Brbliak Odesláno 3. říjen 2020 Odesláno 3. říjen 2020 Mam problem . Po vymene kompletnych dveri z dovodu havarie idu tazko a zachytavaju sa o spodny blatnik.Pozeral som porovnaval z druhou stranou ale problem som nenasiel.Dake video z YT alebo dakoho na zapadnom slovensku na nastavenie poznate. Auto mam tyzden tak sa s nim zoznamujem. 2.0 hdi r.v 2010 Citovat
Hafity Odesláno 3. říjen 2020 Odesláno 3. říjen 2020 před 10 minutami, Brbliak napsal: spodny blatnik Citovat
Leo Odesláno 3. říjen 2020 Odesláno 3. říjen 2020 Co jsem kdysi dávno zjišťoval, tak žádná normální možnost nastavení dveří není a vše je napevno. Mě se při dovření lehce šoupal horní rožek o kapotu a tak jsem je musel zkusit ručně trochu vyhnout a pomohlo to. Pokud jsi měl havárii, tak může být cokoliv na kapotě trochu ohlé nebo posunuté (stačí jen málo, že to okem nepoznáš) a už se to dře. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. říjen 2020 Odesláno 3. říjen 2020 Asi nejlepší by byla fotka kde to dře. Citovat
Lukas.407 Odesláno 5. říjen 2020 Odesláno 5. říjen 2020 (upraveno) Spodni blatnik, kapotu? Tak jsem z toho jelen... Fotka bude asi lepsi. Jeste jeden dotaz, pises ze auto mas tyden. Od koupe? Od havarie? Pokud od havarie, res to s tim kdo ti to opravoval a pokud od koupe, tak ses dobrej... Koupit auto kteremu po havarii nejdou otevrit dvere... no nevim... Upraveno 5. říjen 2020 uživatelem Lukas.407 Citovat
filoyof012000 Odesláno 5. říjen 2020 Odesláno 5. říjen 2020 Hmm.. tak vedle kolega koupil 94kW 2.2, která má nepravidelný chod motoru, hlásí to chyby a padá do nouzáku a taky neví co s tím... Není tu ještě nějaký hejl? Prodal bych svojí 807, ta žádný chyby nehlásí a do nouzáku nepadá... ani není vybydlená, jen už dost stará a ojetá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.