Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rifter 1.5 BHDi AT8 Long - GT Line (96 kW, 7 mist, Cuprite, Grip Control, OptiWay, dodatecne i WEBASTO)

Recommended Posts

Odesláno
V 18. 9. 2023 at 10:40, BubakGS napsal:

Šéf servisu se mi omluvil a že s dotyčným technikem si to ještě vyřídí... 

Klasicka pohadka. Pokud to uz predtim proverovali a neschledali to na garanci, tak o tom musel vedet. To urcite mmo nej neslo. Takze jen hloupa omacka, ze te zkusili ojebat.

Odesláno

..no, ale jednou za rok si asi přihodím na ****-list k autu kromě mazání bočních posuvných dveří a štelování/utahování jejich závěsů  i kontrolu a případné vyčistění toho vstřikovače - ono je to poměrně jednoduché. Podobnou srandu jsem zažil u své motorky, páč soudruzi z Berlína (kde se BMW řady R vyrábí) nemají na servis listu čistění a mazání startéru (v podstatě stejný jako v autech). Do něj se vesele práší od suché spojky a jednoho krásného dne to vzdá... ...kdo někdy zkusil roztlačit čtvrt-tunovou potvoru s kompresí jak hovado, ten na to do smrti nezapomene.. :D 

Odesláno

@ozzy56  ...diky motoru Ti Rkový BMW neskřípne a nezlomí nohu...  :D ... a když víš jak, tak to není ani tak hrozný párkrát zvednout ze země (pokud to nepadne někde v terénu z kopce kolama nahoru). Ale roztlačit to, to je šichta jak v kamenolomu...

• O 2 týdny později...
Odesláno

..hlásím, že po necelých 40.000 km jsou zadní brzdy (kotouče) na maděru.... ..vyrezlé, doškrábané a cosi tam drhne.. na roční prohlídce nechám vyměnit... Předek je v pohodě....

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

...klubová podložka pod RZ na autě. Sorry jako, tady už 2 dny chčije a auto je zajetelené... :D  Uvidíme, jestli to v místním autorizáku nebude fungovat jako červenej hard na bejka - nedávno mi museli vrátit prachy za servis toho AdBlue vstřikovače a teď tohle...  :D 

znacka.png

Upraveno uživatelem BubakGS
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Hnědá sršeň je objednaná do servisu - svítí bílý i oranžový francouzák na palubce. Kromě běžných věcí to po 42.000 km vypadá i na generálku brzd - vzadu určitě včetně kotoučů a v předu minimálně desky.  Za samotný zadek chce servis 10tku.

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno
před 40 minutami, Milan+ napsal:

Pokud mě paměť neklame,tak na Ulysse mám na zadku origo,ale předek už třetí ,ale na hrbu to má cca 260000km.

mno, když byl svět ještě normální, tak zadek 100 tisíc běžně dal, těch 260 je teda hodně 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...