Marlin Odesláno 13. leden 2008 Autor Odesláno 13. leden 2008 neco z dnesniho vyletu do Liberce Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Marlin: to byl umysl že jsou ty fotky do zelena? Já bych to viděl spíš takhle - [upravil dne 13/1/08 Radek Hurvajz] Citovat
Marlin Odesláno 13. leden 2008 Autor Odesláno 13. leden 2008 jop je to umysl... A ted to vypada ze nejakou dobu fotky nebudou, protoze se mi prave ted rozbil fotak netusite nekdo kolik muze stat oprava USB pripojky a kde mi to nejrychleji zpravi? Njlepe Liberecko Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: Marlin jop je to umysl... A ted to vypada ze nejakou dobu fotky nebudou, protoze se mi prave ted rozbil fotak netusite nekdo kolik muze stat oprava USB pripojky a kde mi to nejrychleji zpravi? Njlepe Liberecko no nekecej, on se pokakal, no tak to je ale blbý teda od něj, no a zaruka jako není nebo co? Co nejde, kdyžtak vyndej baterku na 10 min a zkus ho připojit znova [upravil dne 13/1/08 Radek Hurvajz] Citovat
Escaper Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Marlin: co jsi delal, na prenaseni je tam ten popruh a ne usbcko Citovat
Berkoff Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Nocni Kutna Hora Pracovni foto pro jeden nejmenovany bar v Novem Bydzove Kamoska pri foceni canonem 350D Vysilac na Prachni, u Noveho Boru Komin v KARBOX Horice Chlumec Nad Cidlinou Chlumec nad Cidlinou Dyztak link do fotoalba:http://berkoff.chlumec.net/index.php [upravil dne 15/1/08 Berkoff] Citovat
Marlin Odesláno 15. leden 2008 Autor Odesláno 15. leden 2008 Původně zaslal: Berkoff Vysilac na Prachni, u Noveho Boru [upravil dne 15/1/08 Berkoff] Prachen je prachen. A ne u Noveho Boru, dyztak u Okrouhle Citovat
Berkoff Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Berkoff [upravil dne 15/1/08 Berkoff] Prachen je prachen. A ne u Noveho Boru, dyztak u Okrouhle ¨ Okrouhle? covece, vim ze tam je kamenice, a novy bor je asi 6 km odsud .. ale okrouhla ... nevim, ty ses nekde kolem? Citovat
Marlin Odesláno 16. leden 2008 Autor Odesláno 16. leden 2008 Okrouhla. Ja jsme primo z vesnice, co je pod Prachni, hned za borem. Citovat
myryn Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 pro : vinorak - ty černobílý jsou fakt dobrý /aspoň podle mě/ ta první - světlo a stín a poslední /momentka/ - voda Citovat
Berkoff Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Marline, tak nekdy zapijem, nebo aspon pokecame, sem v Prysku kazdej vikend vetsinou hustyyyy, jak je ten svet malej Citovat
vinorak Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: myryn pro : vinorak - ty černobílý jsou fakt dobrý /aspoň podle mě/ ta první - světlo a stín a poslední /momentka/ - voda Ty první dvě jsou z kriminálu v Uherském Hradišti. dík za chválu.. Citovat
Marlin Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Berkoff Marline, tak nekdy zapijem, nebo aspon pokecame, sem v Prysku kazdej vikend vetsinou hustyyyy, jak je ten svet malej neru. Ja jsem pro. do prysku to je kousek Kor kdyz delam v lustrech Citovat
kentaur01 Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 ...JEDNA ZDATNÁ FOTEČKA.......TCHÝNĚ MĚ NAŘKLA , ŽE SEM POSLAL DĚTI ŽEBRAT DO RUMUNSKA .. Citovat
kentaur01 Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 ........NOOOOOO , TAK TO JE NA FACKU .....TY TECHNICKY ZDATNÝ RUČIČKY UŽ TAM NEUMĚJ NACPAT ANI FOTKU ....BUD DOZVUK SILVESTRA ...NEBO TO CHCE SPÁNEK.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.