ozzy56 Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 elektrický svazek pro tažné existuje origo peugeot, stojí kolem 4ky a jen se nacvaká, nic se v autě nemusí hledat, koumat atd., velikou výhodou je, že pak elektrika vleku funguje jak má..., samotné tažné zařízení (to železo) si kup jaké chceš--je jich více od více výrobců viz koukni nad svůj příspěvek od člena --kirkiz-- Citovat
baffy Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 Predpokladám že SW to bude mať rovnako čo sa týka umiestnenia. Ak tam chýba jednotka tak nejaký free konektor by tam mohol byť. Chystám sa na to tiež ,len sa neviem dokopať zložiť dole tapec ,aby som si to overil. Citovat
jarokare Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 (upraveno) Jednotka tažného je součástí elektroinstalace taž. zařízení , v autě bez tažného nebude namontovaná ... Upraveno 16. prosinec 2019 uživatelem jarokare Citovat
baffy Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 Hmm,ďakujem za info ,pozerám sa na tú káblovačku a podla obrázka mi to vychádza tak ,že to je potrebné ťahať až od BSI ,rozumiem tomu dobre? V 407 som iba nacvakol konektor od BSI a zásuvky ťažného ,povolil to v diagnostike a hralo to. Citovat
Návštěvník Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 Díval jsi se na ten montážní návod na předchozí stránce? Citovat
baffy Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 Nie ,díval som sa na dĺžku toho prívodného kábla čo tu postol jarokare Citovat
Návštěvník Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 Kdyby jsi se podíval, stáhnul si ten návod. tak by jsi věděl kde hledat konektor na připojení svazku. Citovat
baffy Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 (upraveno) Ďakujem za navedenie ,ale teraz som ešte viac zmätený ,veď tu je to prezentované na opačnej strane ,tam kde je Subwofer ,zosilovač k JBL Upraveno 16. prosinec 2019 uživatelem baffy Citovat
Návštěvník Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 Ten konektor je za zadníma sedadlama. U toho kotvícího úchytu. Podívej se zda ho tam máš. Myslím že když sklopíš opěradlo, tak se k němu dostaneš, je zasunutej jako pod podlahu kufru. Jestli máš na pravé straně zesilovač a podobně, no tak při montáži vyndat a pak dát zpět. Citovat
baffy Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 Prečo myslíš? Po týždni vlastnenia 407, som tiež nevedel čo kde hladať Citovat
baffy Odesláno 18. prosinec 2019 Odesláno 18. prosinec 2019 V 16. 12. 2019 at 16:46, kirkiz napsal: Kdyby jsi se podíval, stáhnul si ten návod. tak by jsi věděl kde hledat konektor na připojení svazku. Takže nič ,nenašiel som za sedačkami žiadny konektor okrem toho pod kobercom pre ručnú brzdu. Zrejme to bude teda umiestnené inak. Citovat
Návštěvník Odesláno 18. prosinec 2019 Odesláno 18. prosinec 2019 (upraveno) Hele a ty máš Hybrid, může on vůbec tahat? To znamená máš zapsaný váhy ve velkém TP? Někteří výrobci uvádějí že jejich TZ není vhodné pro RXH. Upraveno 18. prosinec 2019 uživatelem Návštěvník Citovat
baffy Odesláno 18. prosinec 2019 Odesláno 18. prosinec 2019 (upraveno) Jasné ,sú tam síce iné hmotnosti ,ale môže. EDIT: primárne sa mi jedná o nosič bicyklov na ťažnom. Upraveno 18. prosinec 2019 uživatelem baffy Citovat
Návštěvník Odesláno 18. prosinec 2019 Odesláno 18. prosinec 2019 Dělal jsem asi 4 - 5 závěsů na 508 a všechny tam ten konektor měli. Je dobře schovanej. Nerad bych, aby to vyznělo že si myslím že jsi hloupej, to ne. Ale podívej se ještě jednou a pořádně. Sklop pravé zadní opěradlo, nebo vyndej sedák. Nějak matně si vzpomínám, že jsem ho taky dost hledal. V tunelu není, je za pravým zadním sedadlem. Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. prosinec 2019 Odesláno 18. prosinec 2019 mozna me nekdo opravte ale mam pocit ze hybryd i ev maji tz jen a pouze pro nosic kol. Citovat
baffy Odesláno 18. prosinec 2019 Odesláno 18. prosinec 2019 (upraveno) Neviem ,ale v techničáku mám uvedené toto: EDIT: a v múdrej knižke zase píšu toto: Upraveno 18. prosinec 2019 uživatelem baffy Péťa ohodnotil 1 Citovat
baffy Odesláno 20. prosinec 2019 Odesláno 20. prosinec 2019 V 18. 12. 2019 at 10:32, kirkiz napsal: Dělal jsem asi 4 - 5 závěsů na 508 a všechny tam ten konektor měli. Je dobře schovanej. Nerad bych, aby to vyznělo že si myslím že jsi hloupej, to ne. Ale podívej se ještě jednou a pořádně. Sklop pravé zadní opěradlo, nebo vyndej sedák. Nějak matně si vzpomínám, že jsem ho taky dost hledal. V tunelu není, je za pravým zadním sedadlem. Dnes som sa k tomu dostal. Demontoval som sedák ,ale konektor žiadny,teda ak nerátam tie k pásom. Za operadlom je jeden modrý ,ale mám pocit že je napojený ,viď obrázok ,Zväzok sa ťahá po pravom blatníku ,ale tapacír sa mi už nechcelo demontovať,aby som to pozrel pod ním. Citovat
Návštěvník Odesláno 20. prosinec 2019 Odesláno 20. prosinec 2019 To je asi on, vypadá že je napojený. Ale je jen zaslepený. Vykrákej ho a podívej se zda je napojený, nebo jen zaslepený. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.