Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

pořídil jsem 307cc a až na pár neduh to vypadá slibně. Jedna z nich je, že mi okno řidiče nezajíždí až do horní polohy okna. Odskok při otevírání/zavírání funguje, ale okno je o cca 0,5cm níž. Prosím o rady čím to může být...Děkuju, Martin H.

Odesláno

Je možný, že byla měněná stahovačka a byla špatně namotnovaná. Když jsem ji měnil, vim, že jsme to několikrát rozebírali, protože to muselo být namontované nějakym určitým způsobem. Popravdě si to už nevybavuju, co bylo potřeba. Třeba někdo poradí...

Odesláno

zkusil bych jej naformátovat ;)

na více než 5x ho vytáhni až nahoru, ale ne sekvencí, ale pouze první polohou ovladače, podrž 10 vteřin a to samé dolu.

Ono se naučí dráhu a mělo by to být ok, pokud ne, tak je špatně namontovaná stahovačka

Odesláno

Pokud si matně vybavuju, tak vyjeď oknem až nahoru tlačítkem, pak to rozebereš, stahovačku vycvakneš, manuálně vyjedeš až nahoru a nasadíš to zpět. Pak už jen nastavíš viz ChouLu a jedeš

• O 4 roky později...
Odesláno (upraveno)

Už je to dlouho, co se to tady řešilo, ale já to řešil teď, takže postnu co a jak svépomocí. 

Stalo se mi, že u spolujedce při stahování okna "rup" a finíto. Motorek byl slyšet, okno se nehlo. Jelikož mám "cirkulovou ruku", pověřil jsem automechánu kamaráda. Úspěšně vyměnil mechanismus, nadával jak pohan. Okno stahuje, ale nesedí. Ve finále ještě doporučuju PP2000, načíst BSI a uložit natvrdo horní a dolní polohu okna. Místo těch přísavek na sklo skvěle funguje zvon na hajzlík.

Tuhle je řešení: 

20250725_131603.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

@Pepito, na 206cc jsem dělal zadní stahovačky. A nebyl to žádnej voser. Taky jsem sem dával návod.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Přátelé, loni jsem řešil stahovačku spolujezdce dveří. Letos zase začala zlobit. A to tím způsobem, že okno dojede až do horní polohy, ale když vezmu za kliku zvenčí i zevnitř, nepopojede na tolik, aby se dveře bez násilí daly otevřít. Říkám si, to neva, než někdo nastoupí, trošku stáhnu okýnko. A co myslíte? Nikdy jsem si nevzpomněl. Dnes jsem cécéčko luxoval a čistil, zase ty pravý dveře trhnutím, voser.... Zkrátím to. Žlábek v těsnění je hlubokej, co tam strčit nějakou gumu? Trefa. Ráno jsem měnil lampy na Ducatu. V krytkách byla přesně taková guma, profil 4x4mm. Tak jsem ji do žlábku nacpal a dle manuálu našteloval pro okno horní a dolní mez. Funguje, parádně. Chytím kliku a okýnko se stáhne přesně o ty 4mm tak aby se dveře daly otevřít. Podotýkám, stahovací mechanismus namontovaný po poruše originálu je druhovýroba, která dělala problém za 500,- už od namontování.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...