ChouLu Odesláno 1. březen 2021 Autor Odesláno 1. březen 2021 Tak tu máme po několika měsících malý update Pro začátek GTi stále dělá velkou radost Ačkoliv jsem původně chtěl zimovat, tak jsem to nevydržel a musel jsem si parkrát za to popotáhnout na sněhu a ledu Také došlo k update na LED technologii Po experimentech skončili v tlumených H7 LED Osram druhé generace, které nesvítí tolik do bíla jako čína,ale je vidět za každého počasí. Naopak čína skončila v dálkách, kdy v noci vidím až na měsíc A něco taky na to couvání A teď už jen k tomu "horšímu" První problém co nastal, bylo píchnuté kolo Nakonec jen detail Dalším problémem byla načatá hadice od chladiče k termostatu. Pravděpodobně od montáže termostatu, kdy nešla spona dolů a páčila se šroubovákem, tak jsem jí lehce prořízl a začala rosit A pak ta horší věc Někdo mě nemá evidentně rád a musel si to dokázat na autě... ale kluci to pomocí PDR dokázali rychle zachránit Ještě mě čeká na pojišťovnu vyměnit čelní sklo, které prasklo od kamínku z auta předemnou A DNES byl čas na další servis po 10 tisících, které jsem nějak nesthil, tak po 12 Aktuálně tedy najeto 53 000 Km a zatím velká spokojenost! Při výměně oleje byl zjištěn prasklý jeden držák výfuku a druhý k tomu neměl daleko Francouz ty výfuky opravdu neumí Nyní již pomalu příprava na jaro a nějaké to okruhové poježděníčko.. ale o tom příště chuck11, radim.1008, kemo a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. březen 2021 Odesláno 1. březen 2021 Máš někde fotku jak ty LEDriving svítí v parabolách proti zdi v noci?? Celkem by mě to zajimalo. Dík Citovat
Dave_k Odesláno 1. březen 2021 Odesláno 1. březen 2021 To se ještě dneska najde pojišťovna co z povka druhýho zaplatí sklo nebo jsi to měl připojištěný? Citovat
ChouLu Odesláno 1. březen 2021 Autor Odesláno 1. březen 2021 Se sklem je to složitější, ale jde to z POVka existuje i video záznam z "nehody" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. březen 2021 Odesláno 2. březen 2021 (upraveno) před 12 hodinami, ChouLu napsal: Osramky mám v čočkách Aha oni jsou to dalky vně auta, to co je videt na foto. Upraveno 2. březen 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
gronholmm Odesláno 2. březen 2021 Odesláno 2. březen 2021 A ty tam to sklo nemáš připojištěný? Citovat
JVT Odesláno 2. březen 2021 Odesláno 2. březen 2021 Ahoj ChouLu ty LED žárovky mne také zajímají. Zatím jsem vždy četl, že na oko to pěkně svítí, ale ve skutečnosti je o dost kratší dosvit. Do mého 406 coupe jsem instaloval Xenony a je to o dost lepší než běžná H7. Uvažoval jsem, že Xenony do dceřiného P 807 také namontuji, ale vzhledem k vysokonapěťovým jednotkám by LED žárovky dost usnadnily montáž. Tak prosím o pravdivou odpověď. Je to vážně lepší světlo? Nebojíš se to doporučit? Xenony pro dceru mám již koupené. Jen čekám na lepší počasí. Ty LED žárovky se dají vyměnit pomalu i za deště venku. Takže je přede mnou otázka koupit LED a namontovat. Xenony poté uskladnit nebo čekat s montáží Xenonů na lepší počasí. Díky Jirka JVT Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.