morepower Odesláno 23. srpen 2020 Odesláno 23. srpen 2020 Ahoj kluci, poraďte mi nějakej dobrej set top box na DVBT2. Požadavek mám jedinej, aby to bylo spolehlivý a dobře to fungovalo. PS: televizi nemám už několik let, ale děcka tlačí a už sem nalomenej Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. srpen 2020 Odesláno 23. srpen 2020 No tak kup televizi rovnou s DVBT 2 Citovat
Agrafik Odesláno 23. srpen 2020 Odesláno 23. srpen 2020 (upraveno) STRONG SRT82 - napájení z televize z USB portu, zastrčený do HDMI , vidět je jen exterrní přijímač DO. Funguje ok a hlavně to není další pixla u telky. Upraveno 23. srpen 2020 uživatelem Agrafik Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2020 Odesláno 23. srpen 2020 další zážitek ze sběrného dvora--vezu jim velkou placatou telku a maníkovi říkám: kupte si set top box na DVBT 2 a máte do boudy dobrou televizi..., chlapík se směje a říká, že lidi jim už vozí i telky se zabudovaným boxem tak to si už žijeme jak prasata v žitě Hafity, Péťa, vendelinek a 1 další ohodnotil 4 Citovat
morepower Odesláno 23. srpen 2020 Autor Odesláno 23. srpen 2020 před 38 minutami, Radek Hurvajz napsal: No tak kup televizi rovnou s DVBT 2 jo, sory, televizor (jako tu bednu) mám, dokonce bych řekl, že solidní, jen nemám televizní vysílání. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 23. srpen 2020 Autor Odesláno 23. srpen 2020 před 31 minutami, Agrafik napsal: STRONG SRT82 - napájení z televize z USB portu, zastrčený do HDMI , vidět je jen exterrní přijímač DO. Funguje ok a hlavně to není další pixla u telky. no to vypadá rozumně, jestli to chápu dobře, tak do toho zapojim anténu, a přes HDMI to píchnu do telky. A ten externí přijímač DO, to je nějakej kablík s čidlem, kterej podtáhnu pod telkou? Mám vstupy zezadu, tam by DO nedošáhlo. Je to takle myšlený? Citovat
Agrafik Odesláno 23. srpen 2020 Odesláno 23. srpen 2020 (upraveno) Přesně tak, stačí zapojit anténu, celé to dát do HDMI, napájení vrazit do USB portu v telce. Přijímač DO má tak cca 2cm s LED indikací stavu a káblík o délce cca 70cm. Má to ještě USB vstup a jde tv progam nahrávat na flashku. Zatím jsem ještě nezkoušel časované nahrávání, ale přes tlačítko záznam jde. Přehraje to taky, i fotky a nějaké to video. U mě to funguje tak že zapnu telku, ta se sama přepne na HDMI, tak nemusím nic přepínat... EPG je trochu kostnatý - umí načíst jen sledovaný program. OSD má docela elké písmo i poměrně přehlednou grafiku. Výstup jde nastavit až na 1080p. Upraveno 23. srpen 2020 uživatelem Agrafik morepower ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 26. srpen 2020 Autor Odesláno 26. srpen 2020 tak dneska sem pořídil. Na alze maji shodou okolnosti zrovna slevu Instalace jednoducha a funguje to dobre. Nastaveni intuitivni, sem spokojenej. @Agrafik diky Citovat
morepower Odesláno 16. září 2020 Autor Odesláno 16. září 2020 Tak jen mini recenze po pár týdnech. Funguje to pořád dobře. Pořídil jsem to i děckám na telku a všichni jsme spokojený. Teda, já jen nevěděl, kolik pitomin a reklam je v tý televizi, to je děs... Plusy: je to malý, intuitivní, levný Minusy: když je jen jeden USB port, tak se sice dá přes to flashka napojit, ale nevidí to všechny filmy na ní. Občas (jednou za 30 spuštění) to naběhne bez zvuku, vypnu a zapnu a dobrý) Takže spokojenost Citovat
Agrafik Odesláno 16. září 2020 Odesláno 16. září 2020 To s tím zvukem se mi ještě nestalo. Verze SW 1.3.9, HW 1.0 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.