Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

chci mit jasne...

pri koupe referencni 307-ky jsem dostal 2 klice:

1x original s dalkovym zamykanim

1x bez dalkoveho zamykani

keys2.JPG

... vsechny ostatni znacky dodavaji min. 2x plnohodnotne klice...

Jak to je pri koupe nove 307-ky?

Diky

Odesláno

Oba mají v sobě imobilizér, akorát holt frantíci šetřej a dálkový otvírání je jen v jednom. Druhým musíš v případě potřeby pěkně růčo. Akorát nevím jak to je když máš z výroby originál alarm, jestli ti daj ty klíče dva. Věřil bych spíš že taky ne.

Odesláno

Já jsem dostal k nové 307 jeden sklopný klíč s DO a druhý \"normální\" bez DO.

Ke staré OI Elegance máme oba klíče normální, ale oba s DO.

Ale když jsem po 307 zkoušel Opla Zafiru, tak k ní byl taky jeden klíč sklopný s DO a druhý normální bez DO (a pokud mě pamě? neklame, tak druhý sklopný s DO byl v ceníku jako \"nadstandard\" za pěkně mastný příplatek).

[upravil dne 22.3.06 LubošK]

Odesláno
Původně zaslal: peton24

Jeden je s dialkovym a druhy je servisny klucik stym by si mal ist do servisu, aby nahodou ti neskopirovali frekvenciu dialkoveho otvarania. To je taka ochrana:P

Přesně tak. Když dáte autí do servisu, měl by se jim dát klíč bez DO.

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: GOHii

Úplně to sem nepatří, ale jak vám klíč s DO funguje, stává se vám, že musíte mačkat vícekrát, nebo naopak nefunguje vůbec? :papa

Za dobu těch 6ti let měněno jen jednou baterie. Může to dělat. Sice je psáno v manuálu, že to zobrazí dislay, ale prd. Najednou před Obi Most to nešlo a hotovo. Naštěstí K+B elektro hned vedle.:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: peton24

Jeden je s dialkovym a druhy je servisny klucik stym by si mal ist do servisu, aby nahodou ti neskopirovali frekvenciu dialkoveho otvarania. To je taka ochrana:P

to nechapu:myslim

pokud s nim jde odeknout rucne a nastartovat (deaktivovat imo) tak mi nejak unika smysl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...