Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem !

mám následující problém, který už pretrvava vice nez mesic, ale porad se mi nedari s tim hnout :(, proto si dovoluji požádat o pomoc/radu/tip vás.

Napřed to auto udělalo jednou, pak byl par dni klid a pak zas a postupně to bylo castejsi a castejsi, az to třeba zacal delat 2x během jedne jizdy (cca 70km)

a stalo se to vždy  při akceleraci, když jsem pridal z nejakych 80-90km/h - typicky když jsem predjizdel. Najednou vyskocila hlaska, ze "engine fault" a "reparatour needed".

První navsteva v autorizovanem servisu nic nevyresila (resp. vyctene chyby byly prilis obecne)

Druha navsteva v autorizovanem servisu poukázala na moznost aktualiazce SW ridici jednotky neb dle vyjadreni servisu se za určitých okolnosti mohlo stat, ze pokud jel ridic na 20% plynu a pak ho seslapl, zaclo se to projevovat tak jak jsem psal vyse - asi tyden to bylo dobrý a po týdnu zase

Třetí navsteva v servisu a vycteni da z ridici jednotky uz nam "reklo" ze je chyba snimace tlaku ve vysokotlakem cerpadle

Ctvrta navsteva servisu = montaz nového vysokotlakého cerpadla minuly patek

No a dnes rano cestou do práce jsem opet akceleroval z cca80km/h a najednou zase zvukova signalizace, zase "engine fault" a "reparatour needed", proste to same :( ... a me dochazi invence :(

někdo prosim nejaky tip, radu, zkušenost na moznou pricinu této chyby ?

diky

bure 

Odesláno (upraveno)

jen jsem se domnival, ze tohle uz se muselo urcite nekomu prihodit, pochybuji o tom, ze jsem první.

tak třeba se v tom mem laickem popisu "někdo pozna", komu uz se to stalo a třeba poradi, co to bylo v jeho pripade...

kazdopadne konkretni kod chyby dodam jakmile se dostanu tento tyden do servisu ....

Upraveno uživatelem bure508
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Ano přihodilo.. několikrát ale pokaždé je to něco jiného ;) od problémů s podtlakem, přes čidla, vadné turbo, díra v trubce až po problém s řídící jednotkou.. těch možností je moc

Odesláno (upraveno)

.. a s konkretim cislem chyby se da predpokladam zúžit porouchana oblast ? :)

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 3 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny, jdu si také pro radu ... Vezl jsem manželku k porodu do Podolí a zapnul jsem Sport a jen co to šlo (jen tak tak jsme to stihli) a když jsem pak jel domů, tak jsem zjistil, že když akceleruji, tak mi to zahlásí Engine fault + hlaska ESP/ASR fault .... Když vypnu motor, hlášky zmizí a treba celou jízdu v klidné jízdě mi to neukáže. Nejdřív jsem si myslel, že se chyby hlásí při 80km/h a vyšší ... Ale za vesnicí jen na to dupnul a vyhodilo to i při nižší rychlosti. Palivový filtr jsem měnil tento rok.... Diagnostiku nemám, takže nemůžu vám nyní zaslat kód chyby :((, nemám nikoho kolem Prahy, kdo by mi to vyjel (nepočítám servisy)

Upraveno uživatelem Noves
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte, 

tak mám stejný problém. Prozatím jsem vyměnil jen palivový filtr. Loni byl vyměněn regulační ventil na čerpadle. Diagnostika vypsala chyby:

P0087 - tlak paliva je pod mezní hodnotou

P0094 - nekoherence tlaku paliva měřeného s příliš otevřeným regulátorem průtoku. 

Je to možné, že by mohl být špatný snímač na rampě ? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...