Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nestačilo by jen povolit aplikaci MyPeugeot přístup k poloze mobilu? Já ji mám mezi "povolit při používání aplikace"

Polohu mi načítá, ale auto je s navigací, takže těžko říct, odkud si ji vzala.

Potvrzuji, že ne vždy se jízda načte. Možná to má souvislost s tím, že se mi občas vypíná sdílení dat po BT. Telefon k autu nechávám připojit automaticky.

Odesláno (upraveno)

To som si tiež myslel, že by sa z mobilu získala poloha, t. j. súradnice z GPS v mobile. Ale odkiaľ by si aplikácia brala adresy?

Vlastne, až teraz som si uvedomil, že v appke je aj mapa z Google Maps. Ale mobil musí mať prístup na internet. Dokonca sa mi appka ani neotvorí, keď nemám internetové pripojenie. Takže polohu si môže brať z mobilu a adresu zistí z Google máp, z ktorými appka spolupracuje. V mojom prípade, hoci mám v appke povolenú aj polohu, tak mi adresy do výpisov jázd nezapíše.

Upraveno uživatelem Akoc
Odesláno

V samotnej aplikácii MyPeugeot v Služby konektivity / Moje služby / Viac informácií sa píše, že "Lokalizácia zaparkovaného vozidla a Lokalizácia príchodov a odchodov" sú funkčné len, ak je GPS integrované v dotykovom displeji vášho auta". Takže mobil slúži len na prenos jázd z auta a neposkytuje autu info o jeho polohe.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

No, appku jsem předtím přechválil. přestala načítat cesty. Přestávala komunikovat s autem. Nedal se zjistit stav nabití a ani se nedalo nastavit temperování auta a nebo poslat cíl cesty do navigace. Pořád jen dokola, že se něco pokazilo a mám to zkusit později. Tak jsem ji odinstaloval. Je uplně k h...u.

Odesláno

Ano jízdy si načítá jak chce a kdy chce. Ani připojení mobilu kabelem nepřináší jistotu načtení. Délka jízdy s úspěšností také nesouvisí. Dvě jízdy 120 km nenačetla ale následující kilometrový pošust ano. Jen píše, že se nepodařilo načíst všechny jízdy. Na p..u taková appka.

Odesláno

U mě se aplikace v dubnu celkem srovnala, načítá jízdy, upozorňuje na palivo a i slučování jízd funguje. Jen dnes si myslí, že centrum Liberce je v Kryštofově Údolí :roll

Screenshot_20230412_165723_MyPeugeot.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, chci se optat na aplikaci. Dnes mi dělali rozvody+ výměnu oleje atd.... a chtěl jsem to napsat do aplikace jako servis a aplikace se mi nechce spojit.

Stále to ukazuje aktualizaci dlke časové osy a servisní úkony ani zápis se všech servisů tam není. Nevíte někdo co s tím je. Jízdy a ostatní to načte bez problémů.

Odesláno

Od aktualizace na poslední verzi se aplikace nespojila s autem ani po ručním vypnutí Bluetooth v telefonu. Takže kdo ještě neaktualizoval a funguje mu předposlední verze, tak se na to vyprdněte... :bacha

Screenshot_20230505_093620_MyPeugeot.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...