chechet Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: chechet objednany jsem na sobotu 11:00. nechces se preobjednat? bych te vyzpovidal ze znalosti 306tky pac potrebuju objasnit nake veci nejsem automechanik, takže nevím jestli bych ti pomoh, ale co kdyby ses přeobjednal ty? já jsem objednanej v Ne na 13.00:D nebo jen tak dojeď, máš to za rohem a aspoň se nebudu nudit než to udělaj:D oká, zitra jim zavolam. kdyz tak prifrcim jen meetingove Citovat
DJJD Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Mno to sou problemy, kdyby jste nejezdili v takovejch mladatech , tak si prohlidku muzete v poho udelat sami a jeste si to opravit .. Ja jezdim v plnolety 405 1,9D a vsechny bezne zavady se nechaji odhalit bez servisu. Navic mi tam jeste nic neodeslo najednou, jak se to u tech dnesnich nedochutcat stava , vsechny zavady o sobe daly vedet alespon 1000 km predem . Jen je potreba se obcas podivat pod kapotu i pod auto a to co je spuchrele, shnile nebo volne, odhali snad skoro kazdy ne ? P.S. Pred firmou mame ten uchylnej bilboard s Hitlerem Paroubkem tak me napada jedna rada ... Jupii do bazaru nakupovat stare jistoty a prosperity ... Skoro jak od blaznivky Pawlowske Citovat
Vvitty Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: DJJD Mno to sou problemy, kdyby jste nejezdili v takovejch mladatech , tak si prohlidku muzete v poho udelat sami a jeste si to opravit .. Ja jezdim v plnolety 405 1,9D a vsechny bezne zavady se nechaji odhalit bez servisu. Navic mi tam jeste nic neodeslo najednou, jak se to u tech dnesnich nedochutcat stava , vsechny zavady o sobe daly vedet alespon 1000 km predem . Jen je potreba se obcas podivat pod kapotu i pod auto a to co je spuchrele, shnile nebo volne, odhali snad skoro kazdy ne ? budes se divit, ale ne. a jeste mene lidi je schopnych si to spravne opravit. Citovat
DJJD Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 No jo, to pak ale sami nahravaji tem predrazenym servisum... Kdyby na ne nebyli odkazani, ale umeli si zkontrolovat auto sami, popr. opravit alespon zakladni veci (hadice, konektory, cepy atd..), tak servisy museji jit s cenou niz, aby se to lidem vyplatilo. Napr. v Praze, pokud nemate nejakeho automechanika, kteremu verite, tak za servis platite strasny penize (sice 300 za hod., ale jsou si schopny napocitat hodin, ze by se jeden stydel..), tady v Jablonci je ale napr. autoservis Hnidek, kde jsou schopny napocitat napr. za otestovani hladiny prevodoveho oleje a kontrolu uniku oleje u 405 jen 15min. a za hodinu berou jen 200kc (potreboval jsem to zkontrolovat v zime, nemam ted garaz a nesnasim klice primrzle k ruce...) a jeste vas upozorni na spatny stav kotoucu. Citovat
vector Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: mk405 já nejezdím, kašlu na ně, byl jsem jednou na této akci v HB Peugeot, bylo to pro ty co nejezdí pravidelně na servis, akorát jsem se rozčílil když mi ti lidé jako první řekli: Jezdíte k nám pravidelně? nechávátete si u nás opravovat? Ne? no my máme plno na celý týden (stálejch zákazníků) šmejdi A co jako , maji poslat svoje zákazníky, který jezděj jenom k nim do háje, nebo co by sis představoval?? Přijede chytrák, co to che nejlépe zadarmo, hodinu mu budou skákat kolem auta a pak řekne děkuju, nechám si to spravit jinde ? Jste vůbec normální ? Ještě si tam stoupněte s hrnkem na polívku a řvěte, že pro vás nikdo nic zadarmo neudělá, že je to hrozný. Znáte někoho, kdo pracuje pro vaše modrý voči? Fajn, sice mám voči všelijaký , ale zejtra sem tam s celou rodinou. [upravil dne 4.4.06 vector] Citovat
