wolziino Odesláno 6. květen 2020 Odesláno 6. květen 2020 Ahoj Peugeoťáci, obracím se na Vás s dotazem. Začala mi na Peugeot 307 2.0 HDi 66kw rv. 04 prokluzovat spojka do kopce prvně na 5. stupeň a pak už i na 3. stupeň, 2500 otáček a jen to klouzalo. Sundal jsem převodovku a koukl na spojku. Můj dotaz zní, zdá se Vám dle fotek lamela s přítlačákem špatná? Nevím kolik mm má mít lamela, ale nepříjde mi moc K.O. Co Vy na to? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2020 Odesláno 6. květen 2020 že ta lamela je jak nová je normální, ale přítlačák je vyhřátý-unavený, resp., unavená je talířová pružina v něm, doby kdy se sjela lamela jsou dávno pryč Citovat
krtek 2 Odesláno 6. květen 2020 Odesláno 6. květen 2020 (upraveno) pozri na pritlacak na rovinnost plochy priloz pravitko a strkaj tam sparomierky zrejme je pokruteny, podla fotky lamely, polka zabera polka nie, vidno tam dva letokruhy Upraveno 6. květen 2020 uživatelem krtek 2 Citovat
wolziino Odesláno 6. květen 2020 Autor Odesláno 6. květen 2020 Tak to já jí raději udělám, děkuji za názor. Jen se zeptám, čím to může být? Abych tam nedal celou sadu novou a za chvíli zase. Citovat
krtek 2 Odesláno 6. květen 2020 Odesláno 6. květen 2020 (upraveno) hdi ma priemerovo mensie spojky napr oproti tdi neviem preco? ,treba sa k tomu patricne chovat pozri aj zotrvacnik ak je zakaleny(respektive vyhriaty ) ze ma na sebe duhove farby tak bolo by dobre aj ten vymenit ,pretoze moze zakratko odist aj nova sada spojky ale to sa stava vecsinou u dvojhmoty protoze ten kotuc zotrvaku na spojke je docela tenky ale u jednohmoty je to jeden hruby kus zeleza takze len tak sa zase neprehreje Upraveno 6. květen 2020 uživatelem krtek 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2020 Odesláno 6. květen 2020 viděl jsem těch spojek z 2.0 HDi více, lamela jak nová (sjetá jen setiny mm), ale spojka začala klouzat..., nedával bych jen přítlačák, protože když je spojka dole, je rozumné ji vyměnit v sadě, čím to je nevím--možná špatná výrobní šarže, špatně spočítaná pružina přítlačáku, bůhví Citovat
Dado240 Odesláno 10. květen 2020 Odesláno 10. květen 2020 Zdravím, chcel by som sa opýtať, Pri rozjazde za studena a do zatáčiek keď pridávam, tak sa ozýva piskotavý zvuk, keď spojku vyšliapnem, tak zvuk prestane. Keď sa motor zahreje, tak sa to neprejavuje. Je to spojkou alebo nejaké ložisko. Dík za odpoveď. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2020 Odesláno 10. květen 2020 když pískot po sešlápnutí pedálu přestane, bude to ložisko, jezdil bych v klidu dál, až se to projeví více Citovat
Zdeník Odesláno 14. květen 2020 Odesláno 14. květen 2020 Ja by som pre istotu pozrel, kolko je oleja v prevodovke Hafity a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.