Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsici jsem stastnym majitelem P 306TD ale bohuzel mne nahla situace(ktera prijde za 9 mesicu:roll) nuti uvazovat o jinem vetsim aute.jelikoz financni situace taky neni nic moc extra tak jsem si vybral 406 TD kombi do r.v. 2000

Muzete mi poradit jestli staci ten slabsi motor na takovou lod?Co spotreba atd.A jestli mate nekdo nejake spatne zkusenosti a s cim?Diky moc.

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

A co takhle vyzkoušet tlačítko HLEDÁNÍ!

Na tohle a podobné věci se ptá každý týden někdo 2x :grr

Nenech se vytočit:bojim je to nováček:roker

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Jirkap

A co takhle vyzkoušet tlačítko HLEDÁNÍ!

Na tohle a podobné věci se ptá každý týden někdo 2x :grr

Nenech se vytočit:bojim je to nováček:roker

:myslim Tak to asi zkusim!Dikec

Odesláno

Co já jsem slyšel, tak TD ve 406 je poměrně slabé (je to stejný motor jako máš ve 306ce, tak si představ jak to pojede s autem řádově o 400 kg těžším). Netvrdím, že je to špatná motorizace, ale musíš si uvědomit že s tím autem budeš muset jezdit o něco opatrněji (při častém využívání plného výkonu následně hrozí praskání hlavy, což je snad jediná bolest 406 TD).

Taky uvažuju o koupi 406ky, ale z tohoto důvodu zvažuju buď HDI nebo 2,0 benzin (mám rád, když auto trochu jede a cenový rozdíl zase není tak děsivý - teď jsem měl možnost HDI r.v. 2000 za 165 tKč, ale než jsem se rozkoukal, byla pryč)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

HOJ šťastný majiteli, jetli je to ještě aktuální a nejsi stále moc při penězích, zrovna 406 combi prodávám, je to krasavec a jezdí suprově, protože na to spěchám, chci za něj 105 000, jsem z Brna a tady máš nějaké info:

Peugeot 406 Break ; r.v.98 ; obsah motoru 2L Benzín, tmavě modrá metalíza, digitální klimatizace, centrál + DO, 2xAIRBag, imobilizér, originál rádio + changer na 6CD, hagusy, mlhová světla, 4 x el. okna, el. ovl. a vyhřívaná tlumená zrcátka, senzor deště v čelním skle, venkovní teploměr, 107.000 Km, výškově nastavitelná sedadla, servo, výškově nastavitelný volant, sada zimních a letních pneu.RYCHLE VOLEJ NA 602 727 092:papa:papa

Odesláno

Já myslim, že v roce 2000 už se dělala nafta jen v HDi. Já mám tel silnější a taky to neni žádný závoďák (což od toho nelze očekávat), takže tu slabší verzi bych asi nechtěl - prej se musí dost točit a tak...Je to dost málo na takovej vozejk. Ale špatný auto to nebude....

Odesláno

Mám teď dva týdny 406 Break.... koupil jsem 2.0 HDi 80 kW. Zatím naprostá spokojenost

Závoďák to sice není, ale když se rozjede, tak jede jako drak.

Když jsem ho sháněl, měl jsem požadavek, že chci HDi, minimálně rok 00 a 80 kW. Slabší verzi bych nechtěl.

Odesláno

Otec má 1.9 TD v sedanu, nejede to úplně špatně, ale s mym 2.1TD se jede o poznání svižněni!:papa

• O 4 měsíce později...
Odesláno

ja mam 1.9TD uz skoro 3 roky a naprosta spokojenost. Je pravda, ze to zavodak neni, ale jede slusne a co hlavne, nezna kopce!! Spotreba pri dnesnim jezdeni po meste se pohybuje 5,5 - 6l/100km. Mam najeto kolem 250tkm a, musim zaklepat, zadna vazna porucha!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...