BubakGS Odesláno 8. listopad 2024 Autor Odesláno 8. listopad 2024 ..tak se mi k bilemu klicku rozsvitil i oranzovy a auto chce do servisu o chvili driv (mam rocni interval a vychazi na prosinec). Asi jezdim jako howado, ze jsem od minuleho prosince ufritoval olej... .. Objednaní nebyl problém, vyplnil jsem formular na Pezo webu a dneska se mi z Artcomu ozvali a hned s terminem na pristi stredu. Kdyz jsem nadhodil, ze se blizi 60.000 km a co tedy s kapalinou v prevodovce (AT8 Aisin), tak ze neni problém, udělají vymenu proplachem. Auto mam v 7milete zaruce, tak pokud se to posere, radeji ted hned. Mozna dotaz na @ChouLu - je v proplachnuti AT8 nejaka potencialni zrada? Citovat
ChouLu Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 Dělali se v avcaru normálně a nikdy nic nelehlo jenom pozor, nejde u AT8 potvrdit výměna oleje.. diag tuto možnost nemá BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 8. listopad 2024 Autor Odesláno 8. listopad 2024 @ChouLu ....diky o Velky Vezire za info.. Stejne jsem magor, co si schovava vsechny faktury a uctenky v sanonu k autu, tak budu vedet, ze kapalina v prevodovce probehla... Citovat
BubakGS Odesláno 10. listopad 2024 Autor Odesláno 10. listopad 2024 ..mno, servis se mi asi prodrazi, pri prezouvani jsem zjistil, ze budeme muset udelat brzdy v predu - desky urcite (maji cca 2 mm materialu) a asi i kotouce - maji 2-3 mm schod..... Citovat
PaKr Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 @BubakGS já jsem podobně silné desky jednou zjistil na 206 při defektu tak hned jsem žhavil telefon a vyměnili to tehdy ještě ten den. Nevím, jestli měli desky v zásobě nebo mě upřednostnili, ale radši jim zítra zavolej, jestli ty desky a kotouče mají, ať nečekáš zbytečně další den. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 před 13 minutami, BubakGS napsal: ..mno, servis se mi asi prodrazi, pri prezouvani jsem zjistil, ze budeme muset udelat brzdy v predu - desky urcite (maji cca 2 mm materialu) a asi i kotouce - maji 2-3 mm schod..... Tak to asi neřídí klobouk Citovat
BubakGS Odesláno 10. listopad 2024 Autor Odesláno 10. listopad 2024 (upraveno) @Milan+ ..no, uz jsem sice postarsi dorostenec (pres pul kila na hrbu), ale to vis, ze mu docela davam napit .... jak za humny v Ove rikaji ... bo neni cas pyco... ... a na dodavku to na silnici taky sedi pomerne schopne, az me to prekvapilo. Nejvic to prekvapuje takove ty obecni mlamoje v cipovanych jednickovych ovcich nebo 5tkovych golfech, kdyz jezdim spodem do JC pres Trebicsko a Jindrichohradecko - borec si mysli, ze jede rallye, auto mu na rovinkach plive kotouce cerneho dymu a pak se lekne jak prase, kdyz ho v zatackach drti dodavka... Upraveno 11. listopad 2024 uživatelem BubakGS PaKr, Cheetah1, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 11. listopad 2024 Autor Odesláno 11. listopad 2024 (upraveno) @PaKr ..zavolal jsem tam, napsali si to a pridali dalsi hodinu k odhadovane dobe opravy... ..mno a dalsi desitku k odhadovane cene.. ... auto (ja) dostane Vanoce trochu driv... sakra... Upraveno 11. listopad 2024 uživatelem BubakGS pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 13. listopad 2024 Autor Odesláno 13. listopad 2024 Mno, chvíli jim to trvalo, ale teď jsem auto vyzvedl a dojel domů. Vyměnily se všechny kapaliny všude, všechny filtry a přední brzdy. No o 32 tyček lehči, ale je to na autě poznat. Převodovka řadí měkčeji a i motor lehce ztichnul. Tak snad to chvíli vydrží.... PaKr, pavelu96, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. listopad 2024 Odesláno 14. listopad 2024 jak dělali výměnu oleje v EAT 8? to mas výměnu v kolika km? Citovat
