Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

elektrický svazek pro tažné existuje origo peugeot, stojí kolem 4ky a jen se nacvaká, nic se v autě nemusí hledat, koumat atd., velikou výhodou je, že pak elektrika vleku funguje jak má..., samotné tažné zařízení (to železo) si kup jaké chceš--je jich více od více výrobců

viz koukni nad svůj příspěvek od člena --kirkiz--

Odesláno

Predpokladám že SW to bude mať rovnako čo sa týka umiestnenia. Ak tam chýba jednotka tak nejaký free konektor by tam mohol byť. Chystám sa na to tiež ,len sa neviem dokopať zložiť dole tapec ,aby som si to overil.

Výstřižek.JPG

Odesláno (upraveno)

Jednotka tažného je součástí elektroinstalace taž. zařízení , v autě bez tažného nebude namontovaná ...

508.JPG

Upraveno uživatelem jarokare
Odesláno

Hmm,ďakujem za info ,pozerám sa na tú káblovačku a podla obrázka mi to vychádza tak ,že to je potrebné ťahať až od BSI ,rozumiem tomu dobre?  V 407 som iba nacvakol konektor od BSI a zásuvky ťažného ,povolil to v diagnostike a hralo to.

Odesláno

Kdyby jsi se podíval, stáhnul si ten návod. tak by jsi věděl kde hledat konektor na připojení svazku.

Odesláno (upraveno)

Ďakujem za navedenie ,ale teraz som ešte viac zmätený :D :D ,veď tu je to prezentované na opačnej strane ,tam kde je Subwofer ,zosilovač k JBL

Upraveno uživatelem baffy
Odesláno

Ten konektor je za zadníma sedadlama. U toho kotvícího úchytu. Podívej se zda ho tam máš.
Myslím že když sklopíš opěradlo, tak se k němu dostaneš, je zasunutej jako pod podlahu kufru.
Jestli máš na pravé straně zesilovač a podobně, no tak při montáži vyndat a pak dát zpět. 

Odesláno
V 16. 12. 2019 at 16:46, kirkiz napsal:

Kdyby jsi se podíval, stáhnul si ten návod. tak by jsi věděl kde hledat konektor na připojení svazku.

Takže nič ,nenašiel som za sedačkami žiadny konektor okrem toho pod kobercom pre ručnú brzdu. Zrejme to bude teda umiestnené inak.

Odesláno (upraveno)

Hele a ty máš Hybrid, může on vůbec tahat? To znamená máš zapsaný váhy ve velkém TP?
Někteří výrobci uvádějí že jejich TZ není vhodné pro RXH.

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Jasné ,sú tam síce iné hmotnosti ,ale môže.

EDIT: primárne sa mi jedná o nosič bicyklov na ťažnom.

Upraveno uživatelem baffy
Odesláno

Dělal jsem asi 4 - 5 závěsů na 508 a všechny tam ten konektor měli.
Je dobře schovanej. Nerad bych, aby to vyznělo že si myslím že jsi hloupej, to ne. Ale podívej se ještě jednou a pořádně.
Sklop pravé zadní opěradlo, nebo vyndej sedák. Nějak matně si vzpomínám, že jsem ho taky dost hledal.
V tunelu není, je za pravým zadním sedadlem.

Odesláno
V 18. 12. 2019 at 10:32, kirkiz napsal:

Dělal jsem asi 4 - 5 závěsů na 508 a všechny tam ten konektor měli.
Je dobře schovanej. Nerad bych, aby to vyznělo že si myslím že jsi hloupej, to ne. Ale podívej se ještě jednou a pořádně.
Sklop pravé zadní opěradlo, nebo vyndej sedák. Nějak matně si vzpomínám, že jsem ho taky dost hledal.
V tunelu není, je za pravým zadním sedadlem.

Dnes som sa k tomu dostal. Demontoval som sedák ,ale konektor žiadny,teda ak nerátam tie k pásom. Za operadlom je jeden modrý ,ale mám pocit že je napojený ,viď obrázok ,Zväzok sa ťahá po pravom blatníku ,ale tapacír sa mi už nechcelo demontovať,aby som to pozrel pod ním. 

20191218_103734.jpg

Odesláno

To je asi on, vypadá že je napojený. Ale je jen zaslepený. Vykrákej ho a podívej se zda je napojený, nebo jen zaslepený.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...