Ajdamek Odesláno 4. listopad 2020 Odesláno 4. listopad 2020 Tak to jo. Nase pivni parta ma tuto zimu v planu sellarondu, tak uvidime jak se to bude vyvijet, planujem prosinec nebo leden. Minulej rok jsme behem 4 dnu projeli zillertal, mayrhofen, hintertux a kaltenbach, jsem posledni sjezd uz malem ani nedojel Citovat
MotoMoto Odesláno 4. listopad 2020 Autor Odesláno 4. listopad 2020 Tady je to na pohodu. většinu středisek co píšeš znám, ale tam je všude moc lidí a všichni se někam ženou. Speciálně na SellaRondě to je jako když mají strach aby to stihli objet. V mém věku je to už více o té pohodě. Takže si to víc užívám. Kdysi jsem bláznil od 8,30 do 16 na svahu. A bláznil jsem hodně. Ale teď dodržuji pitný režim, nehodlám se ztahat a chci se vrátit zdravý, už by to to zdravotnictví nemuselo dát dohromady. Péťa ohodnotil 1 Citovat
JaHoo Odesláno 5. listopad 2020 Odesláno 5. listopad 2020 já sice 8 místné auto mám, ale nemyslím, že zvládne 8 lidí + lyže + věci - to je na normální dodávku nikoliv ty malé nebo alespoň na box na střechu P607Olda ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 5. listopad 2020 Autor Odesláno 5. listopad 2020 Tak s boxem na střechu počítám, ale nevím co máš za auto. Já mám 7 místnéhp citroena C4GP, ale v sedmi by se tím tak dlouho jet také nedalo. Citovat
Medvěd Odesláno 5. listopad 2020 Odesláno 5. listopad 2020 Já jsem se na mou plánovanou jarní cestu do Rumunska právě dohodl na pronájmu Transita s délkou ložné plochy od opěradel třetí řady sedaček 190 cm - vozíme taky hafo bagáže a klasický minibus nám bývá těsný. Rakev na střechu dodávky musí být opruz už montovat, natož do ní denně ládovat lyže Citovat
David 106s16 Odesláno 5. listopad 2020 Odesláno 5. listopad 2020 (upraveno) @Medvědtak snad ten transit bude na jaře ještě jezdit. Je to neskutečný krám, kolega v záruce 2x dostal nový motor, pak ho nabourali a zbavil se toho. Jak on říká, díky bohu. A ta bedna na klimatizaci vzadu vevo, to je taky jako dost uchylárna. Myslel jsem si, že to má jenom custom, ale zjevně to dali i do transita. Já jsem jako hodně transitový (a celkově fordový), ale tenhle transit mi nesmí do domu Určitě teda ne v naftě. Upraveno 5. listopad 2020 uživatelem David 106s16 Citovat
Medvěd Odesláno 5. listopad 2020 Odesláno 5. listopad 2020 Uvidíme. Už jsem ho měl mít půjčený letos v květnu, nicméně díky koronasvinstvu jsem ho nevyužil. Každopádně co jsem si od paní půjčoval dřív starší model, tak vše bylo na pohodu - tak uvidím jak to bude na jaře (pokud vůbec pojedu). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.