Kurt Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: vector A co jako , maji poslat svoje zákazníky, který jezděj jenom k nim do háje, nebo co by sis představoval?? Přijede chytrák, co to che nejlépe zadarmo, hodinu mu budou skákat kolem auta a pak řekne děkuju, nechám si to spravit jinde ? Jste vůbec normální ? Ještě si tam stoupněte s hrnkem na polívku a řvěte, že pro vás nikdo nic zadarmo neudělá, že je to hrozný. Znáte někoho, kdo pracuje pro vaše modrý voči? Fajn, sice mám voči všelijaký , ale zejtra sem tam s celou rodinou. [upravil dne 4.4.06 vector] A nebylo by lepší teda neproklamovat nějakou prohlídku? Co prohlídnout pravidelně auta svým zákazníkům a na zbytek se vykašlat? To by potom Peugeot musel vymyslet jiný námět pro reklamy, že jo? No ale když už to anoncujou, tak by to asi měli splnit, ne? Takhle nějak to vypadá, když mají v letáku z marketu napsáno \"AKCE\". Když tam přijdeš, dozvíš se, že zboží \"Už není\". Pokud tam ale děláš, moc dobře víš, že ani nikdy nebylo... Citovat
mk405 Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: mk405 já nejezdím, kašlu na ně, byl jsem jednou na této akci v HB Peugeot, bylo to pro ty co nejezdí pravidelně na servis, akorát jsem se rozčílil když mi ti lidé jako první řekli: Jezdíte k nám pravidelně? nechávátete si u nás opravovat? Ne? no my máme plno na celý týden (stálejch zákazníků) šmejdi A co jako , maji poslat svoje zákazníky, který jezděj jenom k nim do háje, nebo co by sis představoval?? Přijede chytrák, co to che nejlépe zadarmo, hodinu mu budou skákat kolem auta a pak řekne děkuju, nechám si to spravit jinde ? Jste vůbec normální ? Ještě si tam stoupněte s hrnkem na polívku a řvěte, že pro vás nikdo nic zadarmo neudělá, že je to hrozný. Znáte někoho, kdo pracuje pro vaše modrý voči? Fajn, sice mám voči všelijaký , ale zejtra sem tam s celou rodinou. [upravil dne 4.4.06 vector] no pokud je to akce typu \"PRO TY CO NEJEZDI PRAVIDELNE\" tak pak bych to opravdu čekal . . . seru jim na to že se jim nechce makat narváno stálejma zákazníkama opravdu neměli, to byla jen výmluva a byl jsi někdy v HB u peugeota? je to dost bída, lidi hrozný, přístup strašnej a chovají se k autům jak prasata, (není to jen moje skušenost) a pak tu máme solidní malej soukromej servis (něco jako vašenda) kam člověk rád přijede pokecá nechá si dobře opravit a rád za to i zaplatí (navíc méně) tak proč bych teda měl k tomu peugeotovi jezdit ? [upravil dne 4/4/06 mk405] Citovat
vector Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: vector Původně zaslal: mk405 já nejezdím, kašlu na ně, byl jsem jednou na této akci v HB Peugeot, bylo to pro ty co nejezdí pravidelně na servis, akorát jsem se rozčílil když mi ti lidé jako první řekli: Jezdíte k nám pravidelně? nechávátete si u nás opravovat? Ne? no my máme plno na celý týden (stálejch zákazníků) šmejdi A co jako , maji poslat svoje zákazníky, který jezděj jenom k nim do háje, nebo co by sis představoval?? Přijede chytrák, co to che nejlépe zadarmo, hodinu mu budou skákat kolem auta a pak řekne děkuju, nechám si to spravit jinde ? Jste vůbec normální ? Ještě si tam stoupněte s hrnkem na polívku a řvěte, že pro vás nikdo nic zadarmo neudělá, že je to hrozný. Znáte někoho, kdo pracuje pro vaše modrý voči? Fajn, sice mám voči všelijaký , ale zejtra sem tam s celou rodinou. [upravil dne 4.4.06 vector] no pokud je to akce typu \"PRO TY CO NEJEZDI PRAVIDELNE\" tak pak bych to opravdu čekal . . . seru jim na to že se jim nechce makat narváno stálejma zákazníkama opravdu neměli, to byla jen výmluva a byl jsi někdy v HB u peugeota? je to dost bída, lidi hrozný, přístup strašnej a chovají se k autům jak prasata, (není to jen moje skušenost) a pak tu máme solidní malej soukromej servis (něco jako vašenda) kam člověk rád přijede