alternativ Odesláno 24. červen 2021 Odesláno 24. červen 2021 Ja si u TM poridil datovou sim, prdl ji do Junsunu a poustim si bud internetova radia ci Spotify a parada. Citovat
Terragama Odesláno 31. červenec 2021 Odesláno 31. červenec 2021 Ahojte, rád by som sa opýtal na pár vecí. Včera som montoval rádio Junsun V1Pro. Všetko šlape v poriadku až na dve veci. Prvá je, parkovacie senzory, viem si nastaviť aby fungovali aj bez zapojenej parkovacej kamery? Mám ju riešenú v spätnom zrkadle a nerád by som zase riešil káble. Druhá vec, keď vypnem motor, rádio sa vypne tiež. Po zapnutí však bootuje 30-60 sekúnd, dá sa nejako nastaviť aby bolo v tzv. standby móde? Ďakujem. Citovat
gerlik Odesláno 3. březen 2022 Odesláno 3. březen 2022 V 12. 12. 2020 at 21:28, loque napsal: Hej, nefungovala mi CANBUS komunikácia, ale mojou chybou, zabudol som zapojiť z takej kocky (dekoder canbus) konektor do samotného rádia, nakoľko redukcia z konektora pôvodného rádia do tohto je dosť krátka a ten veľký pôvodný konektor sa mi nemestí prepchať z pôvodného miesta kde bolo orig. rádio do priestoru, kde je displej, tak samotné rádio mi ide vytiahnuť iba malý kúsok. Inak funguje všetko bez potreby nejakého nastavovania. Obchodník na aliku bol ústretový, najskor poslal fotky sw nastavenia pre kontrolu, keď som mu odpísal že to mám ok, tak poslal foto zapojenia kabeláže a tam som mal chybu. A JBL pokiaľ viem tak nefunguje. Ahoj, mohl bys mi poslat ten návod zapojení kabeláže a nastavení radia. kopil jsem to samé radio a hllasí mi to zavadu motoru. děkuji za ochotu.. Citovat
caky 12 Odesláno 3. srpen 2023 Odesláno 3. srpen 2023 Zdravím, chcem sa opýtať, mám audio systém jbl v 508sw gt ,odišiel mi displej na rádiu,je možné tam dat aj radio s peugeotu 508 ktoré nemalo jbl systém?ďakujem za odpoveď Citovat
MJSytic Odesláno 4. srpen 2023 Odesláno 4. srpen 2023 Pokud odešel displej, tak stačí opravit-vyměnit samotný displej (je to samostatný zobrazovač). Dle data výroby je tam "rádio" RT6 a to standardním nenahradíš Citovat
Petr12345667 Odesláno 20. srpen 2023 Odesláno 20. srpen 2023 V 19. 12. 2020 at 21:38, Luboss1991 napsal: Poslal som ti spravu... Asi mám stejný problém šlo by prosím také poradit s tím prepinovanim dvou pinu? Dekuji Citovat
Martin 88 Odesláno 21. prosinec 2023 Odesláno 21. prosinec 2023 V 10. 12. 2020 at 14:52, loque napsal: No to posledné, to je už trochu extrém. Tiež nie som zástanca "tabletov" v aute, ale zvykol som si v 3008 a potom mi v 508 začal chýbať apple carplay. Riskol som to, kúpil som čínu a zatiaľ som nadmieru spokojný. Na fotkách je carplay, waze priamo nainštalovaný v rádiu a youtube tiež na priamo. Rádio má aj 4G modul, funguje v poriadku. Všetky ovládacie prvky v aute sú funkčné (ovládanie na volante, panel pôvodného rádia aj otočný ovládač). Zvuk je výrazne lepší ako s pôvodným, aj max. výkon je vyšší. Cúvacie senzory fungujú taktiež v poriadku (aj predné), jediné čo som si pri nich ale všimol, že v situácii, kedy už pôvodné rádio vydávalo trvalý tón, tak s týmto to iba rýchlo pípa a to pomýliť.... Apple carplay funguje okamžite po pripojení mobilu, hlavne preto som šiel do takejto vyrianty, pretože existujú aj rádia, ktoré sú s pôvodnou veľkosťou displeja, tam som ale nenašiel variant, kde by bol automaticky carplay funkčný, vždy bolo treba dokupovať nejakú usb redukciu a to ma odradzovalo. Príjem rádia je mierne horší ako s originálom, kúpil som ale inú nalepovaciu anténu, no zatiaľ som nemal čas ju otestovať. Čo sa týka umiestnenia antén (je priložená GPS a 4G anténa) tak GPS som vložil pod tú mriežku nad rádiom (je to prázdny priestor), príjem tam je OK. 4G som tam dal tiež, funguje tam ale skúšam teraz rozdiel keď je anténa dočasne priamo pod sklom, nakoľko som tam vložil skúšobne kartu 4ky a tá má dosť biedne pokrytie signálom. 4G ale nie je nutnosť používať, zdieľanie internetu cez BT funguje z mobilu v poriadku a stabilne. Keď by niekto mal ďalšie otázky, tak sa kľudne pýtajte. Značka toho rádia je Junsun, V1 4G 64GB, samozrejme aliexpress, cena bola 234€, kuriérom zo španielska za cca 5 dní, neplatili sa žiadne ďalšie poplatky (clo ani dph). Ahoj prosím ťa ako si pripojil kábel na ovládanie stredového panelu? Dnes som to montoval ale na tú koncovku som pripojenie nenašiel všetko funguje iba ovládanie na volante a ovládania na stredovom panely nie. Ďakujem pekne Citovat
