aplle_508 Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 Ahojte , mám veľmi jednoduchú otázku Je podľa Vás takýto odtieň zadného nárazníku normálny? Zadný nárazník bol po nehode menený v autorizaku plus lakovanie . Pred 4r bol lakovany predný nárazník (ten sedi ) spolujazcove dvere už netrafili celkom , ale ten zadný nárazník je katastrofa . Model 508 , farba biele perlet . Mne to príde ako lentilkovo . Auto mi bolo dnes takto odovzdane . Prikladám aj foto pred nehodou ( prvé dve sú pred lakovanim zadného nárazníka ) . Pozeral som tu jedno biele 508 GT a tam sa mi zdá že ten zadný nárazník tiež veľmi nesedí . Dá sa to vôbec napakovať aby to sedelo ? Ďakujem za rady , priepadne odporúčania Citovat
jarda20 Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 (upraveno) mám béžovou barvu, od novoty je vidět rozdíl v odstínu mezi nárazníkem a dveřmi, je to proto, že nárazník je plastový a dveře plechové ..... tak mě to bylo vysvětleno ....... a má to logiku (je to patrné i na jiných značkách) ... jo, a má na to vliv i osvětlení a úhel ........ Upraveno 10. březen 2020 uživatelem jarda20 Citovat
aplle_508 Odesláno 10. březen 2020 Autor Odesláno 10. březen 2020 Jedna strana mi príde príliš tmavá a tá druha príliš biela . Za nova to tak nebolo Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 celkove jsou plastove dily tmavsi ale ten naraznik ma tak o 3 cisla jinej odstin Citovat
MilanF1 Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 Nové auto ma u většiny automobilek jiné odstíny u nárazníků, protože je nelakuje továrna, ale dodavatel. Rozdíl ale není markantní. U tebe je problém, že máš perletovy odstín a ten je velmi nachylny na aplikaci. I když se použije správná receptura, nemusí se to povést. Reklamuj to, že odstín nesedí, ať to přelakují. ChouLu ohodnotil 1 Citovat
aplle_508 Odesláno 11. březen 2020 Autor Odesláno 11. březen 2020 Pondelok ide auto na prelakovanie, hodím foto keď to bude hotové . Ďakujem zatial všetkým MilanF1 ohodnotil 1 Citovat
aplle_508 Odesláno 11. březen 2020 Autor Odesláno 11. březen 2020 před 22 hodinami, jarda20 napsal: mám béžovou barvu, od novoty je vidět rozdíl v odstínu mezi nárazníkem a dveřmi, je to proto, že nárazník je plastový a dveře plechové ..... tak mě to bylo vysvětleno ....... a má to logiku (je to patrné i na jiných značkách) ... jo, a má na to vliv i osvětlení a úhel ........ To áno má . Ale toto mi príde ako výsmech za 1200 EUR ( výmena nárazníka plus lakovanie ) Citovat
AlBunda Odesláno 11. březen 2020 Odesláno 11. březen 2020 Mam hnede auto a predni naraznik mam skoro do cerna. Kdyz jsem to kupoval nove, tak me nenapadlo takovou vec kontrolovat (kupoval jsem v lednu a vsiml si toho az v lete). Priste uz budu. Zadni naraznik sedi 100%. Nicmene stejne vsichni rikaj, ze mam cerne auto a ne hnede, tak je to jedno. Az budu auto prodavat, tak az bude po mrakem Citovat
Multiplex406 Odesláno 11. březen 2020 Odesláno 11. březen 2020 Ahoj , také přispěji na mladýho 308če ( barva šedosříbrná KCA - LAK ŠEDÁ ARTENSE ) když byla nová tak mi dělali přední nárazník u kopeckýho v praze a absolutně k nerozeznání. podruhé události zadní nárazník , smluvní lakovna pojišťovny a nárazník tmavší o odstín bylo my vysvětlono že to tak plast dělá, je ale divné že né každému. Bavil jsem se s lakýrem který dělá v Plzni přímo u peugotu mají vlastní lakovnu a řekl mi že hodně záleží na dodavateli barvy že oni mají přímo originál barvy peugeot, ale že spousty značkových servisů má smluvní lakovnu a používají (míchají)barvy jiných dodavatelů) a může to hodit jiný odstín na plastech hlavně u metalických barev. Citovat
puq Odesláno 12. březen 2020 Odesláno 12. březen 2020 ja mam tiez bielu perlet a lakoval som zadny naraznik a nie je vidiet ziaden rozdiel...a to som lakoval u sukromnika, kde si len objednal farbu od peugeotu...z mojho subjektivneho pohladu, na zaklade tretej fotky, tam nemas bielu perlet, ale iba biela farbu...na slnku je vidiet najvacsi rozdiel Citovat
aplle_508 Odesláno 18. duben 2020 Autor Odesláno 18. duben 2020 Už je to prelakovane . Aj keď sa zázraky nekonali je to trocha lepšie hlavne prva strana Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.