Návštěvník Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 Safra, @HanysRuž sem dlouho nic nenapsal a ani nehodil fotečku mé budoucí GT
Návštěvník Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 No není co bych tu dal, k tomu 508 je teď holka celkem špinavá a není čas ji dát dokupy Musím to v brzké době napravit
Návštěvník Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 Tak dnes udělaná první fáze ošetření kůže - čištění. Zítra nebo pozítří jestli mi to vyjde tak impregnace. Už to pocitově chtělo, hlavně sedačka řidiče. Děláno nějak po 3 měsících? Holt červená kůže je dokonalá ale potřebuje péči, moc praktické to není. Když se ale ošetří tak jsou to orgie Angel Wax je opravdu dokonalý přípravek.
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 (upraveno) Upraveno 24. červenec 2021 uživatelem Návštěvník
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 Si vypouštěl olej do příkopa? Barča a GTčko...super
*nohafuc* Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 @vagi myslíš taky na něco jinýho,než na olej? Tohle je jasná zastávka na chcaní. Péťa ohodnotil 1
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 (upraveno) Jasně, že myslím...třeba Dalešice nejsou vůbec špatný Upraveno 24. červenec 2021 uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008 Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 před 3 hodinami, *nohafuc* napsal: jasná zastávka na Barča nebyla,ta hlídala
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 (upraveno) Tak dnes auto pokřtěno, odřený celý pravý bok, od blatníku až po zadní nárazník. K tomu rána do zrcátka které se celé sklopilo a vyskočilo ven sklo. Šlo nacvaknout zpět. Najel do mě klučina když vyjížděl z parkoviště. Volal jsem policajty, čekali jsme 3 hodiny a při dojezdu mi řekli, že oni škody neodhadují a v zahraničí by mě nakopali do prdele. Že se dočkám doby, kdy budu platit 10% z výjezdu a že kdo mi nakecal, že nad 100 tisíc musí být při nehodě policie. Tak arogantní chování jsem nezažil. Krásná sobota to byla. Díky kluci @vagia @radim.1008za podporu na telefonu Upraveno 24. červenec 2021 uživatelem Návštěvník
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 před 15 minutami, HanysR napsal: nad 100 tisíc musí být při nehodě policie https://www.mdcr.cz/Zivotni-situace/Dopravni-nehody/Dopravni-nehoda-nad-100 Asi měli hoši od PČR blbý den
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 (upraveno) Ale oni operovali tím, že neodhadují škody a nemohou vědět, kolik oprava stát bude. Že je to děs, co si u nás pojišťovny dovolují. Prostě se s chlapem nedalo hnout. Poté, co jsem mu řekl že i jeho kolega na služebně mi řekl, že se hlídka volá buď při zranění nebo škodě nad 100 tis mi řekl, že ho nakopne do prdele. Takové jednání bylo šílené a přiznávám, že v té situaci a po třech hodinách čekání jsem selhal, vzdal to a jel. Čekal jsem s děckama a psem a nervy byly na pochodu. Asi jsem měl trvat na čísle odznaku, jméně apod. Žena mi řekla, že auto fotil jeho kolega když jsem to řešil s druhým. Papír ale nemám vůbec žádný. Upraveno 24. červenec 2021 uživatelem Návštěvník
Vena garážmistr Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 (upraveno) Jaj tak to nas.re. A ještě víc takové chování od příslušníků " pomáhat a chránit" . Věřím tak jako vagi že jen měli blbej den. Však když už k takové události dojde tak ty nepotřebuješ aby odhadli škodu ty potřebuješ, od nich potřebuješ jen to aby sepsali oznámení o události a aby ta událost z jejich strany dostala číslo jednací. A pokud jste než oni dojeli měli sepsaný formulář o nehodě tak je to pro příslušníka formalita do počítače přecvakat údaje z toho formuláře a už jsem zažil i to že ani situační náčrt nedělali a použili ten malinký z toho formuláře. A na druhou stranu těmto situacím se dá předejít už při hlášení na tísňovku tím že prohlásíš buď že nejste schopni se domluvit kdo je viníkem nebo že se ti protivník zdráhá prokázat totožnost. Z osobní zkušenosti vím že pojištovny pokud to jsou malé škody tak ani nějak dvakrát nezkoumaj co je psáno v tom formuláři tam je nejdůležitější vyplnit číslo pojistky každého vozidla ( nebo RZ ) a nacionále řidičů. Všechno ostatní si dokáží pokud se jim to nelíbí dozjistit samy. Jméno policajta ty nesmíš požadovat musí ti stačit číslo placky (odznaku). Ale myslím si že pokud by jsi na tom trval a teď došel na nejbližší služebnu a tohle jim vylíčil tak to budou muset řešit. A věř tomu že je dohledatelné který z příslušníků byl na místě. doufám že máš aspoň od toho škodiče vyplněný formulář? Upraveno 24. červenec 2021 uživatelem Vena garážmistr
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 (upraveno) A k.urva já jsem měl dobrý den? Na to z vysoka víte co. Ano, vše jsme měli vyplněno a škodu netuším. Já jim to taky říkal že nechci odhad a potřebuji to pro pojišťovnu. To mi oponoval, že si u nás pojišťovny moc dovolují. Řekl mi že autem jezdím a do autoškoly jsem chodil tak bych mohl alespoň něco vědět Dokonce jsem volal v sobotu v podvečer prodejci který mi to ochotně zvedl a řekl, že u 508 by volal PČR vždy. Škody bývají vždy vysoké. @Vena garážmistr Ano, od viníka mám vše. Naštěstí policajt alespoň poradil, že má napsat do záznamu přiznání viny. To jediné bylo plus. Upraveno 24. červenec 2021 uživatelem Návštěvník
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 ty taky nejsi znalec a odhadce skody. proste si je zavolal a oni maji prijet ,sepsat, tecka. platis dane? platis, cekals na ne , cekal. nehonils je. blbe kecy mit muze , ale svoji praci kdyz si ji vybral odvest musi. Charlie 1 ohodnotil 1
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 Hele po hodině čekání mi volali ze služebny, že toho mají moc a že budu minimálně ještě hodinu čekat. Že pokud bych si to rozmyslel, tak mám volat 158 a odvolat to. Vyloženě to na mě působilo, jakoby zkoušeli jestli se na to nevykašlu a nevyhnou se tomu. Ale to jsou dohady.
