Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
v podstatě je to hodně podobné... \"ARW je RAW soubor\" u zrcadlovek canon, nikon, atd.. lezou fotky s koncovkou .raw .. u sony alpha je ale koncovka .arw.. :)

Upresnim ze RAW jsou zjednodusene surova data.. a to jake lezou koncovky u ruznych vyrobcu pro RAW je vec dalsi (ani Canon nema koncovky \".raw\") :papa

Odesláno

Web se mi líbí :super tak jsem kliknul na \"to se mi líbí\" a vyskočila na mě nějaká Obličejová kniha. Nevím co s tím, zkusím strčit hlavu do skenéru, esli mě to pustí dál...

Odesláno
Web se mi líbí :super tak jsem kliknul na \"to se mi líbí\" a vyskočila na mě nějaká Obličejová kniha. Nevím co s tím, zkusím strčit hlavu do skenéru, esli mě to pustí dál...

tak jak to dopadlo stím skenerem... přežil jsi to ? :D jinak dík :super

Odesláno

tak jak to dopadlo stím skenerem... přežil jsi to ? :D jinak dík :super

Já to přežil, ale když jsem zavíral dekl tak jsem asi moc přitlačil a prasko sklo. Tak jsem celej pořezanej. Už chápu, že tyhle sociální sítě můžou zabíjet.... :nevim

Odesláno
a ta slecna Pavlinka je preco v kategorii medzi zvieratami???? :myslim

to tiez nejaka diva zver?? :D:D :mrk:mrk :papa:papa

Mezi zvířatami ??? :myslim pokud myslíš na facebooku tak to je jen ukázka fotek z loňského roku.. :D není to různě rozděleno..

+ Jestli je moje snoubenka divá zvěř nebudu rozebírat :D:D:D

Odesláno
pockej snoubenka? tady se nekdo s necim nepochlubil.. jinak stranky a foto pekny..

už dlouho ;) svatba se pořád odkládá ale příští rok na jaře to už dopadne :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Fotky jsou opravdu libovy.. :) a ty fotky z HR z Podgory ve me vyvolaly docela nastalgii, protoze jsme tam jezdili kdyz jsem byl maly spunt.. pak se nejak cela rodina zamilovala do Holandska a tak jezdime uz nekolik let tam.. :D

Odesláno

Tak sme si tak včera večer v klidu seděli, koukali na film a najednou se nám něco nahrne oknem do místnosti s hromovým hlukem. Nejdřív sem se zděsila, že je to sršeň, ale pak si to sedlo, a zjistili sme, že je to naprosto krásná můra - Lišaj vrbkový. Tak se s vámi o toho fešáka musím podělit :))))

lisajfb.JPG

Odesláno

Fata morgana PRAHA, foceno Nokii N8 makro rezim...

23042011142.th.jpg

Natáčení v Pha, za mnou stoji Matty... Taktez foceno Nokii N8, plus oziveni barev...

matiiamrsm.th.jpg

[upravil dne 10.7.11 10:31 mr.SM]

Odesláno

Dneska nebylo nic tezkeho nejaky blesk vyfotit... jsem udelal 2 fotky a pak se mi fotak vybil.. :D:( ale jedna fotka je libova... ale jak rikam, foceni bylo narychlo kvuli te baterce.. foto pridam zitra jestlo se dostanu k pc.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...