Martin 88 Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 V 3. 3. 2022 at 20:38, gerlik napsal: Ahoj, mohl bys mi poslat ten návod zapojení kabeláže a nastavení radia. kopil jsem to samé radio a hllasí mi to zavadu motoru. děkuji za ochotu.. Ahoj ja som tiež zapojil autorádio Junsun V1 Pro (2 GB – 32 GB) a nufunguje ovládanie na volante a ovládanie na stredovom paneli. máš ešte to zapojenie? Ďakujem pekne Citovat
thorr001 Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 V 16. 6. 2021 at 21:55, alternativ napsal: Default launcher Ahoj, jaký jsou zkušenosti po 2,5 letech provozu? Díky Citovat
alternativ Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Ahoj. Auto jsem pred par tydny prodal, ale Junsun celou dobu spolehlive fungoval, nebyl jediny problem. Ted mam ctverkovou Sportage a tez jsem si tam hodil Junsun misto originalniho systemu, ktery je tragicky. Citovat
Pipo44 Odesláno 7. únor 2024 Odesláno 7. únor 2024 (upraveno) Caute chlapi , mám android 7.1.2 skúšal som dať nové mapy na igo primo ale nešlo to, tak som vymazal aplikáciu a stiahol som novú verziu a natiahol do radia ale po zapnutí mi ostane čierna obrazovka, viete mi niekto poslať pôvodnú verziu igo primo alebo máte nápady ? Diky Upraveno 8. únor 2024 uživatelem Pipo44 Citovat
Draho Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 V 19. 12. 2020 at 21:14, Luboss1991 napsal: Mas zapojeny aj ten 2 pinovy konektor ktory ide z dekodera do radia? Potom je mozne ze ho este nemas nastaeny v tovarenskych nastaveniach radia. S tym by som ti tiez vedel pomoct... Ahoj,Vieš mi prosím pomôcť s týmto problémom?Nejde mi ovladanie na volante a nemám zapojený kábel z pôvodnej obrazovky (6pinový) do android radia.Nemám takú redukciu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. březen 2024 Odesláno 1. březen 2024 ovladani z volantu je pres CAN sbernici zadny extra kabel se nikam nezapojuje Citovat
hanzy Odesláno 26. duben 2024 Odesláno 26. duben 2024 Poradíte někdo? Mám peugeot partner 2016 a namontoval jsem toto https://de.aliexpress.com/item/1005004542068791.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.b31d5c5fPc24PD&gatewayAdapt=glo2deu . Potřeboval bych asi správně nastavit can bus protože nefunguje pravá páčka která ukazuje spotřebu a dojezd, topení ukazuje opačně pravé v levo a ještě ve Far. Děkuju Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. duben 2024 Odesláno 26. duben 2024 asi bych kouknul do nastaveni radia jestli tam neni nastavena anglie a packy by mely jit doprogramovat v nejakem dalsim menu / nebo to proste to radio neumi / Citovat
misak6000 Odesláno 27. říjen 2024 Odesláno 27. říjen 2024 (upraveno) Také jsem namontoval Android rádio širokoúhlé, Peugeot 508 RXH Hybrid, úhlopříčka 10,3 a podporuje i JBL, spokojenost naprostá, přibylo i spousta nových funkcí (měření tlaku v pneumatikách, zadní kamera, přehrávání online rádia, má to i zabudovanou SIM kartu, ukazuje spotřebu, otevřené dveře.... Rádio šlo i připojit na původní anténu FM a GPS a i původní USB slot na hudbu. Upraveno 11. listopad 2024 uživatelem misak6000 Jerry1975 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 27. říjen 2024 Odesláno 27. říjen 2024 Pěkný (po technické stránce) Po stránce vzhledu už je to podstatně horší Copak je to za model? Kdyby to vyráběli i s displejem, který pasuje místo původního, tak by to bylo hodně zajímavé (vzhledem k podpoře JBL) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 (upraveno) @MJSytic jo to sirokouhle je hodne divoke - tohle vypada lepe Upraveno 28. říjen 2024 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
MJSytic Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 Upřímně, cokoliv vystupuje mimo původní umístění je pro mě neakceptovatelný úlet Zabak22 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.