sitler Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 no, soudruh prislusnik byl zjevne c*rak na entou. SKoda ze nemas cislo, tohle je na jasnou stiznost. A ano, jim se k tomu nechce. Jsou to papiry a prace. Kopat se do riti na sluzebne je jednodussi. Lina, tupa hovada.
Vena garážmistr Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 Jako asi dost lidí ví že svým způsobem s lidmi v uniformě ( PČR,MP, HZS apod) jsem možná víc než solidární ale tohle je na stížnost. Protože jak píše Pe.Tr výše on měl odvést svoji práci a splnit příkaz operačního. Podle toho že píšeš že jsi čekal 3 hodiny tak to nejspíš nebyla hlídka z místního oddělení ale hlídka oddělení nehod a ty by měli vědět všechno jak se co má dělat. Když dojeli chtěli po vás doklady? Dali vám dejchnout? Nebo vysloveně vyskočili z auta a začali dělat všechno proto aby nemuseli dělat nic? A dojeli osobákem nebo dodávkou? No ale teď už je pozdě brečet nad rozlitým mlíkem každopádně škodní událost by mě nahlásit do x dní škoditel u své pojišťovny ale nečekal bych až to udělá on ale minimálně bych zavolal na asistenční linku svojí pojišťovny a tam se informoval jak dál postupovat. Záleží jakou máš pojišťovnu a jak se k tomu postaví také pojišťovna protivníka. Důležité je si pohlídat aby to on nahlásil případně to nahlásit svojí pojišťovně sám a doufat že si to pojišťovny mezi sebou vyřídí a že nebudou trvat na protokolu od PČR
sitler Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 (upraveno) Nad 100k je zakonna povinost volat PCR. Tedy soudruzi prislusnici muzou leda soupat nohama, drzet hubu a krok a makat. Jakykoliv vyjadreni z jejich strany o nelibosti je totalni neprofesionalita a nehorazna neslusnost. To at si resej sami spolu nekde mimo. Proste tupa, lina hovada. Jakykoliv argument, ze pojistovna to zvladne bez toho... taky nemusi. A nemusi chtit. Protoze nebyl dodrzen zakon. A skoda je 100k dohromady, ne na jednom/kazdem. Upraveno 24. červenec 2021 uživatelem sitler Charlie 1 ohodnotil 1
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2021 Odesláno 24. červenec 2021 Půjdu do autorizáku a tam mi poradí se vším si myslím a vše by mohli vyřešit oni i s pojišťovnou. Snad to tak bude, zatím byli vždy ochotní a jak říkám, i v sobotu byl prodejce ochotný. Pojedu t hned v pondělí. Přijeli transporterem, vyskočili z auta a začalo to. Chtěl doklady, prošel protokol o nehodě, dostal jsem dalekosáhlou přednášku, že jsem vyřešil jen to, že viník dostane pokutu atd. Jeho kolega šel fotit. To jsem se dozvěděl až pak v autě jak jsme jeli domů. Hele já už to neřeším, jen mě to překvapilo, že to tak ještě dnes funguje a napsal jsem to sem pro zpestření. Vše ostatní snad půjde dobře. Klučina byl slušný, měl v autě snad i své děvče a rodiče. Z počátku se mě snažil přesvědčit, že to půjde rozleštit ale řekl jsem, že toto rozhodně ne a místy je to na plech. To jsem si s ním ujasnil hned. Trval jsem i na PČR kvůli tomu, že jsem nevěděl výši škody. Nevím, zdali bude třeba vevnitř OK i zrcátko. Abych v zimě nezjistil, že třeba nehřeje. Nevím, jsem amatér v tomto, proto jsem na tom trval.
Recommended Posts