Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte, rád by som sa opýtal na pár vecí. Včera som montoval rádio Junsun V1Pro. Všetko šlape v poriadku až na dve veci. Prvá je, parkovacie senzory, viem si nastaviť aby fungovali aj bez zapojenej parkovacej kamery? Mám ju riešenú v spätnom zrkadle a nerád by som zase riešil káble. Druhá vec, keď vypnem motor, rádio sa vypne tiež. Po zapnutí však bootuje 30-60 sekúnd, dá sa nejako nastaviť aby bolo v tzv. standby móde? Ďakujem.

• O 7 měsíců později...
Odesláno
V 12. 12. 2020 at 21:28, loque napsal:

Hej, nefungovala mi CANBUS komunikácia, ale mojou chybou, zabudol som zapojiť z takej kocky (dekoder canbus) konektor do samotného rádia, nakoľko redukcia z konektora pôvodného rádia do tohto je dosť krátka a ten veľký pôvodný konektor sa mi nemestí prepchať z pôvodného miesta kde bolo orig. rádio do priestoru, kde je displej, tak samotné rádio mi ide vytiahnuť iba malý kúsok. Inak funguje všetko bez potreby nejakého nastavovania. Obchodník na aliku bol ústretový, najskor poslal fotky sw nastavenia pre kontrolu, keď som mu odpísal že to mám ok, tak poslal foto zapojenia kabeláže a tam som mal chybu. A JBL pokiaľ viem tak nefunguje.

Ahoj, mohl bys mi poslat ten návod  zapojení kabeláže a nastavení radia. kopil jsem to samé radio a hllasí mi to zavadu motoru. děkuji za ochotu..

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím, chcem sa opýtať, mám audio systém jbl v 508sw gt ,odišiel mi displej na rádiu,je možné tam dat aj radio s peugeotu 508 ktoré nemalo jbl systém?ďakujem za odpoveď 

Odesláno

Pokud odešel displej, tak stačí opravit-vyměnit samotný displej (je to samostatný zobrazovač). Dle data výroby je tam "rádio" RT6 a to standardním nenahradíš :myslim  

• O 3 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno
V 10. 12. 2020 at 14:52, loque napsal:

No to posledné, to je už trochu extrém. Tiež nie som zástanca "tabletov" v aute, ale zvykol som si v 3008 a potom mi v 508 začal chýbať apple carplay. Riskol som to, kúpil som čínu a zatiaľ som nadmieru spokojný. Na fotkách je carplay, waze priamo nainštalovaný v rádiu a youtube tiež na priamo. Rádio má aj 4G modul, funguje v poriadku. Všetky ovládacie prvky v aute sú funkčné (ovládanie na volante, panel pôvodného rádia aj otočný ovládač). Zvuk je výrazne lepší ako s pôvodným, aj max. výkon je vyšší. Cúvacie senzory fungujú taktiež v poriadku (aj predné), jediné čo som si pri nich ale všimol, že v situácii, kedy už pôvodné rádio vydávalo trvalý tón, tak s týmto to iba rýchlo pípa a to pomýliť.... Apple carplay funguje okamžite po pripojení mobilu, hlavne preto som šiel do takejto vyrianty, pretože existujú aj rádia, ktoré sú s pôvodnou veľkosťou displeja, tam som ale nenašiel variant, kde by bol automaticky carplay funkčný, vždy bolo treba dokupovať nejakú usb redukciu a to ma odradzovalo. Príjem rádia je mierne horší ako s originálom, kúpil som ale inú nalepovaciu anténu, no zatiaľ som nemal čas ju otestovať. Čo sa týka umiestnenia antén (je priložená GPS a 4G anténa) tak GPS som vložil pod tú mriežku nad rádiom (je to prázdny priestor), príjem tam je OK. 4G som tam dal tiež, funguje tam ale skúšam teraz rozdiel keď je anténa dočasne priamo pod sklom, nakoľko som tam vložil skúšobne kartu 4ky a tá má dosť biedne pokrytie signálom. 4G ale nie je nutnosť používať, zdieľanie internetu cez BT funguje z mobilu v poriadku a stabilne. Keď by niekto mal ďalšie otázky, tak sa kľudne pýtajte. Značka toho rádia je Junsun, V1 4G 64GB, samozrejme aliexpress, cena bola 234€, kuriérom zo španielska za cca 5 dní, neplatili sa žiadne ďalšie poplatky (clo ani dph).  

IMG_4209.JPG

IMG_4206.JPG

IMG_4202.JPG

Ahoj prosím ťa ako si pripojil kábel na ovládanie stredového panelu? Dnes som to montoval ale na tú koncovku som pripojenie nenašiel všetko funguje iba ovládanie na volante a ovládania na stredovom panely nie. Ďakujem pekne 

Odesláno
V 3. 3. 2022 at 20:38, gerlik napsal:

Ahoj, mohl bys mi poslat ten návod  zapojení kabeláže a nastavení radia. kopil jsem to samé radio a hllasí mi to zavadu motoru. děkuji za ochotu..

Ahoj ja som tiež zapojil autorádio Junsun V1 Pro (2 GB – 32 GB) a nufunguje ovládanie na volante a ovládanie na stredovom paneli. máš ešte to zapojenie?  Ďakujem pekne

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Auto jsem pred par tydny prodal, ale Junsun celou dobu spolehlive fungoval, nebyl jediny problem.

Ted mam ctverkovou Sportage a tez jsem si tam hodil Junsun misto originalniho systemu, ktery je tragicky.

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Caute chlapi , mám android 7.1.2 skúšal som dať nové mapy na igo primo ale nešlo to, tak som vymazal aplikáciu a stiahol som novú verziu a natiahol do radia ale po zapnutí mi ostane čierna obrazovka, viete mi niekto poslať pôvodnú verziu igo primo alebo máte nápady ? Diky

Upraveno uživatelem Pipo44
  • O 4 týdny později...
Odesláno
V 19. 12. 2020 at 21:14, Luboss1991 napsal:

Mas zapojeny aj ten 2 pinovy konektor ktory ide z dekodera do radia? Potom je mozne ze ho este nemas nastaeny v tovarenskych nastaveniach radia. S tym by som ti tiez vedel pomoct...

Ahoj,Vieš mi prosím pomôcť s týmto problémom?Nejde mi ovladanie na volante a nemám zapojený kábel z pôvodnej obrazovky (6pinový) do android radia.Nemám takú redukciu.20240229_220105.thumb.jpg.e005177aa972bd170a0c7c1e9401d25d.jpg

• O 1 měsíc později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Také jsem namontoval Android rádio širokoúhlé, Peugeot 508 RXH Hybrid, úhlopříčka 10,3 a podporuje i JBL, spokojenost naprostá, přibylo i spousta nových funkcí (měření tlaku v pneumatikách, zadní kamera, přehrávání online rádia, má to i zabudovanou SIM kartu, ukazuje spotřebu, otevřené dveře.... Rádio šlo i připojit na původní anténu FM a GPS a i původní USB slot na hudbu.

IMG_20241104_141305(1).jpg

Upraveno uživatelem misak6000
Odesláno

Pěkný (po technické stránce) :super Po stránce vzhledu už je to podstatně horší :nevim Copak je to za model? Kdyby to vyráběli i s displejem, který pasuje místo původního, tak by to bylo hodně zajímavé (vzhledem k podpoře JBL) :myslim 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...