Hadra Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 ovšem na Hané svítí sluníčko....a háj se zelenááá... Citovat
chuck11 Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Ostrava-Sluníčko:) Ale směr Ze Staré Bělé do Polanky baraky plavou:bojim:( Citovat
barenst Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 V Ostrave-Koblove voda klesa ,ale zacinaji vypoustet prehrady a ma prset tak uvidime. Jo a vcera se tady byl podivat i Klaus s celou kolonou limuzin Citovat
Béďa Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Kurt Řeky neklesají, sníh taje, od západu prší - vody bude dost! U nas je vody malo, prasklo vcera potrubi a jeste porat voda netece :grr Citovat
mk405 Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Béďa: ty jsi nebyl ráno s kanystříkem u cisterny? , já ráno cestou do práce koukal na co tam stojí lidi frontu a oni na vodu Citovat
mk405 Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Masinka se ale dnes na foru neobjevil :bojim:bojim:bojim:bojim Citovat
Béďa Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: mk405 Béďa: ty jsi nebyl ráno s kanystříkem u cisterny? , já ráno cestou do práce koukal na co tam stojí lidi frontu a oni na vodu No dneska jeste ne ale vcera jo :D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: mk405 Masinka se ale dnes na foru neobjevil :bojim:bojim:bojim:bojim Nojo, safra safra, aby z Mašinky nebyl Parníček :bojim:bojim No snad se ozve co nejdřív s aktuálním stavem Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: mk405 Masinka se ale dnes na foru neobjevil :bojim:bojim:bojim:bojim Mašinka je evakuovanej. Volal jsem mu. Byl ale v pohodě. Říkal, že to má pojištěný. Citovat
Béďa Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: mk405 Masinka se ale dnes na foru neobjevil :bojim:bojim:bojim:bojim Mašinka je evakuovanej. Volal jsem mu. Byl ale v pohodě. Říkal, že to má pojištěný. Tak to je dobra zprava:super Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: mk405 Masinka se ale dnes na foru neobjevil :bojim:bojim:bojim:bojim Mašinka je evakuovanej. Volal jsem mu. Byl ale v pohodě. Říkal, že to má pojištěný. Tak to je dobra zprava:super Seš drsnej. Citovat
Béďa Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: mk405 Masinka se ale dnes na foru neobjevil :bojim:bojim:bojim:bojim Mašinka je evakuovanej. Volal jsem mu. Byl ale v pohodě. Říkal, že to má pojištěný. Tak to je dobra zprava:super Seš drsnej. nemyslel jsem to ze je evakuovanej, ale to ze je v pohode a ma to pojisteny Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: mk405 Masinka se ale dnes na foru neobjevil :bojim:bojim:bojim:bojim Mašinka je evakuovanej. Volal jsem mu. Byl ale v pohodě. Říkal, že to má pojištěný. Tak to je dobra zprava:super Seš drsnej. nemyslel jsem to ze je evakuovanej, ale to ze je v pohode a ma to pojisteny Já vím, ale byl to takovej ten první dojem, když jsem si to přečetl. Hned ten další jsem to naprosto pochopil a věřím, že až Mašinka vylije vodu z počítače a podívá se na fórum, tak to pochopí taky dobře. P.S.: Tímto ho i zdravím. Citovat
Béďa Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 uznavam ze to pusobi trosku dvousmyslne :D a pripojuju se k pozdravu Citovat
Petr 406 red Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Petr 406 red A je musím se jet podívat na chatu jak to tam vypadá ehm, myslíš že ji po vodě dohoníš? To asi ne, ale když vydržela povodeň v roce 2000 nebo kdy to bylo tak ted snad taky Prve byla celá pod vodou Citovat
mk405 Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: mk405 Masinka se ale dnes na foru neobjevil :bojim:bojim:bojim:bojim Mašinka je evakuovanej. Volal jsem mu. Byl ale v pohodě. Říkal, že to má pojištěný. toho jsem se bál jinak doufá že mu to pojištovna zasolí, oni toti rádi penízky berou ale málokdy dávají :bojim Citovat
Netopýrka Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Chjo, no tak aspon ze tak, uz jsem se bala, ze prvni zminka o Masinkovi bude, az sem hodi fotku svyho baraku, kterymu sedi na strese a za zady panorama hamburskyho pristavu Citovat
Driver Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Tohle jsem fotil včera v 17:30 v Bohnicích, vyhlídka na Suchdol. Tady to ještě nevypadá tak drasticky jako jinde. [upravil dne 31/3/06 Driver] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.