Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte , 

mám veľmi jednoduchú otázku :) Je podľa Vás takýto odtieň zadného nárazníku normálny? Zadný nárazník bol po nehode menený v autorizaku plus lakovanie . Pred 4r bol lakovany predný nárazník (ten sedi ) spolujazcove dvere už netrafili celkom , ale ten zadný nárazník je katastrofa . Model 508 , farba biele perlet . Mne to príde ako lentilkovo . Auto mi bolo dnes takto odovzdane . Prikladám aj foto pred nehodou ( prvé dve sú pred lakovanim zadného nárazníka ) . Pozeral som tu jedno biele 508 GT a tam sa mi zdá že ten zadný nárazník tiež veľmi nesedí . Dá sa to vôbec napakovať aby to sedelo ? Ďakujem za rady , priepadne odporúčania 

57328DF4-7552-496D-8818-9101C5865981.jpeg

8C071DB0-93F2-4252-B079-72B100598ED7.jpeg

F873E47F-0821-4485-BDCA-2A33463038AF.jpeg

8C7A7658-69D3-4B9E-A9B7-2DFB4189CA31.jpeg

0D4A8CE3-5B19-4A1B-8EC2-5C5756B65858.jpeg

80F5DAC4-4B54-4B50-8891-AE00197EC74C.jpeg

Odesláno (upraveno)

mám béžovou barvu, od novoty je vidět rozdíl v odstínu mezi nárazníkem a dveřmi, je to proto, že nárazník je plastový a dveře plechové ..... tak mě to bylo vysvětleno ....... a má to logiku (je to patrné i na jiných značkách) ... 

jo, a má na to vliv i osvětlení a úhel ........

Upraveno uživatelem jarda20
Odesláno

Nové auto ma u většiny automobilek jiné odstíny u nárazníků,  protože je nelakuje továrna, ale dodavatel. Rozdíl ale není markantní. 

U tebe je problém, že máš perletovy odstín a ten je velmi nachylny na aplikaci. I když se použije správná receptura, nemusí se to povést. 

Reklamuj to, že odstín nesedí, ať to přelakují. 

Odesláno
před 22 hodinami, jarda20 napsal:

mám béžovou barvu, od novoty je vidět rozdíl v odstínu mezi nárazníkem a dveřmi, je to proto, že nárazník je plastový a dveře plechové ..... tak mě to bylo vysvětleno ....... a má to logiku (je to patrné i na jiných značkách) ... 

jo, a má na to vliv i osvětlení a úhel ........

To áno má . Ale toto mi príde ako výsmech za 1200 EUR ( výmena nárazníka plus lakovanie ) 

Odesláno

Mam hnede auto a predni naraznik mam skoro do cerna. Kdyz jsem to kupoval nove, tak me nenapadlo takovou vec kontrolovat (kupoval jsem v lednu a vsiml si toho az v lete). Priste uz budu. Zadni naraznik sedi 100%. Nicmene stejne vsichni rikaj, ze mam cerne auto a ne hnede, tak je to jedno. Az budu auto prodavat, tak az bude po mrakem🤨

Odesláno

Ahoj ,

také přispěji na mladýho 308če ( barva šedosříbrná KCA - LAK ŠEDÁ ARTENSE ) když byla nová tak mi dělali přední nárazník u kopeckýho v praze a absolutně k nerozeznání.
podruhé události zadní nárazník , smluvní lakovna pojišťovny a nárazník tmavší o odstín bylo my vysvětlono že to tak plast dělá, je ale divné že né každému.

Bavil jsem se s lakýrem který dělá v Plzni přímo u peugotu mají vlastní lakovnu a řekl mi že hodně záleží na dodavateli barvy že oni mají přímo originál barvy peugeot, ale že spousty značkových servisů má smluvní lakovnu a používají (míchají)barvy jiných dodavatelů) a může to hodit jiný odstín na plastech hlavně u metalických barev.

Odesláno

ja mam tiez bielu perlet a lakoval som zadny naraznik a nie je vidiet ziaden rozdiel...a to som lakoval u sukromnika, kde si len objednal farbu od peugeotu...z mojho subjektivneho pohladu, na zaklade tretej fotky, tam nemas bielu perlet, ale iba biela farbu...na slnku je vidiet najvacsi rozdiel

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...