Reso Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 Zdravím, mám už delší dobu takový problém a to, že po "větších" deštěch najdu louži v autě. No tentokrát jsem na to nepřišel včas, tak to zmrzlo a bylo tam pěkné kluziště . Samozřejmě jsem teď v teplejším počasí vodu z auta dal pryč, ale to furt nevyřeší problém, že do auta zatéká. Je fakt pro mě náročné najít to místo odkud to teče, jelikož se ty louže nachází ve předu u spolujezdce. Jediné podezření mám na spolujezdcovi dveře, ale nevidím přesně odkud by to mohlo téct.... Nějaké nápady ? Citovat
MJSytic Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 Jeden sednout do auta a druhý kropit hadicí. Případně to předem trochu odstrojit a sundat plasty Někdo používá třeba křídu, aby zjistil, kudy ta voda teče... Citovat
P607Olda Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 (upraveno) Často teče skrz dveře. V nich je igelit, který musí být důkladně přilepený. Můžeš mít dveře otevřené: zkus lít zvenku na okno a pozoruj zevnitř dolní kraj tapacíru. Pokud je to tak, tak sundej tapacír a igelit oprav - kvalitní lepicí páskou, záplaty a hlavně prostrč (systém tašky na střeše) tak, aby voda stekla do prostoru dveří a ne do kabiny. Dveře mají naspodu otvory - zkontroluj, zda nejsou zalepené špínou. Kdyby to teklo z topení, tak by to nezamrzlo. Upraveno 5. únor 2021 uživatelem P607Olda Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 budu za toho zlého: teče do auta dlouho a řešit to chceš teď v zimě ? Citovat
jarokare Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 Ještě mě napadá ucpanej odtok pod pylovým filtrem a následný přetejkání vody do ventilace , ale to by asi bylo slyšet šplouchání Citovat
P607Olda Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 U středového tunelu je, protože auto stojí v náklonu. Citovat
Reso Odesláno 6. únor 2021 Autor Odesláno 6. únor 2021 (upraveno) Ano přesně tak, auto je trochu v náklonu Upraveno 6. únor 2021 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek viz pravidla Citovat
Hafity Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 To dejme tomu.... Stopa odněkud k loužičce patrná není Citovat
P607Olda Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 Byla sobota, už jsi to vyzkoušel? Flašku s vodou doma máš, ne? Otevřít dveře, lít zvenku na sklo, to přece není tak složité. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.