Berkoff Odesláno 6. srpen 2020 Odesláno 6. srpen 2020 Ahojtě Mám takovou prekérku, nespíná mi klima. Když ji zapojíme napřímo cívku na baterku je to ok, sepne. Ale když to jde přes ten růžovej kabel, tak ne. Volty tam jdou, ale při zátěži to prostě lehne. Tj, mechnik u kterého jsem byl říká, že chce zjistit kam ten růžovej kabel z té cívky vede, na kterej konektor, případně, pokud někdo z Vás již něco podobného řešil, budu vděčný za nakopnutí. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. srpen 2020 Odesláno 6. srpen 2020 A mas klimu nafouknutou aby tam to napeti slo ?? Citovat
Berkoff Odesláno 6. srpen 2020 Autor Odesláno 6. srpen 2020 Samozrejme, napln tam normalne je. Ono tam jde napeti, tj, kdyby nebyl tlak, nepujdou tam volty. Prej kolem 4 baru tam bylo. Problem je pry v tom ruzovem dratu co je v tom konektoru ke kompresoru. ze to prej vypada nekde na prechodak. potrebuju zjistit kam vede, abych prosel konektor .. melo by to jit do ridici jednotky v mot prostoru nekde. Jen nevime do ktere, a treba nekdo neco podobneho uz resil ... Citovat
jarokare Odesláno 6. srpen 2020 Odesláno 6. srpen 2020 Kabel od kompresoru (č. 8060) jde přes černou 36pin patici (pod baterkou) do BSI 16pin zelený na pin č.13 . Takže buď je přechoďák v tý patici pod baterkou nebo vadný relé v BSI ... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Berkoff Odesláno 11. srpen 2020 Autor Odesláno 11. srpen 2020 Prosím, to relé je někde zvlášť? Najdu ho někde? Prošel jsem to, kabeláž je ok, takže bych chtěl vyměnit to relé, jen nemám šanci přijít na to které, kde ho najdu. Díky. V 6. 8. 2020 at 13:25, jarokare napsal: Kabel od kompresoru (č. 8060) jde přes černou 36pin patici (pod baterkou) do BSI 16pin zelený na pin č.13 . Takže buď je přechoďák v tý patici pod baterkou nebo vadný relé v BSI ... Citovat
jarokare Odesláno 11. srpen 2020 Odesláno 11. srpen 2020 Musíš rozebrat BSI a jít po tišťáku po cestě od toho pinu č.13 zkus se podívat ještě tady Citovat
Berkoff Odesláno 27. srpen 2020 Autor Odesláno 27. srpen 2020 Nakonec to je v roadcars v Číněvsi na opravu Od včera, nejspíš do zítra. BSi opravit umí, raději ať to udělá někdo, kdo ví co dělá. Každopádně díky všem za pomoc. Citovat
Berkoff Odesláno 4. září 2020 Autor Odesláno 4. září 2020 Takže v Činěvsi opravili, funguje, byla chyba v relé v BSI. Mohu jen doporučit, vše bylo jak slibili, pecka. Děkuji všem za rady a porady trucker1245 a mmartinkovic ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.