Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Koupil jsem před časem Peguot 206 SW v autobazaru jako 2. auto .Má najeto 112 000 km ve velmi slušném stavu interier i karoserie bez jakékoli závady.Jelikož mám do dnešního dne najeto více jak milion km,ale pouze ze Škodovkami poslední Octavie ,Fabie 1.6 ,myslím že trochu jezdit umím.Můj dotaz a zároveň žádost o radu.Při jízdě s peguotem  jsem zjistil,že spotřeba se pohybuje  9.l benzínu což je hrozně moc.Jezdím stejné úseky,stejným stylem jízdy jako ze škodovkou.Škodovka max.6l.Vyměnil jsem filtry oleje,svíčky.motor běží krásně jen brouká ,je tichý.Jen při jízdě do kopce dříve řadím nižžší stupeň ,zároveň mám pocit že netáhne tolik jako Fabia,což přičítám slabšímu motoru,ale Fabia 1,3 stejný kopec vyletěla hravě na 5 rych.stupeň.Co s tím ?Technickou prošlo bez problému.

Upraveno uživatelem sikojar
Odesláno

V rodině mám to samé... pod 8 spotřeba nejde ;) měnilo se vše možné, od svíček, přes katalyzátor, lambdy atd.. a nic.. prostě je to auto na tne motor těžké.. 

Odesláno

Šacoval bych to podle názvu že to bude kód motoru  KFV  mám ho ve svém  Citroenu C2 což proti 206SW bude asi trochu lehčí auto. A mám z toho motoru taky dost smíšené pocity jako jo jede to a když chceš tak to i umí jet hodně svižně ale aby to jelo hodně svižně tak mu musíš dát napít a když mu dáš napít tak holt pije. Dlouhodobou spotřebu na tom mám 7,1 a je vidět když jezdím tak jakože v klidu bez stresu tak se dokážu dostat k 6 ale když mám chuť nebo potřebu jet aby to frčelo tak to 8 polkne úplně bez problému.

Odesláno

za 6.5 se s tím nechala jet dálka po okreskách dál než 100km a bez centra města ;) 

Jinak si ten motor prostě vezme :) 

Odesláno

Měl jsem 1.1 HFX v C2 a jezdil jsem za 7,8l/100km, protože jsem byl zvyklej JET. A bohužel, ta jedenáctka jede jen když se točí. Nicméně na spotřebu se dálka dala zajet za 4,6l/100km. Nejlepší byla na spotřebu asi Fabia SDi, která dala dálku za 3,7l/100km. Na druhé straně, ať už jsem řídil 1.1, 1.4, 1,6, tak všechno jelo za osm, protože za míň to uspává.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...