Guest Masinka Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 ... po projeti utrzene krajnice sorry za kvalitu, foceno telefonem Citovat
Chip Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 pekny tos udelal sam? ale to nejsou tvoje kola, ze? Citovat
Guest Masinka Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 to jsem udelal sam a jsou to moje kola, bohuzel. Citovat
Fusion Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Původně zaslal: Masinka to jsem udelal sam a jsou to moje kola, bohuzel. Bych se pokusil vymáhat škodu na majiteli vozovky (obec, stát...). Volals policajty na místo? Citovat
Guest Masinka Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Masinka to jsem udelal sam a jsou to moje kola, bohuzel. Bych se pokusil vymáhat škodu na majiteli vozovky (obec, stát...). Volals policajty na místo? volal jsem je, dostal jsem 1000 Kc pokuty za neprispusobeni rychlosti jizdy stavu vozovky, k moji smule na silnici byla znacka nerovnosti na silnici, takze smula :-(. Jo a do ty diry jsem vlilt v protismeru, kdyz jsem predjizdel, takze na vyhybani nebylo misto. Citovat
Fusion Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Chápu, chápu. Ten stav silnic je fakt na dvě věci, ale na ježdění ne. A ještě musí clověk zaplatit policajtům, nechápu Citovat
Guest Masinka Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 no zamrzi to, ted uz si na tu diru dam pozor. Jinak je to smerem z melnika na dalnici, za obci mlcechvosty do stoupani za vesnici, takze tam radsi nepredjizdejte nebo pokud jedete z druhe strany, tak taky velmi opatrne. Citovat
vector Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Původně zaslal: Masinka no zamrzi to, ted uz si na tu diru dam pozor. Jinak je to smerem z melnika na dalnici, za obci mlcechvosty do stoupani za vesnici, takze tam radsi nepredjizdejte nebo pokud jedete z druhe strany, tak taky velmi opatrne. To sou ty co lítaj s třílitrem vole V6, dupou na to a pak takhle skončej. Mladý paka na silnici ... všechno bych to střílel. Sakra Mašinko ty naše tankodromy s pastma ma mamuty, koukám, že si nedopadnul nejlíp. Já sem taky už stačil vymést pár děr.. to zas bude pálka za přední nápravu a z kol budou šišky. Musíme to tad ynějak vydrřet, ale na vině jsou řidiči to je jasný. Litr pokuty... asi bych ho umlátil heverem. Zkus tohle http://www.j2alu.cz/ Já sem z nich byl nadšenej a nejsem sám. Citovat
chechet Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 jeste se 106tkou jsem na dalnici najel na dreveny hranol, ktery se vynoril zpod kamionu co jel prede mnou. moje kolecko vypadalo zhruba jak to vlevo na fotce a na aute se utrhla takova mala hlinikova pyzda. to nasere. Citovat
Béďa Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 je to smutny v jakym stavu jsou nase silnice Citovat
Driver Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Původně zaslal: Béďa je to smutny v jakym stavu jsou nase silnice To není smutný to už je k pos....í, když jedu ze servisu kde mi zrovna udělali geometrii abych si náhodou nesjel nový zimáky a první co se stane, že cestou odtamtud vymetu snad největší past na mamuty v oblasti Citovat
mk405 Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 au au, to zamrzí já osobně plecháče sundávam ne když začne jaro ale až když jsou silnice zalepené :mad: Citovat
John Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: mk405 au au, to zamrzí já osobně plecháče sundávam ne když začne jaro ale až když jsou silnice zalepené :mad: Tak to bych asi jezdil cely rok na plecháčích... silničáři jsou děsně rychlí.... :mad: :mad: Jinak škoda kol.. :bojim Citovat
mk405 Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 jj, taky přezouvám vždy jako poslední hold trest za nízkej profil Citovat
Béďa Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Béďa je to smutny v jakym stavu jsou nase silnice To není smutný to už je k pos....í, když jedu ze servisu kde mi zrovna udělali geometrii abych si náhodou nesjel nový zimáky a první co se stane, že cestou odtamtud vymetu snad největší past na mamuty v oblasti No to kazdopadne nasere ale co s nima nadelame Citovat
Gotrek Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 jj... škoda... Já říkal, že na naše silnice je nejlepší to OT... Citovat
Hics Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 kuwa...to mě mrzí... já ty kola vomrk včera u Vašendy a ty fotky jsou ještě dost milostivý... Hele, ale vemte si, že by do toho vlítnul někdo ma motorce... to má bez debat vyřešený. Já bych skoro zaved cedule, že je jako vozovka v následujících 500 metrech sjízdná - ba co víc - děr prostá a všude jinde bych počítal, že budou pasti. Nakonec na teplický dálnici asi 5 km za odbočkou na Kralupy směr Teplice sou v pravym pruhu díry, že mi vyhrkly pomalu slzy z vočí, který mi takřka vypadli na kolena. Srát na to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.