Přejít na obsah

radek63

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

O uživateli radek63

  • Datum narození 19. prosinec

Věci klubové

  • Auto
    Toyota

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    .
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Webová stránka
    Proace Verso Family

radek63's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

13

Popularita

  1. jo, já mám tu samou. Sundáš potah, ořežeš, nandáš potah. můžeš ho zahnout a zašít ale není to nutné.
  2. Záleží co je to za profil, ty tvarované jsou drahé ale pevnější než klasické čtverce nebo obdélníky. Já mám skládací postel z prken 16 mm a laťovky 10mm, zatěžkávací zkouška 3 osoby do 200 kg bez problémů.
  3. Mám po sedadlem řidiče LifePO4 - 38Ah pro teplovzdušné topení. Plus přenosny bateriový generátor Viking SB500 včetně střídače.
  4. No asi jsem ten, který si kožený volant neobjednal (Family RC21, fakt to tam nebylo) a teď přesně po roce mi psala Toyota, že se mám učastnit svolavaci akce a dostanu volant. Nový kožený multifunkční. Tak nevím. Každopádně je to podezřelé, bo je to zadarmo.
  5. nezkousels vyndat origo textilni koberec a vyrezat to podle neho jako podle sablony?
  6. Tak to je přesně ono. Jenom mi musí manželka schválit tu barvu....
  7. Urcite lino. Nechci protiskluz už proto, že tam zezadu davam bedny s věcma, ktere už mají zespoda profilovane dno. Gumu s protiskluzem mam v kombiku v kufru a blbe se to cisti treba od blata. A taky lino se da koupit jine nez cerne. Porad hledam nejaky vykres a nekoho kdo to umi narezat na miru.....
  8. toto je ideový vzor Suelo vinilo - Página 3 - Foro Citroën SpaceTourer, Traveller, Proace y Zafira Life (spacetourerfaq.com) ted uz jen najit cas na relizaci
  9. Tak to jo. Třetí řadu mám v garáži, použil jsem ji zatím dvakrát. Do sklepa bych tu dvojsedačku fakt sám stěhovat nechtěl. Při samovýrobě postele jsem se inspiroval tady : Camporan.com , kriteria byla: - možnost použití s/bez sedaček 2 řady - sklopné nohy vpředu, mohu použít jedno/dvoj/trojsedačku nebo nic. - možnost rozložit přední díl zevnitř auta bez složité manipulace vzadu, přední deska se zasouvá mezi zadní díl a matraci. - lehkost a skladnost - celé se to dá složit do tvaru cca 110*145*20 cm po sklopení nohou, vyndám a nandám to sám, váha tak 20-25 kg komplet. Momentálně ladím detaily u verze 1.0, pak si nechám udělat verzi 2 - minimálně profesionálně nařezat lehkou laťovku.
  10. Kolik lidí tam spí a kolik cestuje? Nejsou ty sedačky 3 řady zbytečné v tomto případě? My když jezdíme se spací úpravou, mám ve druhé řadě jedno nebo dvě sedadla. Třetí je úplně pryč.
  11. jo. Po 10 dnech v horach a u more jsem se rozhodl to resit, uz nechci pracne vysavat pisek, jehlici, travu, vysypane jidlo atd. Gumovy koberec mezi 1-2 radou si necham, nicmene bych rad na celou podlahu od zadni strany prednich sedadel do konce nejakou tvrdou krytinu. Zbezne jsem to prohlizel a par mm vule mezi hranou podlahove kolejnice a kobercem tam je pro polozeni nejakeho lina, pocitam s tim ze budu muset povolit kolejnice a podsunout to pod ne. Idealni by to bylo z jednoho kusu, ale kvuli odvetrani to asi budu muset resit z vice dilu, popripade vetracimi otvory. Nevite kde se da zjistit rozmer/tvar originalni podlahoveho koberce? Idealni by bylo sehnat vykres a nechat si to nakrajet podle orginalu.
  12. Díky, tak teď ještě najít pumpu kde ho mají, ta bába na Benzině evidentně žádný neměla. Tvářila se že je to normální.
  13. Poprve jsem doplnoval AbBlue, prekvapilo mne ze to ze stojanu (Benzina Ova - Mistecka - I/56) tece tak pomalu, proti nafte tak 10xmensi prutok. Je to vsude stejne nebo to byl problem toho stojanu? Nabral jsem 5 litru a pak uz mne nebavilo tam drepet s pistoli v ruce.
  14. Má někdo zkušenost s úpravou továrního topení webasto tak, aby topilo i mimo omezení tj. x minut a možnost vícenásobného zapnutí bez nutnosti startování? Tedy asi v podstatě přepojení na druhou baterii - trakční nebo něco takového https://www.best-power.cz/bateriove-generatory-230v/bateriovy-generator-viking-sb500/
  15. Přesně tak, když vidím ty karavany se satelity, mikrovlnkami, vysavačem....baraky na kolech. To asi nechci. Letos jsme s Toyotou v Itálii byli na mistech, kam bych si s 6m karavanem fakt netroufl.
×
×
  • Vytvořit...