Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přemýšlím o koupi 5008. Jaké zkušenosti máte s prodejci popř. kterého byste doporučili a proč ? Dobrá cena, příjemné jednání, kvalitní servis ...  Budu rád, když se podělíte o vaše zkušenosti😉. Díky

Odesláno

kazdemu sedi nekdo jinej. 

hlavne spousta lidi si o litr levnejsi auto jede koupit na druhou stranu cr a servis resi u sebe ve meste, na to taky nekdy moc servisaci nejsou nadseni.

nekde zas radeji jen prodavaj a neservisuji. hele je to fakt ruzny. zase ja radeji dam vic kdyz vim ze v baraku je komplet servis a fajn lidi s kteryma budu jednat  .

ad peugeot za mne asi bud Domansky cerny most prodejce Novak - technik Zaruba nebo prodejce pani Kubu u Doska v Melnice  a technik Rosicky .

ale je to fakt na chuti kazdeho soudruha.😉

Odesláno

ahoj, no podívej, do ostravy nejeď--je tu banda nafoukaných blbců, co se tváří, že prodávají rolls-rollsy, hlavně nedávej najevo, že tomu rozumíš, pak jsi pro ně hotový nepřítel 😜

ale třeba v Hodoňovicích (najdi si na mapě) se s tebou baví jako rovný s rovným, pohodová atmosféra, vše vyřídíš na jednu-dvě návštěvy, dají i slevu s kterou jsi vůbec nepočítal, zavolají po půl roce, co a jak s autem a jak se daří 😯 (volá člověk--nee automat, že máš vyplnit dotazník pro nějakou statistiku)

ale když si dáš blond paruku, minisukni a namaluješ se, možná uspěješ i tady 😂

Odesláno
Před hodinou, Pe.Tr napsal:

....ad peugeot za mne asi bud Domansky cerny most....

Jak píšeš, každému sedí někdo jinej.....já mám zase s Domanským na ČM opačnou zkušenost, prodej i servis...

Odesláno
před 50 minutami, ozzy56 napsal:

ahoj, no podívej, do ostravy nejeď--je tu banda nafoukaných blbců, co se tváří, že prodávají rolls-rollsy, hlavně nedávej najevo, že tomu rozumíš, pak jsi pro ně hotový nepřítel 😜

ale třeba v Hodoňovicích (najdi si na mapě) se s tebou baví jako rovný s rovným, pohodová atmosféra, vše vyřídíš na jednu-dvě návštěvy, dají i slevu s kterou jsi vůbec nepočítal, zavolají po půl roce, co a jak s autem a jak se daří 😯 (volá člověk--nee automat, že máš vyplnit dotazník pro nějakou statistiku)

ale když si dáš blond paruku, minisukni a namaluješ se, možná uspěješ i tady 😂

😁😁😁  Tak asi prece jen radeji poslu tu manzelku. Diky, zkusim 👍

Odesláno
před 1 hodinou, Pe.Tr napsal:

hlavne spousta lidi si o litr levnejsi auto jede koupit na druhou stranu cr a servis resi u sebe ve meste, na to taky nekdy moc servisaci nejsou nadseni.

nekde zas radeji jen prodavaj a neservisuji. hele je to fakt ruzny. zase ja radeji dam vic kdyz vim ze v baraku je komplet servis a fajn lidi s kteryma budu jednat  .

ad peugeot za mne asi bud Domansky cerny most prodejce Novak - technik Zaruba nebo prodejce pani Kubu u Doska v Melnice  a technik Rosicky .

ale je to fakt na chuti kazdeho soudruha.😉

Souhlas, asi nekde pausalizovat ... mas pravdu, ze jet pres pul republiky kvuli napr. 3 tis je blbost👍

Odesláno

S koupí auta mám dobrou zkušenost s Peugeot centrum Brno-jih - RM servis na Vídeňské. Příjemné prostředí, příjemný a ochotný prodejce pan Hlaváček. Se servisem zkušenost nemám.

Odesláno (upraveno)

Peugeot centrum Brno-jih - RM servis na Vídeňské, taky dobrá zkušenost, koupě auta, servis a pak nasledně i pomoc s likvidací totálky, takže lze doporučit, ovšem je to vždy o lidech, pokud se to tam povyměnuje už to nemusí být stejné, ale tak je to všude.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Já ještě dodám, že bych nejel do Olomouce :( Ale má zkušenost s nimi je někde z přelomu tisíciletí. Další šanci odemne už nikdy nedostanou, přestože se s velkou pravděpodobností obměnil personál, možná i majitel.

Návštěvník
Odesláno

No já nevím no ale zkušenost jako Ozzy nemám. V Ostravě Hruška, naprostá spokojenost a nikoho nafoukaného jsem tam nepotkal. Naopak přímočaré a normální jednání. Úplně na pohodu. Prodejce mi taky volal jestli vše ok, jestli jsem spokojený, sám požádal o dotazník atd. Je pravda že jsem byl u Tichého a tam jsem se dobře necítil. Dřisty o tom jak Francouzi dělají letadlové lodě a Němci to neumí apod hrůzy. Odměřené chování. Asi má každý jinou zkušenost dle toho jak si s kým sedne, tudíž těžko radit. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...