Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Po aktualizaci na posledni FW 44.02.16.52_NAC-r0 se me nedari propojit Android Auto (AA). Mam tam posledni posledni stable verzi Android Auto 7.6.621703-release (arm-v7a) (Android 8.0+).  Do te doby bez problemu napojeni. Ale jak jsem se v tom zacal hrabat, tak jsem se docetl, ze AA od kvetna je ve dvou signature. Nemuze mit toto dopad i na propojeni s autem? Podle me ne, jde pouze o overeni pro instalaci na mobil. Pouzivam signaturu s pocatecni "9ca9". Na mobilu bez problemu instalovano a funguje.

Napadalo me jeste, ze udelam downgrade FM intertaimentu, ale smolik asi, nejde uzivatelsky. 

Potkal nekoho podobny problem? 

Jedine, co jsem k tomuto problemu sehnal, tak je tento link:

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj klubáci,

Chtěl bych prosím radu, pořídil jsem si Toyotu ProAce Verso rok 6/2017.

Jak poznám kterou tam mám navigaci a případně kde hledat update software a aktualizaci map prosím?

Děkuji mockrát...😉

Odesláno (upraveno)

Ahoj.

Jakou verzi navigace máš zjistíš zadáním dotazu sem - https://www.peugeot-club.com/forum/281-zjisteni-vybavy-podle-vin/

Na Peugeot funguje https://www.peugeot.co.uk/content/dam/peugeot/master/media/majesticinstaller/peugeot_update.exe

Ale nevím, jestli to půjde u Toyoty :myslim

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Je to hrozná tragedie, v srpnu 2022 mi prodali auto bez funkčního Android Auto (což dneska znamena že tam ten displej je akorat na lapaní prachu) a pak mě dva tejdny lakovali jak je chyba v kabelu atpd. až dkyž jsem to od nich chtěl předvézt jak to teda funguje vytáhli papír od toyoty z léta na kteérm se psalo že všechny proace dodané od července maj chybu ve FW a AA nefunguje. Oprava měla být svatosvatě v září a stále nic. Je jim to úplně volný a nikoho to nezajímá. Nejpovbudivější informaci co mi podali byla, že někteří zákazníci mají objednaný multifunkčí volant a místo toho mají obyč plastové kolo a dodnes to nemají vyřešené. A jak mě to mělo pomoct??? No že já ho mám i když k ničemu.

Odesláno
před 3 minutami, tazik napsal:

Je to hrozná tragedie,

když to čtu, umím si představit úplně něco jiného než nefunkční Android , i když chápu--nase.re i totok ;)

Odesláno

@ozzy56 Nase.re to rozhodně. Když si zaplatíš součást auta a ona tam nakonec není. Je úplně jedno, o kterou část se jedná. A naprosto bez přehánění, je to úplně to samé, jako kdyby Ti dodali auto bez palivové nádrže. Jak dlouho to bude automobilkám procházet?

Odesláno

samozřejmě by to nas.ralo i mě, a to hodně, jen to nazvat hroznou tragédií ??

jinak tento bor.del je opravdu v každé automobilce a jejích dýlerech, protože všude se potýkají s nedostatkem dílů, nejvíce elektroniky, a tak dodávají auta neúplná a navíc v tom nemají ani přehled :roll, což je v době počítačové opravdu zvláštní..., no trvat to bude ještě nějaký ten rok-dva, píšou v časopisech :myslim

Odesláno

Jojo. Ja na upgrade fw infotainmentu cekam taky. Kazdej den tak kouknu a furt nic... Kdyby alespon slo uzivatelsky ten downgrade udelat, ale to ne. 

Odesláno

Toho co mi u nového auta nefunguje jak má je víc a hrozná tragédie je přístup dealera. Kdy se maximálně dočkám příběhu o někom kdo si objednal auto s multifunkčním koženým volantem a dostal obyč plastový. Raději se ani neptám jestli mu to řekli nebo jestli stejně jako mě informaci o nefunkční části vozu zamlčeli i když o tom věděli  již při předání (ten dokument od toyoty mi ukázali s tím že v průběhu září 2022 to bude vyřešené) . A pak sehráli překvapenou scénku jak se jim to ještě nestalo že o není možné a přes sliby jak to určitě vyřeší se dostali k fázi tvrzení že se do toho auta nikdy kožené volanty nedávali. A tudíž netuší jak jsem si mohl něco takového objednat. Na logický dotaz jestli by nebyl quick fix nahrát starou verzi začali s vysvětlováním, že na to nemají kvalifikované lidi atd.

