Medvěd Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Ano, ano, ano - JÁ SE FAKT BAVÍM a kdo mě zná, ví i proč:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 2. červen 2006 Autor Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Ano, ano, ano - JÁ SE FAKT BAVÍM a kdo mě zná, ví i proč:D:D:D:D:D:D:D:D tak to povez i tem, kteri te neznaji Citovat
MJSytic Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Ty woe to je ranec Já se asi počůrám smíchy. Nejhorší je srážka s blbcem. Slečna bude zřejmně jedna z drsňaček, na který nikdo nemá a nikdy mít nebude ... Pokorně skláním hlavu a jdu obejmout mojí obyčejnou, sériovou, 10let starou 406ku. Teď jsem teprve poznal, jak luxusní auto mám a v jakém výborném stavu po 10ti pracovních letech je:super Tuningu zdar Citovat
Aluška Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Zase jsme o něco chytřejší, jak vypadá správnej tuning :D :D . Citovat
Devilstorm306 Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: Lin Tak autí je po vyvaření jak nový a kdo si myslí že prodloužená kapota a zavařený kliky není Tuning tak je u mě DEBIL a hodně velkej neznalec. Mě můj motor výkonově stačí, jezdit rychle umí každej kdo došáhne nohama na pedál... tohle téma když si někdo přečte tak se směje jaký ste zoufalci když se musíte do někoho takhle navážet, je Vám po tom prd tak se nestarejte... Já už čekal, že nenapíšeš :D:D:D (sakra kde je smajl, který by ukázal jak se tu válim smíchy) Tvoje tupost nezná hranic!! Holka, ty chceš někoho poučovat o tuningu Asi si vůbec nepochopila co jsem ti před tim psal, nebo i ostatní. Ale na tuzingovym srazu u vašeho místního HYPERmarketu jsi asi za hvězdu... Jinak ty sváry ti trošku reznou ne? Jak to máš vyvařený. Ale kýbl kitu to zachrání :D A k tomu kdo umí a neumí jezdit... už zde bylo řečeno, byla by to škoda slov PS: Napiš prosím ještě!!! Já se u toho strašně dobře bavim!!! Protože tak někoho s prominutim blbeho jsem dlooouhooo nepotkal :D Citovat
Dundee Odesláno 3. červen 2006 Odesláno 3. červen 2006 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ten bílej je hezkej, ale ty investice jsou šílený... :D Trochu mi to připomíná mě, když jsem měl golfa, taky jsem do něj cpal prachy a víc a víc se rozpadal, zmetek německej... Citovat
aka Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 taky se vzdycky tesim, co tu jeste pribyde, mam z vas radost:D:D slecno, zkuste obcas min agresivity a ignorance....ne kazdy kdo se vyjadri je debil, ackoli v nekterych pripadech to tak j:aute... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 tak šup šup bando, kde je další díl seriálu? :roker Citovat
rimmer Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: Lin Tak autí je po vyvaření jak nový a kdo si myslí že prodloužená kapota a zavařený kliky není Tuning tak je u mě DEBIL a hodně velkej neznalec. Mě můj motor výkonově stačí, jezdit rychle umí každej kdo došáhne nohama na pedál... tohle téma když si někdo přečte tak se směje jaký ste zoufalci když se musíte do někoho takhle navážet, je Vám po tom prd tak se nestarejte... slava...ja mam teda jenom kridlo a polepy palubky, tak to jsem megahustej tuner nebo ne ? jak to teda je ? at vim na cem sem, jinak mam teda uplne seriovou 605tku, tak asi zase nic co no skoda :aut PS: napadlo me jaky problem budou mit hasici s tema dverma, ale kdyz cumim na ty prahy atp. tak asi zadny, nebude to potreba, auto se pri havarii rozpuli a posadka vozu tak muze bezpecne po havarii opustit vozidlo bez pozkozeni dveri, pokud tak samozrejme neucini behem havarie [upravil dne 5/6/2006 rimmer] Citovat
Vvitty Odesláno 5. červen 2006 Autor Odesláno 5. červen 2006 2rimmer: no kdyz zavaris kliky a naplacas tam elektricky odskoky, tak dvere nejdou zvenku normalne otevrit... takze jediny zpusob, jak dostat osadku ven je vyrazit okenko a zkusit klicku zevnitr... hasici nakonec vezmou pakovky a dvere rozstrihaji, ale do jejich prijezdu ti taky nemusi nikdo pomoct... necekal bych, ze zrovna panty dveri budou tak urezly, aby se daly utrhnout rukou Citovat
