ozzy56 Odesláno 3. květen 2022 Odesláno 3. květen 2022 já psal nahoře, že ke mně na krmítko přilétá datel, ale včera večer jsem to podle fotek musel změnit--taky k nám lítá strakapoud velký (podle wiki), ale zaboha ho nemůžu vyfotit, přiletí jen když jsem venku, když čekám u okna s foťákem tak neee Citovat
Fruktis Odesláno 3. květen 2022 Odesláno 3. květen 2022 @Goldinkapěkná procházka... A díky za tipy.. Mame to s mladasem tak na tři čtyři vychazky Ještě nějaké tipy na krásy v okolí? Citovat
Goldinka Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 @Fruktis jak teď začne lepší počasí, tak budem chodit víc, tak se určitě podělím zatím máme naplánovaný přechod přes Rychory asi i s nějakým spaním pod sirem (cca 45 km) a koncem května víkend v Jestřebích horách Jinak je fajn procházka ze Svobody přes Modré kameny, Černá Hora, Janské lázně, Jánská hora a vylezes v Mladých bukach. Cca 13 km. Nebo dojet do Žacléře a z něj po lesních stezkách do Svobody, nebo dojet do Velké Úpy (nebo kraj Pece pod Sněžkou a odtud do Svobody přes Modré kameny. Obojí vychází na cca 12-15 km Péťa a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 @Goldinka díky zkusime Goldinka ohodnotil 1 Citovat
Goldinka Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 V neděli ve dvě odpolko prý "Jdeme na vycházku." No, proč ne ze Svobody na Rychorskou boudu po žluté (ze Slunečné stráně výhled na Sněžku nikdy nezklame ), přes boudu Pašovka. Nahoře zataženo, slejvak se nás držel až dolů do Maršova pouhých 10 km, ale opět polovina cesty do krpalu. Tady to jinak nejde pavelu96, Pepito, Rikic339 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 12. květen 2022 Odesláno 12. květen 2022 (upraveno) V 3. 5. 2022 at 8:04, Weri 605 napsal: Je to pár.. hnědá je madam a podle pupku za chvíli snese Ještě se nevysypala Upraveno 12. květen 2022 uživatelem Péťa davidse, Pepito, vendelinek a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 23. květen 2022 Odesláno 23. květen 2022 (upraveno) Výhled z vyhlídky Frýdlantského zámku A pro veřejnost je na zámku otevřené nádvoří s kavárnou a vynikajícími palačinkami Upraveno 23. květen 2022 uživatelem pavelu96 Doplnění davidse, vendelinek, Radek Hurvajz a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Goldinka Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Tentokrát jsme opustili kopečky v Krkonoších a dali si menší "přechod" přes Jestřebí hory. Vlakem jsme dojeli do Velkých Svatoňovic a odtud se vydali na výstup nad Jestřebí boudu. Od Jestřebky je to jen kousek na rozhlednu Žaltman a Markoušovickou rozhlednu. V sobotu jsme se šli teda projít směrem na Žaltman a po okolních kopečkách a zajímavých místech (Bílý kůl, Lotrandova sluj). Přespávali jsme nad Jestřebkou v lese, kde byl i táborák pro děcka. Zima děsná, bo v noci byly asi jen 3 stupně V neděli jsme se vydali pěšky přes Markoušovickou rozhlednu a Petříkovice do Trutnova. Původně jsme chtěli jít přes Petříkovické sjezdovky do Zlaté Olešnice a na Stachelberg, nicméně na sjezdovkách byly vypuštěné krávy a pohyboval se tam i obrovský býk tak jsme to nakonec zavrhli a do TU šli po silnici. Za ty dva dny našlapáno celkem téměř 40 km s batožinou. No a tady nabízím pár cvaků "Zpívající" rozhledna Žaltman a výhledy z ní směr Sněžka opačný směr Večerní krajinka, výhled nad Jestřebí boudou Markoušovická rozhledna a výhledy z ní Na Sněžku... Kuk na Trutnov Mega stopa mega psa davidse, Péťa, Rikic339 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 (upraveno) @Goldinka mega stopa psa to s pěti prsty určitě není viděl bych to na méďu Béďu Upraveno 30. květen 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Stopu s pěti prsty má u nás snad jedině medvěd Goldinka ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 (upraveno) Tak třeba ještě jezevec, ale podle velikosti této cca 14-15cm to jezevec jistě nebyl... Předpokládám přední packu medvěda. Zadní by byla delší, ta připomíná tak trochu lidskou nohu. Upraveno 30. květen 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 No tak to je málý zvíře, toho jsem nepočital Goldinka ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Jsem ostuda, na předělaném Žaltmanu jsem ještě nebyl Goldinka ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Jakým přístrojem to bylo foceno @Goldinka Citovat
Goldinka Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 (upraveno) @minimaxa no a já furt co mi na té stopě nesedí! Ty slapoty byly rozesete po cestě zhruba jeden kilak, vedla na okraji lesa a louky. Ale na medvěda mi to přišlo maličké, leda nějakej hodně drobnej medvídek... Edit: tak jsme koukali na fotky medvědí stopy a ten má prsty takový podlouhlejsi... Tak muž ještě hledal a pět prstů můžou mít i velcí psi jako pyrenejsky horský pes, ten pátý prst může být pasparek, který je v chovu požadován. Takže to asi spíš byl mega pes než medvěd @davidse Bohužel iPhonem 8... Nechtělo se mi tahat se zrcadlovkou a samozřejmě jsem toho litovala Upraveno 30. květen 2022 uživatelem Goldinka Citovat
Goldinka Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Před hodinou, Péťa napsal: Jsem ostuda, na předělaném Žaltmanu jsem ještě nebyl Určitě si zajdi, když fučí, tak to zní jako kdyby byl v lese a nahoře nějaký koncert a na vrcholku je cedulka, že se tam nemá chodit za bouřky Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 Když vidím co ten iPhone provedl s tou oblohou tak bych se tlouk do hlavy že jsem si tu zrcadlovku nevzal. Však ta A6000 není zas tak velká, Teda pokud už není prodaná? @Goldinka? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 (upraveno) Já jsem snad po roce, ne li déle vytáhl Lumixe Upraveno 31. květen 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Goldinka Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 (upraveno) @Radek Hurvajz nee, ta je dávno fuč, teď mám Canon EOS 500D, nějaký telátko k tomu a 18-136. Sháním (ne teda nijak aktivně, příliš teď nefotim) nějakou pevnou padesátku a nebo i něco kratšího na krajinky. Do budoucna bych ráda i lepší tělo. Kamarádka se zbavovala a mě ta bezzrcadlovka moc nebavila, neměla sem pocit, že držim pořádnej foťák v ruce, proto šla Navíc ty fotky sou přes odkaz na FB a FB po nahrání ty fotky dost zprzní. Originál není zas tak marnej Upraveno 31. květen 2022 uživatelem Goldinka Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.