Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

VZdravím..

Neviete ake ma originál označenie lambda pred katalyzátorom.  Vyhadzuje mi to chyby a podla ELM sa jedná o lambdu..už som ju menil asi 3x..a po cca 2r odíde znovu.  Už sa mi nedá dostať do servise boxu, tak potrebujem originál číslo a dĺžku kabla lebo v katalógoch ND je ich veľa..Motor ewj4 1.8 16V 85Kw..vin: VF38B6FZF81468030. Ďakujem. 

Odesláno

Přední lambda: 1628 KN, 10W LONG 565

Pro příště je zjišťování dílů dle VINu pouze pro členy našeho klubu. Budeme rádi, když se naším členem staneš a podpoříš tak chod klubu, aby jsme mohli i příště poradit :) 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj. Mám najeto přes 205 tis.Km a lambda za katem už asi odchází a ukazuje pořád 0,450 V (nemění se napětí. Ta před katem napětí mění. Mám za to, že už je třeba je vyměnit, a možná i s katem. Je v těch lambdách nějaký rozdíl? Sem tam mi to vyhodí i chybu motoru P2191. Prosím o OEM čísla těch lambda sond dle mého VIN:
VF33HNFUF84679095 . Děkuji

Odesláno

@Marselino

naopak, zadni lambda prave ma mit stabilni signal okolo tech 0,4-0,6V, tak je to spravne. Pokud by oscilovala stejne, jako hodnoty predni lambdy, tak potom je KO katalyzator.

P2191 bylo vyctenou jakou diagnostikou ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak pánové, opraveno, aspoň doufám. Protože mám auto na LPG, tak jsem nejdříve zkusil tak dva dny jezdit na benzín a chyba se neprojevila. Po přepnutí na LPG provoz se po hodině jízdy opět projevila. Jelikož má známy LPG interface a software na můj LPG systém, zašel jsem k němu, zda by mi to diagnostikoval. Po načtení to zjistilo chudou směs proti předepsaným parametrům výrobce LPG systému. Nastavili jsme to jak to má být a zdá se to už OK.

Děkuji všem co se mi snažili poradit.

Snad moje rada bude pro někoho inspirací.

Odesláno

No jo, ale to jsi mel napsat hned, ze v tom je LPG. Rozhozenou adaptaci diky rozhasenymu systemu LPG bych ti navrhnul zkontrolovat rovnou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...