vector Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty 2rimmer: no kdyz zavaris kliky a naplacas tam elektricky odskoky, tak dvere nejdou zvenku normalne otevrit... takze jediny zpusob, jak dostat osadku ven je vyrazit okenko a zkusit klicku zevnitr... hasici nakonec vezmou pakovky a dvere rozstrihaji, ale do jejich prijezdu ti taky nemusi nikdo pomoct... necekal bych, ze zrovna panty dveri budou tak urezly, aby se daly utrhnout rukou Jestli tě teda zajímá názor hodne velkýho neznalce.... Panty budou jistě samodomo z kvalitního materiálu, zvlášť, když se jedná o LamboFrantaDveře. Nejlépe materiály, které vole hodně vydržej a do kastle to bude chycené aby to vole drželo. Takže to bude vole držet, i když původní panty už by dávno uhnily. Můžeme tu ještě rozvinout teorii, jak se do šoustkáru dostat, když vyplivne baterka, ať už nám jí vytlučou hustoneony, nebo je prostě jen total brutal a po patnácti-dvaceti letech už holt neni co bejvala. Jistě by se nám dostalo poučení o tajnejch vypínačích (ha ha, kam je asi tak tajně schováme... Otevírání kapoty zvenku a jiných vychytávkách. Musím se přiznat, že podobné hovadiny sem vymýšlel ve 14ti letech a později je na učnáku pomáhal realizovat... Jenže to už je skoro patnáct let a ještě mi to přišlo jako fakt dobrej nápad. Nojo časy se mění... Ale stejně stříbrná Audi80 se zavařenejma klikama, rourou místo vejfuku a černočernejma foliema, který se dveře vyklápěly nahoru... že je to hustý... no nám to hustý připadalo... začalo zrovna vysílat radio Bonton a ty pecky co tam hráli.. jéé je vohulit to na max... víc volume a nevadí kyt na půlce au ta, to se vole stříkne příští tejden, jedem. To byl pane náskok díky technice. Auta z minulého století , nápady snad ještě starší. Ty vago, co plašíš s nehodou, jezdim vopatrně. Ty vole magnetickej spínač.. no to je hustý, na to už nikdo nepříde... Některé věci se nemění a pubertální uzlíček hormonů pubertálním zůstane.. Mařena stále vlhne, když jí Franta ukáže jak je vostrej a jak umí řezat zatáčky... Přírodo přírodo..kam chodíš na ty nápady. [upravil dne 5.6.06 vector] Citovat
Neon Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Tývoe - no to je luxusní debata - doufám, že Lin ještě přijde a bude debatit - fakt se bavim... Citovat
Citros Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Halló Lin??? Prosím napiš něco? Těším se jak z nás všech tu uděláš zase blbce.... a neodborníky. Vždyť my vlastně máme úplný tuctovky, kde se na tebe hrabem. Skvěle se bavím, tak nezapomeň napsat.... :aut Citovat
Béďa Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 myslim ze tady uz s nama normalnima seriovkama uz se asi nebude zahazovat stejnak tomu prd rozumime :D Citovat
Radek136 Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Tady mám pro slečnu návrh do budoucna na pár úprav.. Nebo se na to může vykašlat, prodáváj TO za 69900,- v jednom bazaru:D p.s. Taky hrůza:aut Citovat
Kvasky Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 dát jiný kola, sundat výdechy, samolepky, křídlo a dát jinou barvu a je to docela zajímavý auto.... ale Kadett-i se mi nikdy moc nelíbily... Citovat
cabro1 Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 tak \"slečna\" vám určitě nenapíše. zaprvé to neni slečna a za druhý moudřejší ustoupí... udivuje mě jak si umíte z dvou fotek udělat obrázek celýho auta když ste ho v životě neviděly. ty prahy byly prorezlý protože nějakej koumes navařil na originální prahy nějaký obludy z tenkýho plechu a nijak to neochránil před rzí. mě se taky nelíbyly takže šly hned odstříhat. pod nima sou celkem zdravý originální prahy který se ale stejně i s lemama a držákama ramen teď vyvařujou. když to dělá někdo kdo se tim živí a dělá to každej den už několik let tak to udělá kvalitně. jinak dveře chce Lin sama dát do hajzlu a udělat klasický s klikama kvůli našemu prckovy. a nemusí se do toho zrovna nacpat 100 000 aby to bylo kvalitně. ono když má člověk známý tak mu za protislužbu rádi vypomůžou. to je jenom informace pro ty rejpaly který asi nemaj žádný kamarády co by jim pomohly tak to všechno dávaj do značkovejch servisů kde za to vypláznou těžký prachy,přitom práce je ůplně stejná. brzdy sem dělal kompletně nový, jsou teda jenom od Ferodo ale i to je celkem slušná značka. podvozek příde na řadu hned po tom co se vrátí z vyvaření. motor až časem. až dorazí z vyvaření tak sem dám fotku ať máte zase do čeho rejpat když váš klub nemá na práci nic jinýho. no nic,i takový kluby jsou,bohužel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.