RichVa Odesláno 11. březen 2023 Odesláno 11. březen 2023 A nestačilo by jen povolit aplikaci MyPeugeot přístup k poloze mobilu? Já ji mám mezi "povolit při používání aplikace" Polohu mi načítá, ale auto je s navigací, takže těžko říct, odkud si ji vzala. Potvrzuji, že ne vždy se jízda načte. Možná to má souvislost s tím, že se mi občas vypíná sdílení dat po BT. Telefon k autu nechávám připojit automaticky. Citovat
skorpion Odesláno 11. březen 2023 Odesláno 11. březen 2023 @Akoc mohl by teoreticky brát polohu z telefonu, k tomu by ta aplikace přístup mít mohla a také ví, kdy se bt připojilo a kdy odpojilo a v tu chvíli si zjistí polohu Citovat
Akoc Odesláno 11. březen 2023 Odesláno 11. březen 2023 (upraveno) To som si tiež myslel, že by sa z mobilu získala poloha, t. j. súradnice z GPS v mobile. Ale odkiaľ by si aplikácia brala adresy? Vlastne, až teraz som si uvedomil, že v appke je aj mapa z Google Maps. Ale mobil musí mať prístup na internet. Dokonca sa mi appka ani neotvorí, keď nemám internetové pripojenie. Takže polohu si môže brať z mobilu a adresu zistí z Google máp, z ktorými appka spolupracuje. V mojom prípade, hoci mám v appke povolenú aj polohu, tak mi adresy do výpisov jázd nezapíše. Upraveno 11. březen 2023 uživatelem Akoc Citovat
skorpion Odesláno 11. březen 2023 Odesláno 11. březen 2023 Může mít z volných zdrojů OpenMap nebo i z licencovaných, třeba TomTom. Apka pošle souřadnice a server vrátí adresu Citovat
Akoc Odesláno 11. březen 2023 Odesláno 11. březen 2023 @skorpion Medzitým, som doplnil svoj predchádzajúci príspevok. Citovat
Akoc Odesláno 14. březen 2023 Odesláno 14. březen 2023 V samotnej aplikácii MyPeugeot v Služby konektivity / Moje služby / Viac informácií sa píše, že "Lokalizácia zaparkovaného vozidla a Lokalizácia príchodov a odchodov" sú funkčné len, ak je GPS integrované v dotykovom displeji vášho auta". Takže mobil slúži len na prenos jázd z auta a neposkytuje autu info o jeho polohe. skorpion ohodnotil 1 Citovat
Stano36 Odesláno 17. březen 2023 Odesláno 17. březen 2023 V 14. 3. 2023 at 21:41, Akoc napsal: "Lokalizácia zaparkovaného vozidla ' Lokalizácia zaparkovaného vozidla sa v aplikácii zobrazuje. Citovat
Akoc Odesláno 30. březen 2023 Odesláno 30. březen 2023 @Stano36 Už sa ti podarilo vyriešiť tie "neznáme adresy" v správach z jázd? Citovat
Stano36 Odesláno 30. březen 2023 Odesláno 30. březen 2023 Zatiaľ nie ale už sa zmierujem stým že to ani nevyriešim . Stále tomu nechápem, na jednom funguje a na druhom nie. Citovat
elton Odesláno 11. duben 2023 Odesláno 11. duben 2023 No, appku jsem předtím přechválil. přestala načítat cesty. Přestávala komunikovat s autem. Nedal se zjistit stav nabití a ani se nedalo nastavit temperování auta a nebo poslat cíl cesty do navigace. Pořád jen dokola, že se něco pokazilo a mám to zkusit později. Tak jsem ji odinstaloval. Je uplně k h...u. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 11. duben 2023 Odesláno 11. duben 2023 Ano jízdy si načítá jak chce a kdy chce. Ani připojení mobilu kabelem nepřináší jistotu načtení. Délka jízdy s úspěšností také nesouvisí. Dvě jízdy 120 km nenačetla ale následující kilometrový pošust ano. Jen píše, že se nepodařilo načíst všechny jízdy. Na p..u taková appka. Citovat
pavelu96 Odesláno 12. duben 2023 Odesláno 12. duben 2023 U mě se aplikace v dubnu celkem srovnala, načítá jízdy, upozorňuje na palivo a i slučování jízd funguje. Jen dnes si myslí, že centrum Liberce je v Kryštofově Údolí Citovat
Akoc Odesláno 12. duben 2023 Odesláno 12. duben 2023 @pavelu96 Akú verziu appky používaš? Myslím, že posledná je 1.37.8. Citovat
Akoc Odesláno 12. duben 2023 Odesláno 12. duben 2023 Verzia 1.37.8 vyzerá byť funkčnejšia. To je asi dôvod, že appku už dlhšie neaktualizujú. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Michael B Odesláno 2. květen 2023 Odesláno 2. květen 2023 Ahoj, chci se optat na aplikaci. Dnes mi dělali rozvody+ výměnu oleje atd.... a chtěl jsem to napsat do aplikace jako servis a aplikace se mi nechce spojit. Stále to ukazuje aktualizaci dlke časové osy a servisní úkony ani zápis se všech servisů tam není. Nevíte někdo co s tím je. Jízdy a ostatní to načte bez problémů. Citovat
stankobn Odesláno 3. květen 2023 Odesláno 3. květen 2023 @Michael B uz to ide, len si aktualizuj appku na najnovsiu verziu Citovat
pavelu96 Odesláno 5. květen 2023 Odesláno 5. květen 2023 Od aktualizace na poslední verzi se aplikace nespojila s autem ani po ručním vypnutí Bluetooth v telefonu. Takže kdo ještě neaktualizoval a funguje mu předposlední verze, tak se na to vyprdněte... Citovat
Akoc Odesláno 5. květen 2023 Odesláno 5. květen 2023 K porazeniu. Včera som ju nainštaloval. Teraz idem do auta, uvidím, či bude fungovať s mojim founom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.