BubakGS Odesláno 15. listopad 2024 Autor Odesláno 15. listopad 2024 (upraveno) @Charlie 1 ...proplachem a zahucelo tam 15 litru... ..predepsane to je kazdych 60-80.000 km. ..jinak jsem konecne trochu pojezdil.... a ten proplach v pouchych 57 tisisich km te AT8 radikalne prospel... sametove rozjezdy, hladka prerazeni.... ..zadne cukance..... Upraveno 15. listopad 2024 uživatelem BubakGS pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 a ten proplach už zařadil Peugeot na plán údržby? To dělají všude? Musím se zeptat u Kopeckého…. Citovat
BubakGS Odesláno 16. listopad 2024 Autor Odesláno 16. listopad 2024 (upraveno) @Charlie 1 ...ne, musel jsem si o výměnu kapaliny v AT8 explicitně říct - nabídli mi proplach - s tím problém neměli (a zatím se zdá, že to umí) - po tom minulém extempore, kdy jsem problém hnal až na importéra a oni tady pak dostali z Prahe pojeb a vraceli mi nějaké prachy, tak už se se mnou o údržbě, elektronice a strojařině nehádají... Upraveno 16. listopad 2024 uživatelem BubakGS ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 18. listopad 2024 Autor Odesláno 18. listopad 2024 (upraveno) Vcera delsi cesta po dalnici i pres mesta a - budu se opakovat - ten proplach v necelych 60.000 km prevodovce seriozne prospel. Vazne radi o parnik lip.... ..uz se mi stavalo, ze s autem cukla pri prevoleni z P na D nebo z D na R a podobne ... ..a ted naprosto v pohode.... Upraveno 18. listopad 2024 uživatelem BubakGS Cheetah1, Charlie 1, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
BubakGS Odesláno 30. prosinec 2024 Autor Odesláno 30. prosinec 2024 ..mno, jak jsem psal v jinem vlakne, nejaka ku.n.da se mi klicem podepsala na auto - pocmrkane pate dvere... ..na jare to budu muset nejak zaretusovat... ..jedna cast graffiti je na fotce, je toho tam vic ... je to az na plech.... ..pokud bych sem delsi dobu nepsal, tak jsem zjistil, kdo to udelal a jsem ve vazbe za ublizeni na zdravi.... Citovat
ozzy56 Odesláno 30. prosinec 2024 Odesláno 30. prosinec 2024 ahoj, myslím že jsi psal o tom poškození pátých dveří s tím, že to bylo někde v jižních Čechách psali o nějaké lidce, že tam počmárala klíčema asi 80 aut, tak abys to věděl -- možná to byla ona BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 30. prosinec 2024 Odesláno 30. prosinec 2024 @ozzy56 Dobře si to pamatuješ: https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/vandal-poskozena-auta-ryhy-lak-sprej-zrcatko-zena-zadrzeli.A241223_113106_budejovice-zpravy_khr BubakGS a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 30. prosinec 2024 Autor Odesláno 30. prosinec 2024 Jo o tom vím, mě se to ale stalo ještě tady v Olomouci.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 9. leden 2025 Autor Odesláno 9. leden 2025 (upraveno) Dneska prvni STK od novoty - bez problemu. Akorat od zapisu kol na odboru evidence vozidel uz nemam velky TP. Sebrali mi ho tam... ..kua ten cas leti - kara uz ma 4te narozeniny... Upraveno 9. leden 2025 uživatelem pavelu96 Sloučení do jednoho příspěvku. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.