kokosakov Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 rozpadla se mi patice na denní/parkovací žárovku. řešil někdo nějak jinak než koupí celé lampy? mám xenon, rok 2013 před FL díky za tipy jak na to Citovat
brutall Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 Ta patice se dá koupit zvlášť. Číslo dilu Ti napíše někdo, kdo má přístup do serviceboxu. Citovat
jarokare Odesláno 29. srpen 2020 Odesláno 29. srpen 2020 Bohužel nedá , nenašel jsem . Nebo neumím hledat Zatím jsem to vždycky řešil paticema vystříhanejma z bouraček ... Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
kokosakov Odesláno 17. srpen 2021 Autor Odesláno 17. srpen 2021 vyřešeno, 3D tisk patice, napájená žárovka napřímo (po STK přehodíme na LED), pokud by někdo ocenil, napište pavelu96 a BooST ohodnotil 2 Citovat
kokosakov Odesláno 15. duben 2024 Autor Odesláno 15. duben 2024 Tak vzhledem ke stálemu roztékání LED materiálu a pájení žárovek jsem na Allegro objevil toto: https://allegro.cz/nabidka/objimka-bay15d-upevneni-objimky-zarovky-univerzalni-p21-5w-1157-13923633660 Po drobné úpravě (odříznutí přebytečného "zoubku") v lampě drží. Teď jen vyzkoušet trvanlivost. Citovat
Mellington Odesláno 17. leden Odesláno 17. leden Ahoj, už sa to podarilo niekomu prosím nejak vyriešiť? Rozpadli sa mi obe pätice na 5008. Bohužiaľ tesne pred STK. Ďakujem Citovat
MJSytic Odesláno 17. leden Odesláno 17. leden Asi tam jedině zkusit naroubovat univerzální patici? Citovat
Mellington Odesláno 17. leden Odesláno 17. leden Ak nezoženiem na vrakáči, asi mi nič iné neostáva, ďakujem Citovat
ChouLu Odesláno 17. leden Odesláno 17. leden Ano předělávám na klasické patice musí se upravit trochu zobáčky na patici, ale jiné řešení není Citovat
dire Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor Měl jsem problém, že mi normální žárovky praskaly a taky se připékaly na patici jedna patice mi z toho odešla .Zkoušel jí sehnat na vrakovištích je to nedostatkové zboží . Přehodil jsem to na LED a 2 roky je klid .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.