Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Peugeoťáci,

obracím se na Vás s dotazem. Začala mi na Peugeot 307 2.0 HDi 66kw rv. 04 prokluzovat spojka do kopce prvně na 5. stupeň a pak už i na 3. stupeň, 2500 otáček a jen to klouzalo. Sundal jsem převodovku a koukl na spojku. Můj dotaz zní, zdá se Vám dle fotek lamela s přítlačákem špatná? Nevím kolik mm má mít lamela, ale nepříjde mi moc K.O. Co Vy na to? 

IMG_20200430_153945.jpg

IMG_20200430_154003.jpg

IMG_20200430_154040.jpg

Odesláno

že ta lamela je jak nová je normální, ale přítlačák je vyhřátý-unavený, resp., unavená je talířová pružina v něm, doby kdy se sjela lamela jsou dávno pryč

Odesláno (upraveno)

pozri na pritlacak na rovinnost plochy

priloz pravitko a strkaj tam sparomierky

zrejme je pokruteny, podla fotky lamely, polka zabera polka nie, vidno tam dva letokruhy 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

hdi ma priemerovo mensie spojky napr oproti tdi 

neviem preco? ,treba sa k tomu patricne chovat 

pozri aj zotrvacnik ak je zakaleny(respektive vyhriaty ) ze ma na sebe duhove farby tak bolo by dobre aj ten vymenit ,pretoze moze zakratko odist aj nova sada spojky 

ale to sa stava vecsinou u dvojhmoty protoze ten kotuc zotrvaku  na spojke je docela tenky ale u jednohmoty je to jeden hruby kus zeleza takze len tak sa zase neprehreje 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

viděl jsem těch spojek z 2.0 HDi více, lamela jak nová (sjetá jen setiny mm), ale spojka začala klouzat..., nedával bych jen přítlačák, protože když je spojka dole, je rozumné ji vyměnit v sadě, čím to je nevím--možná špatná výrobní šarže, špatně spočítaná pružina přítlačáku, bůhví

Odesláno

Zdravím, chcel by som sa opýtať, Pri rozjazde za studena a do zatáčiek keď pridávam, tak sa ozýva piskotavý zvuk, keď spojku vyšliapnem, tak zvuk prestane. Keď sa motor zahreje, tak sa to neprejavuje. Je to spojkou alebo nejaké ložisko. Dík za odpoveď.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...