pokecá nechá si dobře opravit a rád za to i zaplatí (navíc méně) tak proč bych teda měl k tomu peugeotovi jezdit ? [upravil dne 4/4/06 mk405] Je to reklamní akce, jako každá jiná. účelem je přitáhnout lidi co si pak u nich nechaj něco opravit za \"normální\" peníze z jejich dílů. Bohužel ne každý to vidí, jak sme si tu měli možnost ověřit. No a dál... nemůžeme se divit, že nás vyhoděj, když z nás nekoukaj peníze, případně může vypadat, že nic nedělaj a je to výmluva, ale na tu hodinu mohl být klidně objednaný jiný zákazník a jen čekají, než přijede. To , že je volná dílna a nikdo nic... nemusí znamenat, že mají volno. Chápu, že Pezgeot vyhlásí akci, dá reklamní kampaň a partneři a servisy se připojí... dostanou se na seznam míst, kde se to dělá a GO. Jenže co bychom chtěli. Tady lidi pláčou, jako by čekali na zázrak. Cena je letos stanovená tak, aby tam nejezdila každá socka, nezacpali jim dílny a pak netáhli na Autokelly a do garáží. Pro někoho je možná setkání s realitou tvrdé, ale co tu čtu jsou hrozný pindy víš. Citovat
mk405 Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: vector Je to reklamní akce, jako každá jiná. účelem je přitáhnout lidi co si pak u nich nechaj něco opravit za \"normální\" peníze z jejich dílů. Bohužel ne každý to vidí, jak sme si tu měli možnost ověřit. No a dál... nemůžeme se divit, že nás vyhoděj, když z nás nekoukaj peníze, případně může vypadat, že nic nedělaj a je to výmluva, ale na tu hodinu mohl být klidně objednaný jiný zákazník a jen čekají, než přijede. To , že je volná dílna a nikdo nic... nemusí znamenat, že mají volno. Chápu, že Pezgeot vyhlásí akci, dá reklamní kampaň a partneři a servisy se připojí... dostanou se na seznam míst, kde se to dělá a GO. Jenže co bychom chtěli. Tady lidi pláčou, jako by čekali na zázrak. Cena je letos stanovená tak, aby tam nejezdila každá socka, nezacpali jim dílny a pak netáhli na Autokelly a do garáží. Pro někoho je možná setkání s realitou tvrdé, ale co tu čtu jsou hrozný pindy víš. ale jo, já chápu co chceš říci, ale ta akce by se měla jmenovat \"jarní prohlídka pro stálé zákazníky\" a je vše ok. a než do HB bych stejně raději obětoval naftu a jel raději do humpolce nebo kolína... Citovat
vector Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: vector Je to reklamní akce, jako každá jiná. účelem je přitáhnout lidi co si pak u nich nechaj něco opravit za \"normální\" peníze z jejich dílů. Bohužel ne každý to vidí, jak sme si tu měli možnost ověřit. No a dál... nemůžeme se divit, že nás vyhoděj, když z nás nekoukaj peníze, případně může vypadat, že nic nedělaj a je to výmluva, ale na tu hodinu mohl být klidně objednaný jiný zákazník a jen čekají, než přijede. To , že je volná dílna a nikdo nic... nemusí znamenat, že mají volno. Chápu, že Pezgeot vyhlásí akci, dá reklamní kampaň a partneři a servisy se připojí... dostanou se na seznam míst, kde se to dělá a GO. Jenže co bychom chtěli. Tady lidi pláčou, jako by čekali na zázrak. Cena je letos stanovená tak, aby tam nejezdila každá socka, nezacpali jim dílny a pak netáhli na Autokelly a do garáží. Pro někoho je možná setkání s realitou tvrdé, ale co tu čtu jsou hrozný pindy víš. ale jo, já chápu co chceš říci, ale ta akce by se měla jmenovat \"jarní prohlídka pro stálé zákazníky\" a je vše ok. a než do HB bych stejně raději obětoval naftu a jel raději do humpolce nebo kolína... no to právě není jen pro stálé zákazníky, ale taky se to nejmenuje \"Vyčuránkové zadarmo vám řeknem co si máte kde schrastit\". Tak asi něco mezi tím. Bohužel jsou servisy, kde standardně berou lidi na hůl a když se přiživí na takovéhle akci, tak to může být maso. Citovat
