné, co dělám pro kontrolu je, že v autě aplikaci otevřu. A za chvíli vidím, že je připojena k vozu. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pjetrof Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 tak u mne může být klidně připojená a stejně prd stáhne .. a nejlepší teď bylo, že několik měsíců nic nestáhla, přišla aktualizace jednotky a jízdy jsou v tahu .. najednou si apka data stáhla (od té doby zase nic) a jen info "chybí jízdy" .. za mne aplikace jednoznačně k ničemu .. Citovat
stankobn Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 Ja som mal appku stale pripojenu k autu, ukazovala, ze je pripojena, ale jazdy sa uz nenacitali ziadne a to od poslednej aktualizacie na verziu 1.40.2 Nakoniec som bol donuteny vymenit moj starucky LG G7 ThinQ za novy mobil, konkretne Nothing Phone 1 a zial, appka si data aj tak nestahuje. Zjavne je problem v appke a nie v nasim autach a mobiloch. Podobne ako aj @pavelu96 , zabudam na tuto appku, ze existuje. Je pre mna uplne nepouzitelna v tomto stave. Ako som uz pisal, vinu pripisujem verzii 1.40.2, odvtedy sa to vsetko zacalo kazit aj u mna. Citovat
enikybeniky Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 Tak nevím, jestli mám teď jenom štěstí, ale vyzkoušeno, že i když nechám telefon v kapse a nekontroluji, ža appka běží, tak se zamčenou appkou se připojí a načte jízdu okamžitě. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 Potvrzuji, aniž bych vypnul a zapnul Bluetooth se po "uzamčení" aplikace připojila po nastartování a nahrála 24 chybějících jízd. Zkusím ještě druhé auto... @enikybeniky palec nahoru Péťa a enikybeniky ohodnotil 2 Citovat
stankobn Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 (upraveno) Takze takto, mam Nothing phone 1 a verte ci neverte, ale ja tam tu moznost "zamknut aplikaciu" nemam. V starom LG G7 to mam, tam sa to vola "pripnut aplikaciu". Ale, v Nothing phone som nastavil cez nastavenia, priamo v appke, neobmedzenu spravu baterie pre appku MyPeugeot. Cuduj sa svete, appka si hned po prvom spojeni s autom teraz vecer stiahla vsetky jazdy, ktore jej chybali, t.j. od 12.8 2023. Po odparkovani auta a vypnuti motora, zrazu na telefone piplo upozornenie a to ze mam nove jazdy v appke Takze za mna, appka uz stahuje, aspon zatial Uvidim v najblizsich dnoch, ci to bude stahovat data. Dakujem @enikybeniky za tip, co a ako urobit Upraveno 12. září 2023 uživatelem stankobn Citovat
skorpion Odesláno 12. září 2023 Odesláno 12. září 2023 Jen se pro info podívejte za pár dní, kolik dat si apka sežrala. Bere vcelku dost. Citovat
stankobn Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 čo dáta, ale kolko baterky bude žrať ale podla vsetkeho je samotna appka velmi zle naprogramovana a optimalizovana, ked musime robit taketo zasahy, aby fungovala. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 (upraveno) Večer jsem si přepnul v aplikaci auto na 5008, že ráno pojedu s SUV, jenže manželka se rozmyslela, že můžu jet 308, ale z5 jsem to nepřepnul. Takže apka ani ťuk a ráno v práci po jízdě jí otevřu a tam jen hláška, že se nepodařilo spojit s 5008 SUV. Takže automatické přepínání mezi auty zatím rozhodně nefunguje. Co se týká využití dat, tak u mě je to v průměru 0,5GB za měsíc. Upraveno 13. září 2023 uživatelem pavelu96 Doplnění Péťa ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 (upraveno) před 23 hodinami, enikybeniky napsal: Otevřít seznam naposledy spuštěných aplikací a přes logo aplikace nahoře zvolit "ponechat otevřenou". Následně se dole vpravo zobrazí zámek. @enikybeniky palec nahoru fakt to funguje. Jen u mého Samsungu S21 se aplikace nejprve musí spustit. Pak se klikne na levou ikonu dole (3čárky) přehled spuštěných aplikací a následně na ikonku aplikace uprostřed horní hrany jejího okna. Vyskočí menu a v něm se zvolí: "Zachovat otevřenou" (pro zrušení se na stejném místě zvolí "zastavit otevírání") Velikost konzumovaných dat zjistím až po delším úseku - za dva dny to není vypovídající. Upraveno 13. září 2023 uživatelem RichVa Citovat
stankobn Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 @enikybeniky @pavelu96 ako ste na tom so spotrebou baterky??? neberie vam aplikacia viac baterky? ja to citim, ze ma appka neobmedzenu spotrebu baterky Citovat
pavelu96 Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 Nabíjel jsem do plna ráno a zatím 0% Když nestřídám auta, tak to načítá jízdy ok. Citovat
stankobn Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 to iste pise appka aj mne, ze 0% od posledneho nabitia, ale ked appku zatvorim, baterka na mobile sa uz tak nevybija, ako ked je appka stale otvorena Citovat
stankobn Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 (upraveno) a dalsia novinka s appkou. Z nicho nic, pyta odomna aby som pridal vozidlo zadam VIN, zobrazi sa obrazok auta a pyta stav kilometrov, zadam a napise "nastal technicky problem, skuste to neskor" akoze paradicka. EDIT: odhlasil som sa z appky a hned na to prihlasil a uz tam auto mam a vsetky data tiez Upraveno 14. září 2023 uživatelem stankobn Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.