Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to jo. Nase pivni parta ma tuto zimu v planu sellarondu, tak uvidime jak se to bude vyvijet, planujem prosinec nebo leden. Minulej rok jsme behem 4 dnu projeli zillertal, mayrhofen, hintertux a kaltenbach, jsem posledni sjezd uz malem ani nedojel :D 

Odesláno

Tady je to na pohodu. většinu středisek co píšeš znám, ale tam je všude moc lidí a všichni se někam ženou. Speciálně na SellaRondě to je jako když mají strach aby to stihli objet. V mém věku je to už více o té pohodě. Takže si to víc užívám. Kdysi jsem bláznil od 8,30 do 16 na svahu. A bláznil jsem hodně. Ale teď dodržuji pitný režim, nehodlám se ztahat a chci se vrátit zdravý, už by to to zdravotnictví nemuselo dát dohromady.

Odesláno

Tak s boxem na střechu počítám, ale nevím co máš za auto. Já mám 7 místnéhp citroena C4GP, ale v sedmi by se tím tak dlouho jet také nedalo.

Odesláno

Já jsem se na mou plánovanou jarní cestu do Rumunska právě dohodl na pronájmu Transita s délkou ložné plochy od opěradel třetí řady sedaček 190 cm - vozíme taky hafo bagáže a klasický minibus nám bývá těsný.

Rakev na střechu dodávky musí být opruz už montovat, natož do ní denně ládovat lyže

Transit 2020 a.jpg

Transit 2020 b.jpg

Odesláno (upraveno)

@Medvědtak snad ten transit bude na jaře ještě jezdit. Je to neskutečný krám, kolega v záruce 2x dostal nový motor, pak ho nabourali a zbavil se toho. Jak on říká, díky bohu. A ta bedna na klimatizaci vzadu vevo, to je taky jako dost uchylárna. Myslel jsem si, že to má jenom custom, ale zjevně to dali i do transita. Já jsem jako hodně transitový (a celkově fordový), ale tenhle transit mi nesmí do domu Určitě teda ne v naftě.

Upraveno uživatelem David 106s16
Odesláno

Uvidíme. Už jsem ho měl mít půjčený letos v květnu, nicméně díky koronasvinstvu jsem ho nevyužil. Každopádně co jsem si od paní půjčoval dřív starší model, tak vše bylo na pohodu - tak uvidím jak to bude na jaře (pokud vůbec pojedu).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...