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 21. 12. 2022 at 18:00, Koubis88 napsal:

Ahoj klubáci,

Chtěl bych prosím radu, pořídil jsem si Toyotu ProAce Verso rok 6/2017.

Jak poznám kterou tam mám navigaci a případně kde hledat update software a aktualizaci map prosím?

Děkuji mockrát...😉

Na Toyota tech webu jsou aktualizace k dispozici: https://www.toyota-mapupdates.eu/Shop/Index

Odesláno
V 20. 1. 2023 at 17:31, tazik napsal:

Toho co mi u nového auta nefunguje jak má je víc a hrozná tragédie je přístup dealera. Kdy se maximálně dočkám příběhu o někom kdo si objednal auto s multifunkčním koženým volantem a dostal obyč plastový. Raději se ani neptám jestli mu to řekli nebo jestli stejně jako mě informaci o nefunkční části vozu zamlčeli i když o tom věděli  již při předání (ten dokument od toyoty mi ukázali s tím že v průběhu září 2022 to bude vyřešené) . A pak sehráli překvapenou scénku jak se jim to ještě nestalo že o není možné a přes sliby jak to určitě vyřeší se dostali k fázi tvrzení že se do toho auta nikdy kožené volanty nedávali. A tudíž netuší jak jsem si mohl něco takového objednat. Na logický dotaz jestli by nebyl quick fix nahrát starou verzi začali s vysvětlováním, že na to nemají kvalifikované lidi atd.

Kam jezíš na servis? Do KP?  Mš se zdá, že Toyota o našich autech nic neví a kapacita servisu je zcela nedostatečná. Škoda, že nelze záruční věci řešit v Peugeotu, když je to stejně Peugeot.. 

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ano jezdím do KP a mám podobný pocit hraničící s jistotou.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno
V 20. 1. 2023 at 17:31, tazik napsal:

T...A pak sehráli překvapenou scénku jak se jim to ještě nestalo že o není možné a přes sliby jak to určitě vyřeší se dostali k fázi tvrzení že se do toho auta nikdy kožené volanty nedávali. A tudíž netuší jak jsem si mohl něco takového objednat. Na logický dotaz jestli by nebyl quick fix nahrát starou verzi začali s vysvětlováním, že na to nemají kvalifikované lidi atd.

No asi jsem ten, který si kožený volant neobjednal  (Family RC21, fakt to tam nebylo) a teď přesně po roce mi psala Toyota, že se mám učastnit svolavaci akce a dostanu volant. Nový kožený multifunkční. Tak nevím. Každopádně je to podezřelé, bo je to zadarmo.   

Odesláno (upraveno)

mám to stejný od Opelu a když jsem měl problém s Android Auto, tak buď kabel (teď ho budu znovu měnit), který nemá rád když ho zacvaknu dvířky od schránky a hlavně telefonem. Aktuálně mám nějaký Samsung, kde už nemusím Android Auto pokoutně aktualizovat, je tam z výroby a vše funguje super. Zrcadlení, telefonování, hlasové příkazy v češtině (ale to asi umí samo auto)

Jinak ani náhodou se nebudu nikdy snažit o žádnou aktualizaci (doufám že se to neudělá samo) když všechno funguje super. Navigace v autě mě vlastně nezajímá, bo je stejně k ničemu. Teda v porovnání s Waze

Upraveno uživatelem martinecondrej
Odesláno
On 3/1/2023 at 11:57 PM, tazik said:

@Flag A u Traveleru ty problémy s Android Auto nejsou? Případně jak se řeší?

Mam traveller 2018, android auro šlape bez problemov, aké myslíš problémy? 

Odesláno

To nejsou žádné problémy, ono to prostě jenom vůbec nefunguje. Nefungovalo to už při nákupu v srpnu 2022 a to měli u toho papír že v září 2022 to bude zprovozněné aktualizací firmwaru. Lhůta uplynula aktualizace neproběhla a Android Auto stejně jako další věci dál nejde.

Traveller bude mít úplně to samé radio takže pokud je to problém FW měl by být všude stejný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...