mk405 Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: vector no to právě není jen pro stálé zákazníky, ale taky se to nejmenuje \"Vyčuránkové zadarmo vám řeknem co si máte kde schrastit\". Tak asi něco mezi tím. Bohužel jsou servisy, kde standardně berou lidi na hůl a když se přiživí na takovéhle akci, tak to může být maso. proč zadarmo? nikdo přeci nic zadarmo nechtěl, klidně prostě by mohla být cena i za hodinovou taxu a kontrola v rámci jedné hodiny, to že si dali cenu 99kč je jejich boj, pokud je to málo proč si nedají víc (letos už na to asi přišli když zdražili) osobně bych klidně i ty 300,- za tu prohlídku dal o tom to není. nebo snad zjištění závad musí někomu dávat nárok na opravu za prašule? Citovat
vector Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: vector no to právě není jen pro stálé zákazníky, ale taky se to nejmenuje \"Vyčuránkové zadarmo vám řeknem co si máte kde schrastit\". Tak asi něco mezi tím. Bohužel jsou servisy, kde standardně berou lidi na hůl a když se přiživí na takovéhle akci, tak to může být maso. proč zadarmo? nikdo přeci nic zadarmo nechtěl, klidně prostě by mohla být cena i za hodinovou taxu a kontrola v rámci jedné hodiny, to že si dali cenu 99kč je jejich boj, pokud je to málo proč si nedají víc (letos už na to asi přišli když zdražili) osobně bych klidně i ty 300,- za tu prohlídku dal o tom to není. nebo snad zjištění závad musí někomu dávat nárok na opravu za prašule? Ne to nemusí, ale kvůli tomu se to dělá, že ano... 300 už je řekněme skoro cena za kterou by to mohli udělat. Ale co ti brání zajet do servisu, kam budeš normálně jezdit a tam ti to za 300 taky myslim prohlídnou a ještě to můžou za přijatelný ceny rovnou opravit... Citovat
chechet Odesláno 8. duben 2006 Odesláno 8. duben 2006 dnes jsem absolvoval jarni prohlidku u mistniho dealera pežó a poprve jsem videl 407 Coupé \"na živo\". behem asi pulhodinoveho cekani tam s ni \"naroloval\" majitel autosalonu. V6, cerny lak, interier v takove te cokoladove kuzi. reknu vam, pristihl jsem se, ze na to auto ziram s pootevrenou tlamou. uplne jak v te reklame. ta kara je fantasticka! Citovat
Béďa Odesláno 8. duben 2006 Odesláno 8. duben 2006 Původně zaslal: chechet dnes jsem absolvoval jarni prohlidku u mistniho dealera pežó a poprve jsem videl 407 Coupé \"na živo\". behem asi pulhodinoveho cekani tam s ni \"naroloval\" majitel autosalonu. V6, cerny lak, interier v takove te cokoladove kuzi. reknu vam, pristihl jsem se, ze na to auto ziram s pootevrenou tlamou. uplne jak v te reklame. ta kara je fantasticka! to se taky neni moc cemu divit, taky bych tak asi dopadl :D Citovat
mk405 Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: vector no to právě není jen pro stálé zákazníky, ale taky se to nejmenuje \"Vyčuránkové zadarmo vám řeknem co si máte kde schrastit\". Tak asi něco mezi tím. Bohužel jsou servisy, kde standardně berou lidi na hůl a když se přiživí na takovéhle akci, tak to může být maso. proč zadarmo? nikdo přeci nic zadarmo nechtěl, klidně prostě by mohla být cena i za hodinovou taxu a kontrola v rámci jedné hodiny, to že si dali cenu 99kč je jejich boj, pokud je to málo proč si nedají víc (letos už na to asi přišli když zdražili) osobně bych klidně i ty 300,- za tu prohlídku dal o tom to není. nebo snad zjištění závad musí někomu dávat nárok na opravu za prašule? Ne to nemusí, ale kvůli tomu se to dělá, že ano... 300 už je řekněme skoro cena za kterou by to mohli udělat. Ale co ti brání zajet do servisu, kam budeš normálně jezdit a tam ti to za 300 taky myslim prohlídnou a ještě to můžou za přijatelný ceny rovnou opravit... nebráni mi nic... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.